Nie lepiej w skali Skali Beauforta 0-12 ?Joke,tak na rozluźnienie.W skali 1-10 oceniałbym na 6/10.Żeby tylko deszcz nie padał ,wtedy rozliczaliby metodą D/L ,lecz lookając na pogodę --->http://polish.wunderground.com/global/stations/42181.html powinno być wszystko ok.fox71 - możesz używać skali od 1 do 5 ? ????
Simons, to akurat moja pomyłka ???? Najpierw chciałem grać under 2.5 a w sportingu był najwyższy kurs bo 2.4. Potem jednak się rozmyśliłem że zagram bezpieczniej i dałem 3 nie zmieniając buka (tak to jest jak się pisze zmęczonym po robocie). Taki kurs był w 12bet a canbet, 1.82 chyba w betsafe. Potem nastąpiły spadki kursów, kojarzę stronkę która pokazywała historię kursów ale nie jestem sobie w stanie przypomniec.Zagrałem ten under, dzięki ale w Sportingbecie niw zauważyłem und 3.0 . W ogole nie wiedzialem und/ov X.0 , oddsportal tez nie pokazywal, ale moglem nie zauwazyc
Oczywista sprawa, że zwrot. Kolega nie dosyć, że „zagrał wirtualnie” typ to jeszcze widać nie ma pojęcia o zasadach rozliczania hokeja…@ sibrejk
Czy b365 nie zrobiło Ci przypadkiem zwrotu za ten typ na zwycięstwo ?
Z tego co mi wiadomo to ML mają tam na regulaminowy czas gry a jak dogrywka to zwrot. Chyba że coś przeoczyłem.
W każdym bądź razie na expie Rybnik już po 2.95 a handi +6.5
Wziąłem wczoraj rano Rybnik @4.05 o czym pisałem z Jawkiem i Olo ???? wg mnie kursy powinny byc równe w tym spotkaniu.Nawet bez zwycięstwa w Rybniku Akademiczki utrzymanie mają niemal pewne, bowiem zespoły z Łodzi i Brzegu wyraźnie odstają od reszty stawki. Szewczyk nie obawia się jednak, że taka sytuacja spowoduje demobilizację jego koszykarek. - Każda z nich gra na swoje nazwisko, na swoje kontrakty w przyszłym sezonie - wyjaśnia. - Na pewno więcej minut dostaną młodsze zawodniczki. A czy do końca sezonu zostaną z nami Amerykanki? Zobaczymy, jak potoczą się kolejne mecze, sytuacja jest dynamiczna - zakończył.