życie... :-|pewnie jak kioedys nie zagram to wtedy wejdzie
też dostałem takiego info... 9/10 oraz under 2.5. Myślę, że stawka cali jest adekwatna i można spokojnie zagrać :spokodfhgfh:Cala można wiedzieć czemu taka stawka na ten mecz z Brazylii? Wyczytałem że to ma być bardzo wyrównany mecz, z małą iloscią bramek. Nic o faworyzowaniu którejś z drużyn.
z góry dzięki
Myślę, że trzeba zapytac Sutka On musi coś wiedzieć, albo na gg albo jak to przeczyta z SB.Panowie wie ktoś czy jest coś na rzeczy w meczu Wisła Płock - Tur Turek. Absencje, lipna forma czy coś? Jakiś user mi czasem zapodaje typki z niższych lig, zawsze 2-3/10 a tutaj 10/10 ...
Edit
Wiseła
Troszkę słyszałem. Nawet dostałem 9.5/10. Ale wszyscy wiedzą jak to jest z 2 ligą Francuską :-? W drużynie gości jakaś kłótnia podobno miedzy dwoma zawodnikami, a także co najmniej 1 zawodnik z podstawowej 11 nie zagra w tym meczu. Oczywiście nie chce tu niczego potwierdzać. Takie dostałem info. :spokodfhgfh: A ze stawką także bym uważał...Dzisiaj jest straszne cisnienie na mecz Chateauroux - Boulogne.
Widzialem Stilic ze wrzuciles go u siebie w temacie.Wiesz cos na jego temat???
ja prowadze, wiec nie bój żabyNo i Ascoli weszło kolejne 3 za 3 trzeba robić jakąś liste drużyn i ich terminarz prowadzić