>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
olo 2,4K

olo

Użytkownik
Podaję tutaj (chyba, że mogą odpowiednio stawkować i wstawić do swojego tematu)

Surebet 15,3%, a więc sporo.

Marit Bjoergen wygrywa dzisiejszy sprint @ 4.00 w betsson
Marit Bjoergen under 3,5 Gold Medals (individuals) @ 1.62 Tobet

Mamy 4 konkurencje indywidualne (sprint, 15km, 10km i 30km). Był jeszcze superbet w Ladbrokes - over 4,5 gold medals wraz ze sztafetami @ 6.00, ale go już nie ma ????

Patrząc na to co się dzieje to nie wyjdzie z tego żaden siur, bo Bjoergen na tych swoich magicznych lekarstwach nie przegra nic.

simons 646

simons

Forum VIP
Poza tym i tak był siur.
Under 3.5 gold wchodzi jak wygra 1-3 z 4 konkurencji. A jak wygra 4 na 4 to musi wygrać sprint ????
Chyba, że ja to źle zrozumiałem.

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Co do meczu mYYk&#39;a :
Mogi Mirim coach s full of problems to scale the team for the next game. midfielders Everton Dias (4/0) and Bruno de Jesus (7/0) are both suspended and 5 other players are injured: defender Thiago Alves (2/0), forward Ricardinho (4/2), experienced right lateral Nei (8/0), defender João Paulo Gomes (9/0) and defender Leomar (5/0). So big problems for modest Mogi Mirim team. This week they signed 3 players, 2 from Internacional U21 team and one right lateral, but he can&#39;t play on this game.
Jeszcze OT.
Dzisiaj spore poruszenie w lidze Czarnogórskiej w spotkaniu Petrovac - Zeta, kursy z ok. 3,5 pospadały do ~2.5, aż w końcu większość buków zablokowały spotkanie (jedynie po 2.5 w betclic) z tego co widzę. Na chorwackich blogach/forach oczywiście mecz obwołany ustawionym, ale to raczej nie może nikogo dziwić. Ja spróbowałem delikatnie, aczkolwiek zdaję sobie sprawę, że może być ciężko ;)
PS. II liga chorwacka jest gdzieś indziej prócz bwin?
PS2. Już nieaktualne bo mecz Vukovar - Lucko przełożony na wtorek.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Svjetlost vs Broik 1 póki co z kosza. Na razie tutaj stawka leTTka, ale poszukam więcej infor to wrzuce do tematu, peFFka na dzisiaj Split, ale kurs żal. Dubrovnik no bet nei opłaca się a i Zabok powinien wygrać.

jawek 313

jawek

Użytkownik
W necie ciężko znaleźć na jutro Johaug TOP3 powyżej @2.00, a w STSie kurs @6.50 !! mega promo nawet z podatkiem ????

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Ale było blisko, nie jest to jednak zawodniczka typu Kowalczyk i Bjoergen. Słabsza jest i tyle, a Saarinen to również koronny dystans. Value było, szczególnie w Stsie ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom