>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
edyyy 0

edyyy

Użytkownik
ja bym jednak uważał na to Aue.. wyniki moim zdaniem nie do końca wskazują na układ. pierwszy ich mecz to wygrana Aue 5:1, po takim blamażu każda drużyna &#39;spina&#39; się na rewanż więc Jena mogła czysto wygrać. w kolejnym sezonie powtarza się wysoki wynik, nie wiem czy dogadane drużyny mogłyby się nawzajem upokorzyć bo wynik 5:0 lekko mówiąc nie przynosi żadnej chluby przegranym. jedynym &#39;pozytywnym&#39; akcentem jest ostatni mecz - do przerwy 0:2 a kończy się 3:2, więc najprawdopodobniej zadziałały siły nieczyste. osobiście odpuszczam to ale życzę powodzenia ????
Aue znowu 5:zero:spokodfhgfh:

stilic 0

stilic

Użytkownik
I to przy jakim kursie... Akurat miałem dubelek : Aue i Hajduk split.
W sprawie tego niby fixu... może i popełniłem błąd...ale człowiek uczy się na błędach... (najlepiej nie swoich).

stilic 0

stilic

Użytkownik
Erfurt 2 - 1 Braunschweig Czyli jednak coś w tym było...
Oczywiście niby fix nie trafiony... Przynajmniej wyjdę dziś na zero...
Polecam jeszcze Boca Juniors na nocke...

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Jutro też jest dzień 5 fixów i 8 insiderów będzie. Mówię Wam ;)
już pierwszy widzę o 11 Australia z Kuwejtem.
Nie róbmy z tej strefy drugiego Shoutboxa z tą jedynie różnicą że można dowoli używać słowa fix &amp; ustawka. Bo ja ktoś pisze codziennie mam dobry typ z nowego źródła gościu podaje 10/10 to jest to żałosne, wypróbuj te swoja &quot;źródła&quot; przynajmniej z 5 razy. To słowa dla nowych i tych którzy dołączą i są na etapie chorwackich blogów. Pozdrawiam.

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP

tak jak wspomniałem, to fix z najniższą stawką jesli chodzi o ht/ft. Reszte grałem grubiej, licząc na zbicie fortuny. No i skończyło się jak się skończyło. A od tego czasu nie dostałem info o żadnym takim ht/ft z wysokim kursem, który wszedł. Raz, w Meksyku, było bliziutko, oglądałem ten mecz, jeden taki ze strefy też go widział ( i grał ???? ), no ale właśnie, było zaledwie blisko.
Niestety, belgijskiego info nie miałem od tego czasu.
Aha, juz 3 kolejki bex ht/ft w Tweede Klasse. W ten weekend już coś będzie zapewne;]

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Panie, Panowie dzisiejszy dzień uważam za udany. Odrobiłem wczoraj ????
Dzięki za typy.
vn der vaart niestety się pożegna z nami ;)
Stillic nie rób tutaj z siebie dziecka (czasami tak to wygląda). Podawaj typy z sensem.
pozdro ;)

verti 3,4K

verti

Forum VIP
dostalem informacje na temat ciekawego typa w Brazyli, gdyby nie opcja ht/ft, ktora otrzymalem nie publikowalbym go tutaj, bo fixy po kursie 1.65 mnie jakos nie satysfakcjonuja. pisze tutaj, bo jakos nie mam do tego typa przekonania ..
Inter de Santa Maria - Gremio Esportivo Brasil ▶ 2 / 1 @ 26.00
osobicie, sprobwalem za przyslowiowego &quot;piataka&quot;

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
dostalem informacje na temat ciekawego typa w Brazyli, gdyby nie opcja ht/ft, ktora otrzymalem nie publikowalbym go tutaj, bo fixy po kursie 1.65 mnie jakos nie satysfakcjonuja. pisze tutaj, bo jakos nie mam do tego typa przekonania ..
Inter de Santa Maria - Gremio Esportivo Brasil ▶ 2 / 1 @ 26.00
osobicie, sprobwalem za przyslowiowego &quot;piataka&quot;
nie widze tego meczu nigdzie, nawet w lajfskorach ????

michau 84

michau

Forum VIP
04 Mar 23:30 Inter De Santa Maria v Brasil 1.66 3.40 4.50 +2
bet365
Tyle że tam nie ma ht/ft ;)

edit: na lajfie też jest ten mecz w b365

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
a co tam. Ladbrokes miało ten mecz i ht/ft. @ 23. Zagrałem za jakieś drobne;] Skoro dzis takimi fixami ładujemy to prosze bardzo
????

michau 84

michau

Forum VIP
Inter 24 minuta. Niejaki Ale.
Co się odwlecze... już 1-0
Jak dobrze pójdzie to stara prawda o fixach się tu sprawdzi... ht/ft plecki ale końcowy typ izi.
Uwaga, drugi karny ???? i mamy 2-0

stilic 0

stilic

Użytkownik
Panie, Panowie dzisiejszy dzień uważam za udany. Odrobiłem wczoraj ????

Dzięki za typy.

vn der vaart niestety się pożegna z nami ;)

Stillic nie rób tutaj z siebie dziecka (czasami tak to wygląda). Podawaj typy z sensem.

pozdro ;)
To była jednorazowa sytuacja... Boca wygrała, mam nadzieje że ktoś skorzystał... Można wiedzieć za co vaart opuścił strefę ?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom