>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
verti 3,4K

verti

Forum VIP
typ na dzisiaj usunięty, bez sensu jest ryzykować - skoro tyle osób wie, że fix - dziękuję, ale wygląda na typowo pseudo fixa, zerknąłem na tabelę i Balrog zajmuję 8 miejsce, z 30 punktami (11 wygranych, 14 porażek), AIK zajmuje miejsce 4 z 57 punktami (19 wygranych, 1 remis, 5 porażek), w historii spotkań Balrog NIGDY nie pokonał zespołu gości, przegrywając 5-krotnie. Jedyne co za nimi przemawia, to że muszę walczyć o PlayOffy, dzisiaj rozegrają ostatnią kolejką i jeżeli Balrog przegra, a Umea wygra, nie zagrają w PlayOffach, więc nie jest to żaden fix, tylko gospodarze są w sytuacji, w której muszą wygrać, ponadto w drużynie AIKu nie zagrają : Ricard Norman i Niklas Maripuu. Jednak mimo, tego są na premiowanej pozycji, a 9 w tabeli Umea gra dzisiaj z liderem - Warbergsem, i jest raczej mało prawdopodobne aby wygrali, ten wyjazdowy mecz, więc nawet jeśli Balrog przegra to nic się nie stanie - po prostu szukanie, sensacji - nie mówię, że Balrog nie wygra, ale stwierdzam, że nie jest to fix - tylko jakaś bujda.
W tipsporcie 2.70 kurs, równie dobrze mogli by puścić info, że fix jest na Umea - oni na prawdę potrzebują zwycięstwa, jeśli marzą o playoffach a kurs 10.00 chyba lepszy ;)?

cala 37

cala

Użytkownik
Jesli chodzi o to czy to jest Fix czy nie to powiem tak.Teraz w sieci kazdy ma Fix-y(PSeudo) jedna osoba cos gdzies przeczyta powie drugiej i tak to leci az wie o tym pol europy ???? .I tak wlasnie jest z tym typem.Specjalnie go nie pisalem w temacie Fix bo nie mam pewnosci czy ten mecz jest ustawiony.Dlatego wolalem zapytac, jak widac chyba Verti masz racje.
Jedyne Fix-y jakie odemnie zobaczycie 10/10 to bedzie tylko i wylacznie Polska liga.

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Jesli chodzi o to czy to jest Fix czy nie to powiem tak.Teraz w sieci kazdy ma Fix-y jedna osoba cos gdzies przeczyta powie drugiej i tak to leci az wie o tym pol europy ???? .I tak wlasnie jest z tym typem.Specjalnie go nie pisalem w temacie Fix bo nie mam pewnosci czy ten mecz jest ustawiony.Dlatego wolalem zapytac, jak widac chyba verti masz racje.
Jedyne Fix-y jakie odemnie zobaczycie 10/10 to bedzie tylko i wylacznie Polska liga.
no właśnie Cala a propos kiedy szykujesz coś z polskiej ligi od swoich znajomych? :&gt;
re down: ale już niedługo więc liczymy na Ciebie ;)

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Andżelika Kerber - Jarmilia Groth 1 @ 2.40 ( fonbet ) 5/10
Po 1 ogromne value w kursie, Kerber jest na prawdę bardzo dobrą zawodniczką. Stara się o grę w kadrze Polski, więc musi miec wyniki ???? Po 2 dostałem info, że to fix, no ale mimo, że źródło dobre, to ostrożnie.

Tez dostalem info ze to fix. Prasa sadzisz, ze jest to mozliwe?

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
sądze, że...ciężko powiedziec. Nie ma mnie na miejscu...jakby to był turniej w Polsce i ja albo jkiś znajomy by tam siedział, to bym mógł powiedziec więcej, dac 10/10. A tak only 5/10, bez szaleństw.

stilic 0

stilic

Użytkownik
Andżelika Kerber - Jarmilia Groth 1 @ 2.40 ( fonbet ) 5/10
Po 1 ogromne value w kursie, Kerber jest na prawdę bardzo dobrą zawodniczką. Stara się o grę w kadrze Polski, więc musi miec wyniki ???? Po 2 dostałem info, że to fix, no ale mimo, że źródło dobre, to ostrożnie.
Tez dostalem info ze to fix. Prasa sadzisz, ze jest to mozliwe?
Ja dokładnie dostałem to samo INFO.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Nie tylko Twój insider.... :]
Pisałem, żebyś się nie zachowywał jak dzieciak. Każdy ma live akurat do szwajcarskiej drugiej ligi. Rozumiem tą Szwecje od Vertiego, ale to... :|

stilic 0

stilic

Użytkownik
Nie tylko Twój insider.... :]
Pisałem, żebyś się nie zachowywał jak dzieciak. Każdy ma live akurat do szwajcarskiej drugiej ligi. Rozumiem tą Szwecje od Vertiego, ale to... :|
Jak dzieciak ? :kwasny4565: Kiedy pisałeś ?
EDIT/ Kilka, kilkanaście postów wcześniej... albo i więcej. Nie odpisuj. To sb do sz :p a nie pudelek...

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Chciałem powiedziec że :
Jarmilia Groth, jesli ktoś nie wie, to Gajdosova, tyle że jest po ślubie i zmieniała nazwisko. Po drugie Gra ona piekielnie mocno i fajnie.
Ale przejdźmy do ważnych rzeczy. Kerber stara się o Polskie obywatelstwo...a Gajdosova to tak na prawdę Polka, cały rok siedzi w Polsce i u nas trenuje. Na pewo taki win pomoże Keber w upragnionej grze dla Polski. To dośc ważny aspekt. Sorry że dopiero teraz piszę więcej, ale teraz dopiero mam chwilkę ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom