>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
cala 37

cala

Użytkownik
Prasa jestes obserwatorem z ramienia pzpn czy jak/???
Ja moge oficjalnie napisac i mam nadzieje ze to nie wyplynie poza strefe ze bede mial sporo Fix-ow z naszej kochanej 3 ligi ????

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Ja moge oficjalnie napisac i mam nadzieje ze to nie wyplynie poza strefe ze bede mial sporo Fix-ow z naszej kochanej 3 ligi ????
A co, Sosnowiec dalej sprzedaje i kupuje? ????

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Jesli już tak mówisz to tutaj mam nadzieję często zobaczymy 10/10 z Twojej strony, poza tym jaki buk ma 3 ligę w ofercie?

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Jesli już tak mówisz to tutaj mam nadzieję często zobaczymy 10/10 z Twojej strony, poza tym jaki buk ma 3 ligę w ofercie?
STS na przykład. Z internetowych to nawet nie wiem. Nie obstawiałem nigdy takiego dziadostwa..

vader 2,8K

vader

Forum VIP
STS, Fortuna wybrane mecze, wybrane mecze bwin, bah
STS na przykład. Z internetowych to nawet nie wiem. Nie obstawiałem nigdy takiego dziadostwa..
eee tam... nie wiesz co dobre ;)
Ale tam gra sie tylko jeśli masz dobrą &quot;cynę&quot; :]
A Prasa to Grzesiu Lato. Szef PZPNu ????

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Scandic podejrzewałem Bwin również, ale właśnie w tym drugim nie często. No to Cala licze na Ciebie.
Poza tym Ci, którzy nie sa modami, to dziś Benek ma urodziny ;)
Pzdr.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Scandic podejrzewałem Bwin również, ale właśnie w tym drugim nie często. No to Cala licze na Ciebie.
Poza tym Ci, którzy nie sa modami, to dziś Benek ma urodziny ;)
Pzdr.
Właśnie miałem to pisać.
Benek zmienia nick na Benek_19 bo dziś kończy tyle lat ;)

depee 0

depee

Użytkownik
Cala, chodzi Ci o 3ligę np. małopolsko-świętokrzyską ? Czy te grupy wschodnia/zachodnia:&gt; ?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom