>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
jawek 313

jawek

Użytkownik
Co do mojego typu to jeszcze info z SF:
&quot;Rozchorowała się bowiem w tym czasie Leona Jankowska i tego bardzo ważnego ogniwa zabraknie w łódzkim zespole w środowej potyczce.&quot;
Jankowska to kluczowa zawodniczka ŁKSu. Jedna z trzech prezentujących poziom PLKK.

nivet 277

nivet

Użytkownik
no no czyżby fortuna tak się znała na polskim koszu ?
ja miałem pograne -11.5 w betsafie ale wzielo jakies grosze. @ 1.77 przed akcpetacja 60 zł, i jakies grosze po akceptacji, brak słów jeśli chodzi o betsyfa ????

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
No nie wiem. Ciężki orzech. BAH trzyma to w buku kusy 1.85-1.65, czyli jak to oni zachowawczo. Bwin lekki spadek, w Pinnku praktycznie nic się nie zmieniło - najpierw spadki potem mały wzrost. Ladbrokes wzrosło. Chyba można lekko spróbować 0.5/5 może.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Moze tam maja jakis uklad bo 1 mecz to bylo 3-2 dla Novo. Jesli dwa mecze wygraja gospdoarze jeszcze w regularnym to bedzie 6 i po z Novo

Ja chyba nie rusze za malo informacji konkretnych...

simons 646

simons

Forum VIP
Co do typu Ted&#39;a to chyba lepiej -1.5 po 1.70 na b365 skoro na betsafe -1 jest 3drogowe.
EDIT:
1.85 na bwin
1.72 centrebet
1.67 tobet

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Pamiętajmy że to strefa i grubsze przemyślenia możecie tutaj napisać a nie tylko coś wspomnieć i nie skończyć

i nie kłócić się

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Dobrze, ale już koniec dyskusji. W tym gronie myślę, że powinno się liczyć ZAUFANIE. I tak potwierdzam dostałem Ambri niegdyś od Roxi (choć nie wiedziałem, że z tego samego źródła) i weszło jak w masło, więc hmmm... zobaczymy jak się to jutro rozstrzygnie.
Pozdrawiam i proszę o zachowanie spokoju.

jawek 313

jawek

Użytkownik
Nie mam pojęcia skąd Ladbrokes wziął tą linię na CCC-Lotos. FT 56-67

Otrzymane punkty reputacji: +2
myyk 31,6K

myyk

Użytkownik
Nie wiedziałem, że mają futsal polski do typowania :eek: A ten kurs na hc był mam nadzieję ?
Jak widzieliście gdzieś jeszcze ofertę na polski futsal oprócz tobet i 10bet to napiszcie.

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom