>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
apropos Lokomotivu Assitalii
As I know,the end of last year Kimki won away at Loko 0-2 and they needed it very much that time to avoid relegation.Lokomotiv had nothing to play for then.
Thats logical if Khimki pay back 3 points today

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Kur*a mać :[ Dlaczego tobet anulował Zatoke Braniewo i Mszczowiankę Mszczonó ????
sprawdzaj oferte jeszcze bo oni tam samo zrobili ze Zdunami że przez jakis czas nie było za kilka godzin sprawdź poza tym 4 liga rusza 21 tobet już sobie poprawił.

cala 37

cala

Użytkownik
Slyszal ktos o akcji kibicow Odry Opole wczoraj wieczorem pod budynkiem klubowym???
Podobno pare osob dostalo po ryju ????

M 0

mazine

Użytkownik
Czemu w regulaminie nie ma podpunktu, żeby nie wpisywać tych samych typów ? Patrze, Verti podał typ, wchodzę za pół godziny i co widzę ? Stilic wpisał to samo. Zauważyłem, że to nie pierwszy raz, a w strefie chyba naszym zadaniem nie jest nabijanie profitu ?

stilic 0

stilic

Użytkownik
Czemu w regulaminie nie ma podpunktu, żeby nie wpisywać tych samych typów ? Patrze, Verti podał typ, wchodzę za pół godziny i co widzę ? Stilic wpisał to samo. Zauważyłem, że to nie pierwszy raz, a w strefie chyba naszym zadaniem nie jest nabijanie profitu ?
Jaki taki sam typ ? :kwasny4565: Ja nic nie brałem od vertiego !!!

stilic 0

stilic

Użytkownik
Sorry, nie zauważyłem... :kwasny4565: Zaraz podam Coś innego...

verti 3,4K

verti

Forum VIP
ma ktoś 100euro na moneybookers - chcę sobie obstawić coś jeszcze, a na jednym koncie mam limity i zamrożoną gotówkę, zarządałem od nich weryfikacji karty, więc kwestia kilku dni zanim mi zweryfikują a kasę potrzebowałbym na dziś - jak najszybciej, jak ktoś mógłby pomóc to proszę o kontakt - oddaję najpóźniej do poniedziałku / wtorku

edyyy 0

edyyy

Użytkownik
też przypadkowo podałem ten sam typ co Verti, lecz nie zauważyłem że on już go podał wcześniej. z góry przepraszam

vader 2,8K

vader

Forum VIP
g...
Witam, tydzień temu nie przekonałem Cię, więc dzisiejszymi typami spróbuje pokazać Ci, że powinienem posiadać dostęp do tej strefy.

El Zamalek - Tala Ea El Giesh @1 - 2.00 10/10 - fix
NK Zadar – NK Zagreb @1 - 1.70 10/10 - fix
k....
El Zamalek - Tala Ea El Giesh (Egypt)
1
10/10
Spotkanie: San Martin T. - Estudiantes
Typ: 1
Kurs: 2.50
Stawka: 10/10
Benuś te typy to dzieci podają w Hyde Parku.
Więc żadnych elitarnych peff to On nie podał. Wiele razy widziałem jak ludzie podawali ogólnodostępne typy. To mija się z celem... :|

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom