>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
myyk 31,6K

myyk

Użytkownik
Nie mam czasu na pisanie analiz - polecam 4 typki każdy może sobie zagrać jak tam chce (mam na myśli ako/deble/single)
TPH Polkowice - Rekord Bielsko-Biała 2 @1.45
FC Jango Katowice - GKS Tychy 1 @1.33
Kupczyk Darkomp Kraków - Clearex Chorzów 1 @1.35
Tango GAF NOVA Gliwice - Inpuls Alpol Siemianowice Śląskie Under 6,5 @1.80
Kursy z Tobet ale można zagrać też w 10Bet i Pinnacle

michau 84

michau

Forum VIP
Niezłe jaja w Kielcach... w pierwszej połowie Korona grała tragicznie, dostawali 0-2. W drugiej już znacznie lepiej, odrobili straty, ale mecz kończyli w 9... przynajmniej Niedzielan strzelił. 3-3 FT jak jeszcze ktoś nie wie.

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
eh... masakra co row gra.. skutecznosc za 3pkt tragiczna, walki na tablicach brak.. i ta druzyna gra o utrzymanie, dzisiaj niestety baty
ciekawe czy Pruszkow w ostatniej kwarcie odpusci (pewnie znaja wynik z Torunia) ????

olo 2,4K

olo

Użytkownik
ROW gra to cały czas, nie wiem czego Wy się spodziewaliście. Cały czas totalne zero organizacji, tak to jest jak 4 rozgrywajki w meczu mają całe 7 asyst, a 2 mają zerowy dorobek w tym względzie. No i ta Koehn, która co 2 akcje cegli za 3.

simons 646

simons

Forum VIP
Olo dobra miales racje, ale nie przesadzaj bo sam pisales ze handi 8.5 jest do zagrania ;)
Co do Ignerskiego to 2 pkt jak co ;)

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Olo dobra miales racje, ale nie przesadzaj bo sam pisales ze handi 8.5 jest do zagrania ;)
Co do Ignerskiego to 2 pkt jak co ;)
No pisałem że do zagrania, bo zwykle jej więcej tych cegieł wpada. W poprzednich meczach miała 40% za 3 i prawie 18 punktów średnio. Dziś 6 punktów i właśnie tych 12 brakowało do handi. Po prostu sądziłem, że przy nie za dobrej lekko mówiąc obronie INEI Koehn rzuci swoje i tyle. Ale wiedziałem, że nawet gdyby rzuciła swoje to nie starczyłoby do wygranej.

nivet 277

nivet

Użytkownik
Niezłe jaja w Kielcach... w pierwszej połowie Korona grała tragicznie, dostawali 0-2. W drugiej już znacznie lepiej, odrobili straty, ale mecz kończyli w 9... przynajmniej Niedzielan strzelił. 3-3 FT jak jeszcze ktoś nie wie.
Jako że z Koroną i Kielcami mam wiele wspólnego, to wrzucę trzy słowa. Zanosi się na to, że to będzie dużo gorsza runda dla Korony niż jesień. Słabsi w obronie, mniej skuteczni w ataku. Do tego Mijajlovic odszedł i to też nie pomogło. Brak mi jakiegoś znaczącego wzmocnienia w zimowym okienku w obozie Złocisto-Krwistych, na razie falstart, zobaczymy jak będzie dalej.

michau 84

michau

Forum VIP
Jako że z Koroną i Kielcami mam wiele wspólnego, to wrzucę trzy słowa. Zanosi się na to, że to będzie dużo gorsza runda dla Korony niż jesień. Słabsi w obronie, mniej skuteczni w ataku. Do tego Mijajlovic odszedł i to też nie pomogło. Brak mi jakiegoś znaczącego wzmocnienia w zimowym okienku w obozie Złocisto-Krwistych, na razie falstart, zobaczymy jak będzie dalej.
Dziś właśnie rozmawiałem o tym, że jest to kolejny sezon Korony w którym po rundzie jesiennej plasuje się w czołówce tabeli, a na wiosnę coś nie mogą się wstrzelić. Teraz tylko 2 punkty w trzech spotkaniach... słabo. Być może Korzym wraz z wypożyczonym Janczykiem, który ma ponoć zagrać już w kolejnym spotkaniu pomogą w zdobywaniu punktów. Oby tylko nie było znowu za późno na gonitwę za czołówką...

darter 134

darter

Użytkownik
Energa blisko jednak niestety przegrana. Ale mecz wyrównany. Ja grałem za 1,5 j +6.5 i 1j czyste więc na jakieś piwka sie uzbierało ????

olo 2,4K

olo

Użytkownik
czyli przez głupotę trenera na to wychodzi

Ale w przypadku Energi to jest czynnik permanentny, który trzeba zawsze brać pod uwagę, a nie przypadek.
Dlatego osobiście unikam raczej spotkań Energi.

nivet 277

nivet

Użytkownik
Wziąłem sobie od telprzema tą brazylie u17 w azji -0.5 @ 2.0 2/5 w przerwie meczu przy 0-0 zobaczymy jak będzie. ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom