Aue znowu 5:zero:spokodfhgfh:ja bym jednak uważał na to Aue.. wyniki moim zdaniem nie do końca wskazują na układ. pierwszy ich mecz to wygrana Aue 5:1, po takim blamażu każda drużyna 'spina' się na rewanż więc Jena mogła czysto wygrać. w kolejnym sezonie powtarza się wysoki wynik, nie wiem czy dogadane drużyny mogłyby się nawzajem upokorzyć bo wynik 5:0 lekko mówiąc nie przynosi żadnej chluby przegranym. jedynym 'pozytywnym' akcentem jest ostatni mecz - do przerwy 0:2 a kończy się 3:2, więc najprawdopodobniej zadziałały siły nieczyste. osobiście odpuszczam to ale życzę powodzenia ????
Człowiek uczy się na błędach... ale coż jutro też jest dzień...I po "fixie".... :zoltakartka:
nie widze tego meczu nigdzie, nawet w lajfskorach ????dostalem informacje na temat ciekawego typa w Brazyli, gdyby nie opcja ht/ft, ktora otrzymalem nie publikowalbym go tutaj, bo fixy po kursie 1.65 mnie jakos nie satysfakcjonuja. pisze tutaj, bo jakos nie mam do tego typa przekonania ..
Inter de Santa Maria - Gremio Esportivo Brasil 2 / 1 @ 26.00
osobicie, sprobwalem za przyslowiowego "piataka"
To była jednorazowa sytuacja... Boca wygrała, mam nadzieje że ktoś skorzystał... Można wiedzieć za co vaart opuścił strefę ?Panie, Panowie dzisiejszy dzień uważam za udany. Odrobiłem wczoraj ????
Dzięki za typy.
vn der vaart niestety się pożegna z nami
Stillic nie rób tutaj z siebie dziecka (czasami tak to wygląda). Podawaj typy z sensem.
pozdro