>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
verti 3,4K

verti

Forum VIP
jeszcze tylko kilka minut muszą moje Araby wytrzymać ! póki co 0:0 - 84 minuta, czerwona kartka dla gości i przestrzelony rzut karny przez gospodarzy. Trzzzyyymać !

stilic 0

stilic

Użytkownik
Panowie dostałem ht/ft z kursem 17... :-D ale nie jest tak różowo... muszę zebrać te cholerne 150 zł .. ponieważ zapłaciłem gościowi 250 zł za kilka typow i jesli nie wpłacę mu tej kasy to moja forsa przepada...

stilic 0

stilic

Użytkownik
Nie mam linka... Ta osoba nie ma strony... Mój znajomy sie z nim kontaktuje, z tego co pamiętam to Chorwat..Na razie typy (nie boje się użyć tego słowa) ZAJEBISTE...

verti 3,4K

verti

Forum VIP
benek, nie wiem czym się kierował ten Twój znajomy z całym szacunkiem, ale z tego co ja się orientuję to Brunszwig mocno osłabiony, trener ma sięgnąć po zawodników z rezerw tego klubu, ja miałem to podać w swoim temacie, ale na Erfurt - ale w takim razie się wstrzymam.

stilic 0

stilic

Użytkownik
Dobrze... ale wiecie że jeśli wejdzie to muszę zapłacić na MB...
Jeśli wejdzie, to będziecie w stanie się dołożyć ? Tylko nie chce żeby wyglądało to jak bym sprzedawał ten typ..

sylaaa 5

sylaaa

Użytkownik
Dobrze... ale wiecie że jeśli wejdzie to muszę zapłacić na MB...

Jeśli wejdzie, to będziecie w stanie się dołożyć ? Tylko nie chce żeby wyglądało to jak bym sprzedawał ten typ..

ja się dołożę jak wejdzie :spokodfhgfh:

stilic 0

stilic

Użytkownik
PORTUGAL 2ND LEAGUE
VIZELA - FEIRENSE
PICK: X/X
ODD: 5.50
STAKE: 10/10
PRICE: 100€
RESULT: 0:0/0:0
*****WIN*****