>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
simons 646

simons

Forum VIP
W zasadzie jedno i drugie, bo skoro zagrałem i weszło to info musiało być dobre/niezłe ???? (chyba ze o co innego chodzi, bo nie do konca rozumiem ???? )
Ja puściłem na betssonie DNB za 2.2 chyba i normalnie rozliczyli

nivet 277

nivet

Użytkownik
W zasadzie jedno i drugie, bo skoro zagrałem i weszło to info musiało być dobre/niezłe ???? (chyba ze o co innego chodzi, bo nie do konca rozumiem ???? )
Ja puściłem na betssonie DNB za 2.2 chyba i normalnie rozliczyli
chyba o innym meczu mówimy ;)

nivet 277

nivet

Użytkownik
Jak ktoś zainteresowany to SW na PLH Krynica - Katowice:
W Tobecie under 6.5 @ 2.45 over 6.5 w Pinnaclu @ 2.03

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Zapewne wejdzie jak w masełko SimonS. Na jutro zapodaje tutaj, ponieważ nie chcę dublować z innego forum (innego typera), ale zgadzam się z nim w 100%:
Mechelen vs Eupen 2 lub 2 (DNB) kurs sporawy 1/5 (nieoficjalnie). Niezłe value.

simons 646

simons

Forum VIP
Patrząc po kwalach tylko wywrotka może popsuć kupon. Lorenzo 3, Rossi 9 ... także powinno być ok.
Zachęcam też do oglądania działu moto gp (mała reklama ???? ) dziś spokojny tripelek na kwale Ako ~3.50

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Exp zrzucił handi na Lidera do 5 punktów, Tobet ma 5.5, Betsafe ma 6.5 po 1.88, ale Ladbrokes ma jeszcze 7.5.

simons 646

simons

Forum VIP
Co do tego Interwetten to zapomnialem ze tam sie nie da grac :/ A kurs zawsze podaje najwyzszy jaki jest z bukow w ktorych kiedykolwiek gralem, zeby miec pewnosc ze mozna wplacic i wyplacic, a sam niekoniecznie tam gram.
I prosilbym pisac w tym temacie jakies uwagi, bo chcialbym zeby w temacie (bynajmniej moim :p) z typami byly same typy ???? ???? ????

nivet 277

nivet

Użytkownik
Jujki wgl nie ma w składzie, Mieloszyńska niby jest, ale nie wiem czy nie jest to ze względów czysto formalnych tak jak ostatnio niby też była, a i tak nei grała.
Dobra, trzymam kciuki bo dobrego dubla mi kończą.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Po pierwszej kwarcie 13-6 dla Lidera i powiem, że słabiutki ten mecz. Lider dobrze w obronie, nasze już ze 3 czapy chyba dostały. Pod koszem dają nam trochę w kość. Wgl to jak tak dalej będą grać to tu padnie ze 100 punktów, bo pierwsza kwarta mega chaotyczna sporo błędów i nietrafionych rzutów.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom