Geje :| stare dziady już nic nie wygrają to kombinują ???? no cóż... jeśli to prawda to zrobili to wzorowo, bo przed meczem kursy na bwin wynosiły 1.34 :| start był od 1.70-1.60 .Michau, lekko Cie wqurwie. Wyczytałem, że Schuettler - Clement był ustawiony na 2 ????
czyżby ze mna było tak samo?? ????Kettering coś lipnie, czyżby "klątwa Jacquesa" ???? ? Co zagram ze strefy to nie wchodzi ...
Widzę, że kolega haggard Cię oszukał. Tak to jest w tych pojedynkach. A tak przy okazji... grożą za to jakieś kary na forum ?No niestety po raz 2-gi ogłaszam wszem i wobec:
Haggard to oszust,kompletne zero,obywatel bez honoru kompletnie......
Nie wywiązał się ze zobowiązań
Odradzam jakichkolwiek kontaktów z nim
Nie. Każdy bierze udział w pojedynku na własną odpowiedzialność.Widzę, że kolega haggard Cię oszukał. Tak to jest w tych pojedynkach. A tak przy okazji... grożą za to jakieś kary na forum ?
niestety nie
Nie. Każdy bierze udział w pojedynku na własną odpowiedzialność.
Ja dziś myślę z hoka Karpat, Eisbaren, Liberec. Myślę jeszcze nad PLH i może coś z Norwegii.Dzięki za odp. Czyli jednak trzeba znaleźć kogoś w miarę zaufanego... Jak tam u Was dziś z typami... ? Podałem dwa, proszę o komentarz... :spokodfhgfh:
Odezwij się na GG co mam w profilu to coś pomyślimy. Zaraz je włącze.Kto moze polecic jakies mniej znanego ale zaufanego Buka gdzie mozna zagrac za wieksza kase.Wszedzie juz mam limit:kwasny4565:
Potem napisze co gram ????