ja :-D :-DPanie, Panowie. Mam możliwość kupienia spotkania ht/ft z Brazylii. Cena po znajomości to 200zł. Mój znajomy mi to zaproponował od którego mam często spotkania. Jest zajebistym typerem. Ja mam dać 100PLN. Kto w to wchodzi :?: Proszę o szybkie odpowiedzi. W Brazylii jest mnóstwo tych spotkań Ht/ft, więc można spróbować...
BRAZIL: Campeonato Carioca Fluminense - Volta Redonda ht/ft 2-1 or ( half time: Volta Redonda full time : Fluminense ) odd : about 30 !!
Borze padłem ????Wchodze Najwyżej z konta wyśle;]
jakby to powiedział jeden wybitny typer od siatki z naszego forum "Borze", oby to weszło ????
Borze to ja w takim raznie wo gule logitsznie niemysle, pszepraszam.Dobrze, że wypatrzyłeś coś takiego mazine Ale nawet jak poda taki typ to i tak moim zdaniem warto zagrać za 25zł i potem się złożyć po prae złotych w kilka osób.
Ass Borze przecież to logiczne, że jak płatne po meczu to jak nei wejdzie to nie płacimy ???? ???? hahaha ????
Wg mnie to całkiem bez sensu...Gościu poda mecz licząc na łut szczęścia tj. że jakimś cudem to wejdzie i w przypadku mega farta zgarnia 2stówy...Gdyby miał prawdziwy fix toby to sprzedał za jakie conajmniej 5stów...Płatne po meczu, więc luzik ???? Kto się składa na 100% dostanie typ :]
No i Cibona zawiodła. Wszystko wyglądało jak należy, w 4 kwarcie wyszli na prowadzenie...i nagle gówno:| Eh:|