>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
cala 37

cala

Użytkownik
Dwa slowa do Benka odnosnie decyzji opuszczenia Strefy przez Van der varta.
Zgadza sie ma slaba skutecznosc lecz wypadalo by spojrzec jakie kursy podaje,bo z tego co widze to u wszystkich skutecznosc typow powyzej kursu 2.5 jest praktycznie zerowa(Oczywiscie poza Vertim).
Sam moge zaczac podawac typy z kursem 1.7 i wtedy odrazu zrobi sie zielono w temacie ale chyba nie o to chodzi.

xavy 386

xavy

Użytkownik
Sam moge zaczac podawac typy z kursem 1.7 i wtedy odrazu zrobi sie zielono w temacie ale chyba nie o to chodzi.
...no jasne,oczywiście o to chodzi,żeby podawać typy z kursem &gt;2 i przekonywać wszystkich ,że to fix...Chodzi o to kolego,żeby wyłapywać pewne informacje przed bukami,zanim zdążą oni poobniżać kursy.Bo fixy to tu tylko i wyłącznie ma Verti i nikt inny...
Edit: to podawaj te &#39;&#39;zielone&#39;&#39; typy z kursami 1,7... ja bardzo chętnie skorzystam

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Fixy fixami, jednak ja tutaj już nie podam raczej nic 10/10 czy 9.9/10 - bo zwyczajnie nie wchodziło, więc nie róbcie ze mnie nie wiadomo kogo - bo jestem tutaj tylko, że Benek okazał dla mnie trochę litości - swoją drogą, to dział &quot;Fixed&amp;Insider&quot; ma nad sobą jakąś &quot;czarną moc&quot; to tam się pojawi to nie wchodzi ???? Głupie wytłumaczenie, ale nic mi nie przychodzi na myśl :-|

verti 3,4K

verti

Forum VIP
podobno w nie tak dawno rozegranym meczu Schuettler - Clement, był fix na Francuza - miałem jakieś tam info, ale nie chciało mi się wierzyć zbytnio - po za tym o tenisie nie mam zielonego pojęcia i jakoś to pominąłem

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Raz, w Meksyku, było bliziutko, oglądałem ten mecz, jeden taki ze strefy też go widział ( i grał ???? ), no ale właśnie, było zaledwie blisko.
Prawda jest taka, że jakby to był fix to by weszło... Bramkarz gospodarzy 3 razy wyjął 100% gole. Już nie mówiąc o ostatniej akcji 1 połowy...
Kasa była zajebista do wyjęcia.
Poza tym kursy trochę leciały w dół. A wyszła kupa... chociaż normalny typ &quot;jedynka&quot; siadł na luuuzie...
W tym przypadku Coventry nic się nie działo. Ludzie pomyślcie trochę. Ktoś sprzedaje niby fixa za 50, 100, czy 150 Euro i sam go nie gra? Skoro fix to pewna kasa! To ja bym najpierw sam zagrał przed spadkami a później podał ludziom! Proste.
Więc są tylko dwie opcje. Albo Ci co dają ten fix tego wcale nie grali lub grali za marną kasę. No ale skoro to fix to czemu nie grać za dużą kasę?
Na zdrowy rozum...
Człowiek uczy się na błędach... ale coż jutro też jest dzień...
Czasami warto posłuchać innych... Po co Ty masz &quot;płacić&quot; za błędy? Inni już to przeszli.
Tylko nie szukaj codziennie fixa...
Dwa slowa do Benka odnosnie decyzji opuszczenia Strefy przez Van der varta.
Zgadza sie ma slaba skutecznosc lecz wypadalo by spojrzec jakie kursy podaje,bo z tego co widze to u wszystkich skutecznosc typow powyzej kursu 2.5 jest praktycznie zerowa(Oczywiscie poza Vertim).
Dobrze Ci Xavy napisał...
Nikt Ci nie karze podawać typów z kursami powyżej 2.00 czy 2.50...
Podaj kursy takie żeby weszły.
Podaj singla z kursem 1.5 ale żebyś miał przekonanie, że on wejdzie. Ja tam singla po @1,5 bym nie zagrał ale bym dorzucił coś sobie i zagrał.
Ja podawałem typy w dublu po kursie @1,3... mimo, że kurs żenada to nie ma chu.a żeby mi Skalnica przegrała... 1 na 100 razy by mi wtopiło.
Każdy ma swój &quot;styl&quot;, &quot;sposób&quot; grania.
Dziś nivet trafił w temacie VIP kurs @10. Ale on gra wyłącznie kursy gdzie jest value. Nawet przy kursie @1.50 czasami jest value.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Ja swoją drogą uważam że w tej strefie jest za dużo typów a za mało dobrych typów ???? Nie chodzi mi nawet o skuteczność a o stawkowanie. Sorry ale niech ktoś się przyzna czy zarobił dużo na typach z tej strefy ? Dziennie prawie 20 typów ale w tygodniu może znajdzie się z 1-2 gdzie ktoś poleca po lepszej stawce ... Inny problem to że co to znaczy dla jednego 5/10 a co 10/10. Ja w swoim temacie zawsze daję 5/10 jako typ godny polecenia, bo tylko takie powinny być moim zdaniem w strefie* raz na rok podam może 10/10 i wtedy będziecie wiedzieli że warto przycisnąć mocniej ... Moim zdaniem typy &quot;może wejdzie może nie warto spróbować&quot; lepiej odpuścić sobie lub zrobić specjalny dział dla takowych i darować sobie stawkowanie i liczenie skuteczności ...
* przykładowo dla mnie każdy typ jaki podałem w swoim temacie 5/10 tak naprawdę w realu to tzw. max stake.
Nie oznacza to że brakuje tutaj dobrych typów ale moim zdaniem należy coś zmienić ...
Żeby nie było, patrzę choćby na mój temat. Rzadko podaje typy ale jak już to robię to dość skutecznie. Ktoś tam napisał że jakby dawał kursy 1.7 to by było zielono. No i oto chodzi. Lepiej trafiać wszystko po 1.7 niż co drugi po 2.5 :spokodfhgfh: A jak patrzę w niektóre tematy to skuteczność jest grubo poniżej 50 %. Jak widzę dobry typ po nawet 1.5 to dorzucam coś od siebie i całkiem fajny dubel się robi ...

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Później się wypowiem na temat ciekawej dyskusji,a le teraz coś innego.
Widze value w meczu Roda vs Volendam na 2. Kurs 4.70+ warte grania. W Pinaclu kurs spadło niemal 1pln. Roda będzie się chciała skupić bardziej na lidze niż pucharze. Volendam to zespół ambitny i każda wygrana obojętnie wjakich rozgrywkach to dla nich prawdziwy sukces. Polecam 1/10.

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
ja licze, że to sampicks w końcu pokaże, że zasługuje na opłaty;] Zagrałem tego underka ( 2.5 ) @ 1.75 w sportingbecie na lajfie. Już 1.66 jest;]
Oho, 0:1;]

cala 37

cala

Użytkownik
Nie bylo mnie wczesniej wiec teraz troszke doloze od siebie.Piszecie ze chodzi o to ze lepiej zeby bylo zielono z kursami 1.7 ale chyba nie taka jest idea strefy zamknietej.Jak ktos chce podawac zwykle typy to tak samo moze to robic w otwartych tematach przynajmniej wiecej ludzi skorzysta.Tutaj mialy byc mecze z `info` i takie sa a to ze nie zawsze wynik idzie tak jak powinien to nie moze byc powodem zeby kogos ze strefy wyrzucac.Podawal sobie koles mecze w temacie ale to wcale nie oznacza ze musimy to grac,kazdy powinien indywidualnie ocenic na ile dana informacja jest pomocna przy typowaniu wyniku meczu.Dla przykladu moj temat.Praktycznie wszystkie mecze ktore podalem wiązaly sie z powaznymi oslabieniami zespolow a i tak nie weszly.Pytanie brzmi:Jaki ja mam na to wplyw??Zaden.Chcieliscie info to macie
Wedlug mnie takie kary jak wyrzucanie ze strefy nie powinny miec miejsca.
I nie chce sie z nikim spierac.poprostu takie jest moje zdanie

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Van der vaart to osobny temat (większość wie o co chodzi :] ).
Co do spotkań. To zakładając tą strefę miałem na myśli sporą skuteczność. Nie chodzi o trafianie jakichś mega kursów, ale o yield i profit. Kursy 1.70 czy nawet 1.50 można grać i jestem zdecydowanie za, podawaniem takich spotkań. Najważniejsza jest skuteczność i jak wspomniałem zysk. Cala jeśli Ciebie źle zrozumiałem to mnie popraw. W powyższym poście chodzi Tobie o informacje dotyczące spotkań z kursami powyżej 2.00+, a kurs 1.70 to już nie jest informacja, a zwykły przeanalizowany typ :?: Hmmm... Chyba nie. Mam małe doświadczenie z for zamkniętych i tak również najważniejsza jest skuteczność/zysk. Potrafią podawać kursy 1.45 i do tego stake 5/10 albo i wyższy, nawet fixed. W takim wypadku warto podawać każdy typ z dobrą i co najważniejsze potwierdzoną (źródło, własne dojścia) informacją.
Co do ilości typów to się zgadzam z kimś tam (sorry nie chce mi się znowu tego czytać, bo mi się spać chcę), że ilość to nie znaczy jakość. Sam przesadzam z ilością typów i to mnie martwi. Moim zdaniuem powinniśmy podawać tylko i wyłącznie dobre typy, value, typy z konkretnych źródeł (nie żadne blogi .hr - bez urazy Verti :p ). Jak widać typy w strefie nie są takie złe, potrafią dać profit. Można podawać także sporą liczbę typów, ale trzeba opanowywać się ze stawkowaniem --&gt; to jest najważniejsze. Może, któregoś wieczoru ustalimy wspólne stawkowanie :?:
Dobra jutro dokończe bo nie wiem czy pisze z sensem (zasypiam nad lapkiem już :| ).
Branoc ;) (Libertad utrzymać :p )

cala 37

cala

Użytkownik
Napisze tak:
Kazdy z nas ma dziennie kilka informacji a wpisuje do tematu najmniejszy kurs zeby tylko go trafic.
U mnie to wyglada troszke inaczej ,staram sie wylapac jak najwiekszy kurs adekwatny do informacji jakiej posiadam na dany mecz.
Jak widac robie blad podajac te mecze.
Do kiedy mam czas na poprawienie skutecznosci???

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Napisze tak:
Kazdy z nas ma dziennie kilka informacji a wpisuje do tematu najmniejszy kurs zeby tylko go trafic.
U mnie to wyglada troszke inaczej ,staram sie wylapac jak najwiekszy kurs adekwatny do informacji jakiej posiadam na dany mecz.
Jak widac robie blad podajac te mecze.
Do kiedy mam czas na poprawienie skutecznosci???
ale Cala, uwierz, Ty i VDV to zupełnie inna sprawa. Całkowicie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom