>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
stilic 0

stilic

Użytkownik
14:00 Sileks-Pelister 2 6.10 10/10
Powiem wam, że nie mam bladego pojęcia dlaczego ten typ ale gośc poraz pierwszy podaje typ 10/10 a wczesniej nawet 9/10 mu wszystkie wchodziły wiec zagram za drobne singielek.

verti 3,4K

verti

Forum VIP
wie ktoś czy w jakimś buku jest jeszcze dostępny mecz Turnovo - Vardar, gralem kilka dni wstecz, a wczoraj dostałem info, że fix 10/10 - chciałbym jeszcze kilka monet dorzucić na ten mecz, a widzę, że wszędzie poblokowany ...

stilic 0

stilic

Użytkownik
wie ktoś czy w jakimś buku jest jeszcze dostępny mecz Turnovo - Vardar, gralem kilka dni wstecz, a wczoraj dostałem info, że fix 10/10 - chciałbym jeszcze kilka monet dorzucić na ten mecz, a widzę, że wszędzie poblokowany ...
Też tego szukałem... i nic... poblokowane wszędzie..

stilic 0

stilic

Użytkownik
Verti, grasz coś dzisiaj ? Bo już trzeci raz rejestruje się na Twoim forum i nie mogę dostać dostępu

nivet 277

nivet

Użytkownik
cwaniak, a co Ty masz za źródła? ????
gratuluje szybkiego dostania się do upragnionej strefy;]
Wczoraj miałem małe problemy ze sprzętem na którym pracuje i nie miałem czasu żeby napisać co tam słychać na cracovii. A boisko było tak fatalnie przygotowane, a klasa drużyn marna, że under 2.5 to była mega peFFka.
Dziś Wodzisław. Under, jak napisał Sutek, wygląda bardzo dobrze, ale jakoś lekko mi śmierdzi. Zobacze co słychać na stadionie i około 15 postaram się coś napisać. Póki co zagrałem turasów od Niveta.

Turasy pod azję dojebane value :-D

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Taka ciekawostka co do Orduspor. Ostatnie 3 mecze to 2 porażki. Obydwie Ht/FT 2/1... Że przegrywali ostatnio to dzisiaj pewnie będą chcieli wygrać w ten sam sposób. Oby ;) A Rizespor to musi wygrać ???? :p

van_der_vaart 294

van_der_vaart

Użytkownik
Ja mam Meksyk : U.N.A.M. : Tigres typ : 2 kurs : 4.15
ale i tak tego nie zagram bo zraziłem się do Ameryki Południowej ...
Ja tam do Ameryki Południowej mam przekonanie, a teraz właśnie znalazlem typ z Brazylii, ale to podam w swoim temacie później, bo jeszcze posprawdzam czy to pewne info ???? a o Holandii nic nie slyszałem, ale wydaje się być nawet prawdopodobne nawet jak to nie jest fix bo NEC gra coraz słabiej

stilic 0

stilic

Użytkownik
Taka ciekawostka co do Orduspor. Ostatnie 3 mecze to 2 porażki. Obydwie Ht/FT 2/1... Że przegrywali ostatnio to dzisiaj pewnie będą chcieli wygrać w ten sam sposób. Oby ;) A Rizespor to musi wygrać ???? :p
Orduspor 1 - 1 Samsunspor Niestety strzelili gola o 3 minuty za wczesnie.. A rizespor na razie 0:0 20&#39;

van_der_vaart 294

van_der_vaart

Użytkownik
Mam taką prośbe, że jeśli ktoś ma jakiś pewny typ to żeby podał go do 15, bo niestety będę musiał zagrać u naziemnego buka, bo kasa w necie cała już poszła a wpłacić niestety nie mam jak.
Z góry dziękuję i będę wdzięczny ????

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Jako moderator działu Eredivisie wypowiem się.
Volendam to drużyna zagadka. Wał ładny mieli z Willemem pare tygodni temu. Kurs 11.00 wpadł jak w masło. Szkoda, że nikt nie pomyślał o ht/ft kurs był koło 40-50 :?: :| W każdym bądź razie na pewno warto zaryzykować parę groszy na Volendam, które non stop walczy o utrzymanie. Masówka idzie na NEC, a wiecie jak to jest z masówkami. Value jest, a to najważniejsze. Polecam 1/10.

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Rizespor 0 - 1 Karabukspor BEZ KOMENTARZA ...
szczerze Ci powiem że Twoje komentarze przypominają żalenie się dzieci z HP. Wyluzuj.Jeszcze nawet 30 minuty nie ma to raz. A dwa to przecież to nie 10/10 tylko 3/10, co oznacza lekkie zagranie. Lekkie zagranie = bezstresowe moim zdaniem;]

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom