Nie sieje paniki... Ja przecież wiem że to nie musi wejść i nie gram tego za 100 % pieniędzy... :jezora: A jeśli chodzi o to czy archiwum jest podrabiane to raczej nie bo ostatnie dwa typy dostałem...Panikę siejesz, że aż strach... a jak czytam Twoje posty Stilic to bez obrazu ale wydaje mi się, że masz małe doświadczenie w bukmacherce...
Jak ktoś ma konto w leonbets to tam jest najwyższy kurs na rynku teraz. @16.30
Ja ze znajomym... Na razie on zapłacił...A ty masz mu zaplacic po meczu, czy juz mu zaplaciles?
I do tego te piękne potwierdzenia mail'owe robione w PaintWykupiłeś te typy czy po prostu podpaliłeś się archiwum co jest na stronie?
Moim zdaniem, podobnie jak w przypadku innych stron o "płatnych typach" archiwum jest sfałszowane. Ale to moje prywatne zdanie.
To jestes na minus 50 euro bo na 99% znalazlem ten sam typ na innym blogu za 150 euro :spokodfhgfh:Ja ze znajomym... Na razie on zapłacił...
Nie wiem kto to sie wpisal.. Poza tym nie rozumiem czy to do mnie czy do stilica.To jestes na minus 50 euro bo na 99% znalazlem ten sam typ na innym blogu za 150 euro :spokodfhgfh:
Ja Ci go sprzedam za 50 euro (do 19 masz promocje) :spokodfhgfh:
Marcin
Dokładnie... :-D Tylko grać ...Moim zdaniem dziś wszystkie mecze to fixy...
No dobra... Ja też nie wierze całkowicie w ten typ, ale może szczęście...Właśnie chciałem napisać o sfałszowanym archiwum. Na 100% Stilic nie grałeś żadnego z tych typów. Takich stron jest cała masa. Archiwum z mega kursami, płatny fix do wykupienia. Biorą 1500 euro od ludzi i na stronie nigdy więcej nie pojawia się już żadny post. Strona znika;] Normalne. Sparzyłęm się na tym sam ze 2x.
Jareks, ja trafiłem kiedyś @26. To był jeden z 6-7 ht/ft jakie grałem. Najlżej zagrany. Wyszedłem na tym na zero w sumie. Akleje potem screena.
W fixa w Championship nie wierzę. Ale życzę powodzenia;]
Fix ????Gdańsk vs Vive 26:25 dzięki Miichau ????
Dobrze, że się skusiłem, ale dopiero 40 minuta, miejmy nadzieję, że nie będzie niespodzianki po przerwieErfurt w dupe 0:1 ???? Mam nadzieję, że wygra Branuschweig (2/2) ????
hi
i bought that
Coventry-Shefild utd 1/X @17 10/10
from a site. i hope they was not scammer