>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
michau 84

michau

Forum VIP
Trudno żeby nie widziało skoro typ jest upubliczniony ;] Napisałem, bo a nuż ktoś coś wie nt tego meczu.

depee 0

depee

Użytkownik
Ludzie ładnie pograli handi Anwilu. Na -7,5 obecnie jest 1,82. Jestem optymistą i myślę,że goście iizzzii win ???? .

edyyy 0

edyyy

Użytkownik
jeśli ktoś ma live do zagrania drugiej belgiskiej to można stawiać na remis w meczu Eupen.. tam też raczej jest układzik ino nie był taki pewny więc nie pisałem o nim.

verti 3,4K

verti

Forum VIP
nie samymi układami żyję człowiek, ja postawiłem na &quot;jedynkę&quot;, gospodarze potrzebują punktów, żeby się utrzymać, więc jeśli jest jakiś układzik, to goście powinni oddać punkty - niby było info, że fixed 2 / 1 - ale jak widać, to się nie sprawdziło, więc liczę, że potwierdzi się, że przy fixach HT / FT jeżeli nie sprawdza się wynik do przerwy, to wchodzi wynik końcowy 1x2 ;)
Ed// Wyszło tak jak zawsze, czyli ht/ft nie siada ale 1x2 tak - wynik 2:1

cala 37

cala

Użytkownik
Dobra panowie i panii ;)
Zwolnijcie mnie stad bo nie widze sensu podawania meczy tutaj.
Osiem na osiem to juz lekka przesada,a nie che zeby ktos przezemnie tracil siano.
If anyone want fixed game from our wonderfull third league please write to me on PM
Zrozumie jesli dacie mi zakaz wstepu tutaj.:spokodfhgfh:

depee 0

depee

Użytkownik
Dobra panowie i panii ;)
Zwolnijcie mnie stad bo nie widze sensu podawania meczy tutaj.
Osiem na osiem to juz lekka przesada,a nie che zeby ktos przezemnie tracil siano.
If anyone want fixed game from our wonderfull third league please write to me on PM
Zrozumie jesli dacie mi zakaz wstepu tutaj.:spokodfhgfh:
Cala nikt Cię nie chce wyrzucać. Widać,że masz dojścia, podawaj typy z kursami 1,5-1,9 , a miej pewność, że wejdą ???? . Strefa nie polega na tym żeby podawać kursy over 2. Pozdro i czekam na Twój back.

depee 0

depee

Użytkownik
Dobra panowie i panie, zacznijcie podawać swoje propozycje w tematach lub na SB :p
PS. Sylaaa wszystkiego najlepszego ????

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Sylwia najlepszego ;) dragao ładnie ????
Cala dostaniesz jeszcze szanse. Był kiedyś podobny problem z dwoma użytkownikami co miałem ich stąd zwolnić to potem podawali świetne typy ????

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Wracając do tego typu z z Cypru na chorwackim blogu win1x2.bloger.hr .. Typu już nie ma, cwaniak usunął..

Trudno sie dziwić skoro idiota ma nawet cennik na tym blogu ????

win1x2

Insider ( prvi paket)

Tipova: 4
cijena: 50 eura
kvota: 1.75 do 2.90 (1)
bonus: fixed

Tipova: 1
cijena:20 eura:
kvota:1.75 do 2.90 (2)

V.I.P. Insider (drugi paket )

Tipova: 1
cijena:50 eura
kvota: 3.0 do 6.0 (1)

Tipova: 2
cijena:80 eura
kvota: 3.0 do 6.0 (2)
bonus: fixed

Tipova: 4
cijena:140 eura
kvota: 3.0 do 6.0 (3)
bonus: 2 X fixed

Expert tipovi (treci paket)

Tipova:15 do 25
cijena:35 eura
kvota: 1.65 do 4.0 (1)

Svi paketi ( cetvrti paket)

Tipova:
Insideri: 4 do 12
VIP Insidera: 3 do 8
Expert tipova: 15 do 25
Fixed: 2 do 4
Cijena:200 eura (1)

sylaaa 5

sylaaa

Użytkownik
Sylwia najlepszego ;) dragao ładnie ????

Cala dostaniesz jeszcze szanse. Był kiedyś podobny problem z dwoma użytkownikami co miałem ich stąd zwolnić to potem podawali świetne typy ????
dziękuje Panowie ;)

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
chłopy, nie samymi bukami się żyje ????
Sylwia, wszystkiego najlepszego, dużo kwiatków dziś, samych fajnych facetów wokół Ciebie no i czego tam sobie zapragniesz to ja Ci tego życzę ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom