Raz, w Meksyku, było bliziutko, oglądałem ten mecz, jeden taki ze strefy też go widział ( i grał ???? ), no ale właśnie, było zaledwie blisko.
Prawda jest taka, że jakby to był fix to by weszło... Bramkarz gospodarzy 3 razy wyjął 100% gole. Już nie mówiąc o ostatniej akcji 1 połowy...
Kasa była zajebista do wyjęcia.
Poza tym kursy trochę leciały w dół. A wyszła kupa... chociaż normalny typ "jedynka" siadł na luuuzie...
W tym przypadku Coventry nic się nie działo. Ludzie pomyślcie trochę. Ktoś sprzedaje niby fixa za 50, 100, czy 150 Euro i sam go nie gra? Skoro fix to pewna kasa! To ja bym najpierw sam zagrał przed spadkami a później podał ludziom! Proste.
Więc są tylko dwie opcje. Albo Ci co dają ten fix tego wcale nie grali lub grali za marną kasę. No ale skoro to fix to czemu nie grać za dużą kasę?
Na zdrowy rozum...
Człowiek uczy się na błędach... ale coż jutro też jest dzień...
Czasami warto posłuchać innych... Po co Ty masz "płacić" za błędy? Inni już to przeszli.
Tylko nie szukaj codziennie fixa...
Dwa slowa do Benka odnosnie decyzji opuszczenia Strefy przez Van der varta.
Zgadza sie ma slaba skutecznosc lecz wypadalo by spojrzec jakie kursy podaje,bo z tego co widze to u wszystkich skutecznosc typow powyzej kursu 2.5 jest praktycznie zerowa(Oczywiscie poza Vertim).
Sam moge zaczac podawac typy z kursem 1.7 i wtedy odrazu zrobi sie zielono w temacie ale chyba nie o to chodzi.
Dobrze Ci
Xavy napisał...
Nikt Ci nie karze podawać typów z kursami powyżej 2.00 czy 2.50...
Podaj kursy takie żeby weszły.
Podaj singla z kursem 1.5 ale żebyś miał przekonanie, że on wejdzie. Ja tam singla po @1,5 bym nie zagrał ale bym dorzucił coś sobie i zagrał.
Ja podawałem typy w dublu po kursie @1,3... mimo, że kurs żenada to nie ma chu.a żeby mi Skalnica przegrała... 1 na 100 razy by mi wtopiło.
Każdy ma swój "styl", "sposób" grania.
Dziś
nivet trafił w temacie VIP kurs @10. Ale on gra wyłącznie kursy gdzie jest value. Nawet przy kursie @1.50 czasami jest value.