>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Panowie i Panie czułem że będzie bez przekrętów a można było zagrać Coppa Libertadores i po sprawie Gremio 0:1 ładnie a kurs 2,40 :p

stilic 0

stilic

Użytkownik
Witam, dziś zbyt szerokiej oferty to nie mamy :kwasny4565: Ale nie po to piszę... Będę miał typ ht/ft na Sobotę lub nie dziele.(kurs ok. 29.00) Na razie źródło 100 % po 9 typach w tym 1 z kursem 28.00. Myślę, że warto. Sytuacja wygląda tak samo jak w przypadku ht/ft od benka. Płatnośc po meczu. Koszt : 250 zł . Zainteresowani proszę pisać na PW.

GL :-D

michau 84

michau

Forum VIP
Cala można wiedzieć czemu taka stawka na ten mecz z Brazylii? Wyczytałem że to ma być bardzo wyrównany mecz, z małą iloscią bramek. Nic o faworyzowaniu którejś z drużyn.

z góry dzięki

stilic 0

stilic

Użytkownik
Cala można wiedzieć czemu taka stawka na ten mecz z Brazylii? Wyczytałem że to ma być bardzo wyrównany mecz, z małą iloscią bramek. Nic o faworyzowaniu którejś z drużyn.

z góry dzięki
też dostałem takiego info... 9/10 oraz under 2.5. Myślę, że stawka cali jest adekwatna i można spokojnie zagrać :spokodfhgfh:

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Panowie wie ktoś czy jest coś na rzeczy w meczu Wisła Płock - Tur Turek. Absencje, lipna forma czy coś? Jakiś user mi czasem zapodaje typki z niższych lig, zawsze 2-3/10 a tutaj 10/10 ...
Edit
Wiseła :p

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Panowie wie ktoś czy jest coś na rzeczy w meczu Wisła Płock - Tur Turek. Absencje, lipna forma czy coś? Jakiś user mi czasem zapodaje typki z niższych lig, zawsze 2-3/10 a tutaj 10/10 ...
Edit
Wiseła :p
Myślę, że trzeba zapytac Sutka On musi coś wiedzieć, albo na gg albo jak to przeczyta z SB.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Ja wiem tyle że w Wiśle Płock nie dzieje się dobrze rozmawiałem z jednym graczem od nich którym nie powiem ale znaczącym.

cala 37

cala

Użytkownik
Dzisiaj jest straszne cisnienie na mecz Chateauroux - Boulogne.
Widzialem Stilic ze wrzuciles go u siebie w temacie.Wiesz cos na jego temat???

stilic 0

stilic

Użytkownik
Dzisiaj jest straszne cisnienie na mecz Chateauroux - Boulogne.
Widzialem Stilic ze wrzuciles go u siebie w temacie.Wiesz cos na jego temat???
Troszkę słyszałem. Nawet dostałem 9.5/10. Ale wszyscy wiedzą jak to jest z 2 ligą Francuską :-? W drużynie gości jakaś kłótnia podobno miedzy dwoma zawodnikami, a także co najmniej 1 zawodnik z podstawowej 11 nie zagra w tym meczu. Oczywiście nie chce tu niczego potwierdzać. Takie dostałem info. :spokodfhgfh: A ze stawką także bym uważał...

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Shelbourne bez Daaren Meenan, Alan Kelly oraz prawdopodobnie Kevina Doherty. Widziałem, że gdzieś pojawiło się info o &quot;fixie&quot; - czy to wymysł czy nie - bo widziałem na jednym z forum że to &quot;chatboxowy&quot; typ. Shelbourne ostatnie zwycięstwo na stadionie rywala świętowało 12 sierpnia 2001 roku od tego czasu nie wygrali z Monaghanem (nie licząc spotkań pucharowych i towarzyskich), ba nawet nie zremisowali - biorąc pod uwagę taki kurs i &quot;klątwę&quot; tego stadionu można spróbować ale wg. mnie nieco lżej. Może stilic ma lepsze info i napisze co nieco ;)

sutek 79

sutek

Forum VIP
Nie wiem skąd macie takie informacje dotyczące meczu Wisła-Turek, dla mnie kit, zresztą kto mnie zna dobrze ze akurat z Płocka mam dobre informacje i pewne. Jakie niby problemy ma Wisła? ze nie pojechała na zgrupowanie przedmeczowe ? a miała jechać. Turek wszystkie sparingi w łeb...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom