>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Kopią się po czołach zamiast w Piłkę tak to jest niestety.... Mecz czyste Dno grają jakby grali na podwórku do zabawy....

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Udany dzień. Szkoda jedynie Loko :p SPorting dał lekki stres ale handi weszło ???? Ludziska, coś na jutro z polskiej ligi :?: ????

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Orzeł Przeworsk vs Orlęta Radzyń Podlaski na 1 w candicu 2.65, a w Tobet 3.05 hmmm... Ktoś ma info na to spotkanie :?: Widzę value :]
Orlęta left the majority of players because of financial problems, so players were not in any camp and played only a few meetings of review. This is not the same team as in the previous round. Went Peter Wilawera (best shot), and Damian Pietroń. And in today&#39;s game does not play: Rafal Borysiuk injured and Daniel Szewc and Paweł Pliszka.
I coś o tym Zniczu vs GKS :?: Na x2 ładny kurs....

stilic 0

stilic

Użytkownik
Co do insideru benka. Krąży ten typ bo wszystkich forach... wejdzie, w to nie wątpię ale kurs 1.30. Także jeśli grać to myślę do dubelka.

D 17

dragao19

Użytkownik
Wedlug mnie nie warto. Ustawki bardzo czesto koncza sie wynikiem 1-0 i bramki sa glownie w ostatnich 20-30 minutach. Ja odwyklem od takiego kombinowania przy meczach tego typu bo to nie przynosi raczej pieniedzy.

stilic 0

stilic

Użytkownik
Polecam typ dragao na Zizkov. Miałem sam to wstawiać ale widzę ze kolega mnie wyprzedził... gram stawkę : 5/10 :-D:-D

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
stilic, skad ta Belgia taka pewna? Przypomnę Wam, jak robili namiętnie ht/ft jakiś czas temu. Więc jeśli to 2 na prawdę takie pewne, to można i 1/2 leciutko.

stilic 0

stilic

Użytkownik
Mam możliwość zakupu fixu na dzis 100% z kursem &gt;5.5. Cena 30e . Możemy zrobić zrzutę. Fix od admina tego forum :
http://www.fixed-tip.com/index.php
Mam tam wykupiony abonament i na razie dostałem 3 fixy i 3 weszły.
Ten dostałem w ramach abonamentu :
Belgian 2nd league 2008/2009
15.03.2009 - 15:00
Hamme - FC Liege
Pick: 2
Odds: 2.60
Stake: 10/10
Zobaczymy, myślę że warto... Moje gg : 1073541 lub PM.

Zgadzam się z Prasą... 1/2 warte uwagi. Może ze stawką trochę przesadziłem u siebie... no powiedzmy 7/10.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom