>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
relakzstyle 0

relakzstyle

Użytkownik
Ehhh ale sampicks narazie daje ciała po całości... zdecydujcie Panowie czy dac im jeszcze 2-3 szanse i podawać typy dalej, czy odpuscić ich ?

O ich wiarygodność archiwum raczej nie ma się co martwić, gdyż rozmawiałem nawet z jednym kolegą ze strefy i twierdził że archiwum mają wiarygodne.

A co do innych typów na dziś - układ 3 za 3 od Sylwi wygląda bardzo solidnie i sam go zagram - ostatnio przekonałem się że jest naprawde sporo drużyn które wymieniają się punktami :-D

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
W Holandii bardzo ciekawie wygląda ten mecz co podałą Sylwia. Den Bosch to dobry zespół... Od wielu lat prezentują równy poziom w dodatku układzik 3 za 3 (prawdopodobnie). Kurs wart ryzyka. Ligue 2 odpuszczam (nie lubie tej ligi).

ted 12,8K

ted

Forum VIP
nosz kurwa ale zapodawajcie typy w swoich tematach a nie SB a jak nie jestescie ich pewni to wogole nie piszcie

verti 3,4K

verti

Forum VIP
o co Ci Tedziu chodzi ;&gt;?
Nie będę podawał w swoim temacie, jakiegoś kupionego typu , wolę swoje sprawdzone źródła, ale chyba nei zaszkodzi podać, no ale jak Ci to przeszkadza ...

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Tedziu nie denerwuj się tak. W SB wiadomo, że typy są mniej prawdopodobne :] Podawać, podawać bo czasami jest value ;)

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Tavriya 1:0
Ciekawy mecz do grania na live jest w bet365 : Al Saliya - Al Arabi, słyszałem od kogoś, że mecze jest sprzedany przez gości, ciekawe rzeczy dzieją się z kursami przed meczem było 3.40 na gospodarzy, teraz przy wyniku 1:1 jest 2.50 - podkreślam, mecz jest &quot;podobno&quot; sprzedany, ale za 1j można próbowac.
Edit// 51 minuta i 2:1 dla gospodarzy

sylaaa 5

sylaaa

Użytkownik
wyczytałam gdzies, że podobno w Austrii grupka osób chciała postawic dużą kase na ht/ft 1/2 (Eindhoven - Den Bosch ), kurs kusi, to za 5zł można postawic... :idea::roll:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom