A co, Sosnowiec dalej sprzedaje i kupuje? ????Prasa jestes obserwatorem z ramienia pzpn czy jak/???
Ja moge oficjalnie napisac i mam nadzieje ze to nie wyplynie poza strefe ze bede mial sporo Fix-ow z naszej kochanej 3 ligi ????
Jesli już tak mówisz to tutaj mam nadzieję często zobaczymy 10/10 z Twojej strony, poza tym jaki buk ma 3 ligę w ofercie?Prasa jestes obserwatorem z ramienia pzpn czy jak/???
Ja moge oficjalnie napisac i mam nadzieje ze to nie wyplynie poza strefe ze bede mial sporo Fix-ow z naszej kochanej 3 ligi ????
STS na przykład. Z internetowych to nawet nie wiem. Nie obstawiałem nigdy takiego dziadostwa..Jesli już tak mówisz to tutaj mam nadzieję często zobaczymy 10/10 z Twojej strony, poza tym jaki buk ma 3 ligę w ofercie?
Jesli już tak mówisz to tutaj mam nadzieję często zobaczymy 10/10 z Twojej strony, poza tym jaki buk ma 3 ligę w ofercie?
STS, Fortuna wybrane mecze, wybrane mecze bwin, bahJesli już tak mówisz to tutaj mam nadzieję często zobaczymy 10/10 z Twojej strony, poza tym jaki buk ma 3 ligę w ofercie?
eee tam... nie wiesz co dobreSTS na przykład. Z internetowych to nawet nie wiem. Nie obstawiałem nigdy takiego dziadostwa..
Które??????? :-D :-D :-DPoza tym Ci, którzy nie sa modami, to dziś Benek ma urodziny
Pzdr.
Właśnie miałem to pisać.Scandic podejrzewałem Bwin również, ale właśnie w tym drugim nie często. No to Cala licze na Ciebie.
Poza tym Ci, którzy nie sa modami, to dziś Benek ma urodziny
Pzdr.
Mam taka malą prosbe.Przy okazji moich postow nie zabieraj zdania.A co, Sosnowiec dalej sprzedaje i kupuje? ????
Twoja prośba nie zostanie spełniona.Mam taka malą prosbe.Przy okazji moich postow nie zabieraj zdania.
Jeśli o te pierwsze to w marcu wszyscy wpłacamy do Scandica heh :spokodfhgfh:Cala, chodzi Ci o 3ligę np. małopolsko-świętokrzyską ? Czy te grupy wschodnia/zachodnia:> ?
Zle sie wyrazilem bo przeciez to teraz 2 liga.Chodzi o Wschod/ZachodCala, chodzi Ci o 3ligę np. małopolsko-świętokrzyską ? Czy te grupy wschodnia/zachodnia:> ?