>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
mam nadzieję że korzystacie z rady wujka Prasy i siekacie lajfa CSKA;] @ 11 na Cibone wzięte leciutko, ale -3.5 do przerwy CSKA grubasem. I w tej chwili kurs na Chorwatów to 5.75. I tak warty grzechu;]

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Panie, Panowie. Mam możliwość kupienia spotkania ht/ft z Brazylii. Cena po znajomości to 200zł. Mój znajomy mi to zaproponował od którego mam często spotkania. Jest zajebistym typerem. Ja mam dać 100PLN. Kto w to wchodzi :?: Proszę o szybkie odpowiedzi. W Brazylii jest mnóstwo tych spotkań Ht/ft, więc można spróbować...

sylaaa 5

sylaaa

Użytkownik
Panie, Panowie. Mam możliwość kupienia spotkania ht/ft z Brazylii. Cena po znajomości to 200zł. Mój znajomy mi to zaproponował od którego mam często spotkania. Jest zajebistym typerem. Ja mam dać 100PLN. Kto w to wchodzi :?: Proszę o szybkie odpowiedzi. W Brazylii jest mnóstwo tych spotkań Ht/ft, więc można spróbować...
ja :-D :-D

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Wchodze:p Najwyżej z konta wyśle;]
jakby to powiedział jeden wybitny typer od siatki z naszego forum &quot;Borze&quot;, oby to weszło ????

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Wchodze:p Najwyżej z konta wyśle;]

jakby to powiedział jeden wybitny typer od siatki z naszego forum &quot;Borze&quot;, oby to weszło ????
Borze padłem ????

Benek ja mogę, skoro płatne po meczu, ale co jesli typ nie wejdzie? Bo jeśli też będzie trzeba zapłacić, to Borze, nie składam sie.. :spokodfhgfh:

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Dobrze, że wypatrzyłeś coś takiego mazine ;) Ale nawet jak poda taki typ to i tak moim zdaniem warto zagrać za 25zł i potem się złożyć po prae złotych w kilka osób.
Ass Borze przecież to logiczne, że jak płatne po meczu to jak nei wejdzie to nie płacimy ???? :p ???? hahaha ????

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Dobrze, że wypatrzyłeś coś takiego mazine ;) Ale nawet jak poda taki typ to i tak moim zdaniem warto zagrać za 25zł i potem się złożyć po prae złotych w kilka osób.

Ass Borze przecież to logiczne, że jak płatne po meczu to jak nei wejdzie to nie płacimy ???? :p ???? hahaha ????
Borze to ja w takim raznie wo gule logitsznie niemysle, pszepraszam.

xavy 386

xavy

Użytkownik
Płatne po meczu, więc luzik ???? Kto się składa na 100% dostanie typ :] :p
Wg mnie to całkiem bez sensu...Gościu poda mecz licząc na łut szczęścia tj. że jakimś cudem to wejdzie i w przypadku mega farta zgarnia 2stówy...Gdyby miał prawdziwy fix toby to sprzedał za jakie conajmniej 5stów...
Takich fixów z Am. PŁD są tygodniowo dziesiątki i wiadomo jak się kończą...
Niemniej GL :spokodfhgfh:

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
No i Cibona zawiodła. Wszystko wyglądało jak należy, w 4 kwarcie wyszli na prowadzenie...i nagle gówno:| Eh:|

edyyy 0

edyyy

Użytkownik
też znalazłem tą oferte z tym fixem brazylijskim, koszt 200 zł, również po meczu.. lecz dostałem jeszcze taką notke, info o źródle.. a brzmiało mniej więcej tak:
źródło bardzo pewne, wszystkie 3 mecze otrzymane od niego na razie siadły. grać max do 50 zł.
jak dla mnie to koleś sam sobie przeczy...

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
dobra Benuś, kombinuj z meczem. Jak wejdzie to sylaaa bierze Cie na randkę, Prasa na mecz ligowy, Ted do siłowni, a ja będe Ci na gg wysyłał moje typy do konca roku ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom