>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
stilic 0

stilic

Użytkownik
Panikę siejesz, że aż strach... a jak czytam Twoje posty Stilic to bez obrazu ale wydaje mi się, że masz małe doświadczenie w bukmacherce...

Jak ktoś ma konto w leonbets to tam jest najwyższy kurs na rynku teraz. @16.30
Nie sieje paniki... Ja przecież wiem że to nie musi wejść i nie gram tego za 100 % pieniędzy... :jezora: A jeśli chodzi o to czy archiwum jest podrabiane to raczej nie bo ostatnie dwa typy dostałem...

M 0

mazine

Użytkownik
Wykupiłeś te typy czy po prostu podpaliłeś się archiwum co jest na stronie?
Moim zdaniem, podobnie jak w przypadku innych stron o &quot;płatnych typach&quot; archiwum jest sfałszowane. Ale to moje prywatne zdanie.
I do tego te piękne potwierdzenia mail&#39;owe robione w Paint :cool:

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
To jestes na minus 50 euro bo na 99% znalazlem ten sam typ na innym blogu za 150 euro :spokodfhgfh:

Ja Ci go sprzedam za 50 euro ;) (do 19 masz promocje) :spokodfhgfh:
Marcin
Nie wiem kto to sie wpisal.. Poza tym nie rozumiem czy to do mnie czy do stilica.

Edit: juz wiem, ale dalej nie wiem do kogo ????

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Panikę miałem na myśli z tym zagraniem tego: gdzie/ jak wpłacić itd.
Znam takie młode 10 letnie dziecko, które jak jestem w terenie to przez telefon mu mówie i potrafi się zalogować mi na buka i zagrać peffke. Mówię tylko hokej- drużyna, stawka i młody śmiga.
A co do typu... Info żadnego nie mam. Ale po ruchu kursach na bukach daję szanse, że to wejdzie max. 10%.
Takich niby fixów widziałem duuużo. I wiem jak zachowują się kursy. Na ten typ nikt na całym świecie u wszystkich buków nie położył więcej niż 500 zł/ każdy pojedyńczy buk.
Jak wejdzie to będzie po prostu fart.
Żeby zdestabilizować taki rynek na prawdę nie potrzeba mocni grać.
Np. bwin 2 razy ktoś zagra po 162 zł z groszami... kurs leci. A kursy nigdzie nie lecą w dół...
Edit down:
Sugeruję to co napisałem wcześniej:
Panikę siejesz, że aż strach... a jak czytam Twoje posty Stilic to bez obrazu ale wydaje mi się, że masz małe doświadczenie w bukmacherce...

stilic 0

stilic

Użytkownik
Może skończmy ten temat... Wejdzie - spoko, nie wejdzie - trudno. Co gracie jeszcze dziś ?
Vader : Sugerujesz, że jestem dzieciakiem ?

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Właśnie chciałem napisać o sfałszowanym archiwum. Na 100% Stilic nie grałeś żadnego z tych typów. Takich stron jest cała masa. Archiwum z mega kursami, płatny fix do wykupienia. Biorą 1500 euro od ludzi i na stronie nigdy więcej nie pojawia się już żadny post. Strona znika;] Normalne. Sparzyłęm się na tym sam ze 2x.
Jareks, ja trafiłem kiedyś @26. To był jeden z 6-7 ht/ft jakie grałem. Najlżej zagrany. Wyszedłem na tym na zero w sumie. Akleje potem screena.
W fixa w Championship nie wierzę. Ale życzę powodzenia;]

stilic 0

stilic

Użytkownik
Właśnie chciałem napisać o sfałszowanym archiwum. Na 100% Stilic nie grałeś żadnego z tych typów. Takich stron jest cała masa. Archiwum z mega kursami, płatny fix do wykupienia. Biorą 1500 euro od ludzi i na stronie nigdy więcej nie pojawia się już żadny post. Strona znika;] Normalne. Sparzyłęm się na tym sam ze 2x.

Jareks, ja trafiłem kiedyś @26. To był jeden z 6-7 ht/ft jakie grałem. Najlżej zagrany. Wyszedłem na tym na zero w sumie. Akleje potem screena.

W fixa w Championship nie wierzę. Ale życzę powodzenia;]
No dobra... Ja też nie wierze całkowicie w ten typ, ale może szczęście...
No to rzeczywiście graty...

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Stilic, w sprawie tego fixa to Ci powiem, żę koleś win-bet.bloger.hr ma to samo w ofercie, co Ty dzisiaj dostałeś z tamtej strony - wiem, bo znajomy kupił od niego typ i mi podał
hi
i bought that
Coventry-Shefild utd 1/X @17 10/10
from a site. i hope they was not scammer

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom