assitalia
Użytkownik
Słyszało jakieś 300 osób bo Verti podal info na swoim forum.. :-|Slyszal ktos o meczu Balrog - AIK na dzis??Ma byc Fix na gospodarzy.Kurs 2.75
Słyszało jakieś 300 osób bo Verti podal info na swoim forum.. :-|Slyszal ktos o meczu Balrog - AIK na dzis??Ma byc Fix na gospodarzy.Kurs 2.75
No to już zna go jakieś 700 osób :spokodfhgfh:nie sądzę, by było to wielką tajemnicą skoro w dziale KzS można nawet znaleźć ten typ : http://forum.bukmacherskie.com/showpost.php?p=919286&postcount=44
W tipsporcie 2.70 kurs, równie dobrze mogli by puścić info, że fix jest na Umea - oni na prawdę potrzebują zwycięstwa, jeśli marzą o playoffach a kurs 10.00 chyba lepszy ?typ na dzisiaj usunięty, bez sensu jest ryzykować - skoro tyle osób wie, że fix - dziękuję, ale wygląda na typowo pseudo fixa, zerknąłem na tabelę i Balrog zajmuję 8 miejsce, z 30 punktami (11 wygranych, 14 porażek), AIK zajmuje miejsce 4 z 57 punktami (19 wygranych, 1 remis, 5 porażek), w historii spotkań Balrog NIGDY nie pokonał zespołu gości, przegrywając 5-krotnie. Jedyne co za nimi przemawia, to że muszę walczyć o PlayOffy, dzisiaj rozegrają ostatnią kolejką i jeżeli Balrog przegra, a Umea wygra, nie zagrają w PlayOffach, więc nie jest to żaden fix, tylko gospodarze są w sytuacji, w której muszą wygrać, ponadto w drużynie AIKu nie zagrają : Ricard Norman i Niklas Maripuu. Jednak mimo, tego są na premiowanej pozycji, a 9 w tabeli Umea gra dzisiaj z liderem - Warbergsem, i jest raczej mało prawdopodobne aby wygrali, ten wyjazdowy mecz, więc nawet jeśli Balrog przegra to nic się nie stanie - po prostu szukanie, sensacji - nie mówię, że Balrog nie wygra, ale stwierdzam, że nie jest to fix - tylko jakaś bujda.
no właśnie Cala a propos kiedy szykujesz coś z polskiej ligi od swoich znajomych? :>Jesli chodzi o to czy to jest Fix czy nie to powiem tak.Teraz w sieci kazdy ma Fix-y jedna osoba cos gdzies przeczyta powie drugiej i tak to leci az wie o tym pol europy ???? .I tak wlasnie jest z tym typem.Specjalnie go nie pisalem w temacie Fix bo nie mam pewnosci czy ten mecz jest ustawiony.Dlatego wolalem zapytac, jak widac chyba verti masz racje.
Jedyne Fix-y jakie odemnie zobaczycie 10/10 to bedzie tylko i wylacznie Polska liga.
Heheh.Powoli jeszcze liga nie zaczela grac ????no właśnie Cala a propos kiedy szykujesz coś z polskiej ligi od swoich znajomych? :>
2:1 jest, ale czy się skończyło - tego nie wiem.Wie ktoś jak ten Floorball się skończył?????
Jeszcze trwa.... Ile to ma tercji ? :-D2:1 jest, ale czy się skończyło - tego nie wiem.
już 3:2
bodajże trzyJeszcze trwa.... Ile to ma tercji ? :-D
Po 1 ogromne value w kursie, Kerber jest na prawdę bardzo dobrą zawodniczką. Stara się o grę w kadrze Polski, więc musi miec wyniki ???? Po 2 dostałem info, że to fix, no ale mimo, że źródło dobre, to ostrożnie.Andżelika Kerber - Jarmilia Groth 1 @ 2.40 ( fonbet ) 5/10
Ja dokładnie dostałem to samo INFO.Andżelika Kerber - Jarmilia Groth 1 @ 2.40 ( fonbet ) 5/10
Po 1 ogromne value w kursie, Kerber jest na prawdę bardzo dobrą zawodniczką. Stara się o grę w kadrze Polski, więc musi miec wyniki ???? Po 2 dostałem info, że to fix, no ale mimo, że źródło dobre, to ostrożnie.
Tez dostalem info ze to fix. Prasa sadzisz, ze jest to mozliwe?
Jak dzieciak ? :kwasny4565: Kiedy pisałeś ?Nie tylko Twój insider.... :]
Pisałem, żebyś się nie zachowywał jak dzieciak. Każdy ma live akurat do szwajcarskiej drugiej ligi. Rozumiem tą Szwecje od Vertiego, ale to... :|