>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
relakzstyle 0

relakzstyle

Użytkownik
Dobra już wszystko wiem z tym sampicks.
Nie chce zapeszać, ale wszystko na to wskazuje że od marca będę tu wrzucał ich typki :-D

nivet 277

nivet

Użytkownik
Ja na dzisiaj dostałem z różnych źródeł takie 4 mecze. W dwóch pierwszych wyraźnie spada kurs, w tym trzecim też leci ale nie aż tak znacząco, gośc podał 10/10 więc wpisuje bo inaczej bym zrezygnował, a o Feyenoordzie to chyba każdy wie, tak jak pisał Benek, niezłe value.

21.) Paganese - Gallipoli - 2 - 2.10 (4/10) lub x/2 - 5.00 (2/10)
22.) Perugia - Potenza - 1 - 1.65 (2/10)

23.) Nyiregyhaza - Ujpest - 2 - 2.35 (1/10)

24.) De Graafschap - Feyenoord - 2 - 2.00 (3/10)

Ładnie ładnie, gratki ????

stilic 0

stilic

Użytkownik
Wczorajszy dzień nam nieźle wyszedł... Dziś w sumie nie ma co grać.
P.S Depee, znalazłeś kasę ?

M 0

mazine

Użytkownik
Macie jakieś info odnoście meczu Ionikos - Kallithea ??
betway 3.90 3.60 1.70
bet365 1.90 3.40 4.00
Dziwnie to wygląda Oo

verti 3,4K

verti

Forum VIP
chyba wycofali to z betway, teraz z tego co widzę to najwyższy kurs to 2.00 w FonBecie. Ja zagrałem grubo przed spadkami na gospodarzy, jestem dobrej myśli :-D

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Hmmmm.... na gospodarzy mówisz. Nie wiem co myśleć tutaj. W H2H ostatnio jakby 3 za 3. Tabela też mówi, że goście potrzebują punktów :p

stilic 0

stilic

Użytkownik
&quot;GRČKA:B Ethniki
23.02.2009 17:00
Ionikos-Kallithea
Tip:2
Odd:2.30
Stake:9/10&quot;
Znalazłem coś takiego... nawet Insider..
Lepiej zastanowić sie nad tym meczem... bo drugi znajomy napisał mi ten typ...

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Kurs na gości w bet365 poleciał na 3.25 w ciągu 20 minut :] Postawiłem DW 0:1 po kursie 7.50 ???? a nóż ???? Na tripelku mam 1, więc powinno coś wejść mam nadzieje
EDIT: Ile rożnych :O Ionikos ciśnie... Mam nadzieje, że remisu nie będzie... To najgorszy scenariusz wtedy :p

stilic 0

stilic

Użytkownik
Kurs na gości w bet365 poleciał na 3.25 w ciągu 20 minut :] Postawiłem DW 0:1 po kursie 7.50 ???? a nóż ???? Na tripelku mam 1, więc powinno coś wejść mam nadzieje

EDIT: Ile rożnych :O Ionikos ciśnie... Mam nadzieje, że remisu nie będzie... To najgorszy scenariusz wtedy :p
Niestety, najgorszy scenariusz się spełnił 0:0 :cry:

depee 0

depee

Użytkownik
Witam usera Calę w naszym gronie ???? !! Widziałem w weryfikacji,że masz dobre infa ???? . Pozdro

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Chciałem powiedziec, że wraz z nową rundą w Ekstraklasie, wracam do pracy;] Zazwyczaj jestem spro przed meczem na stadionie, to postaram się czasem coś usłyszec itp. A przynajmniej napisac jak murawa, czy nagle przed meczem ktoś wypadł ze składu itp.
W ten weekend robie 3 mecze
Polonia Bytom - Wisła
Cracovia - Piast
Odra - ŁKS.
Szczególnie 2 ostatnie spotkania wydają się ciekawe z perspektywy strefy. Stan murawy, jakaś kontuzja, a może coś usłyszę ciekawego? To wszystko może miec wpływ na wynik. Dlatego jak uznam to za stosowne, wpiszę info do mojego tematu.

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
nie można:| Im mniej wiecie tym lepiej :mrgreen:
Czasem korumpuje sędziów, czasem piłkarzy:|

stilic 0

stilic

Użytkownik
Dziś coś takiego dostałem :
Northwich-Kettering
Tip:2
Odd:2.10
ale kurs w bwin z 2.10 na 1.60 :/ Jeszcze przed chwilą na expect był 2.00 ale wycofali już chyba... Ktoś może wie więcej na ten temat ?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom