>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
vader 2,8K

vader

Forum VIP
Podaję tutaj, bo mam wątpliwości co do &quot;koloru&quot; ????
W Betsafe mamy zakład - czy w kadrze Polski zagra czarnoskóry piłkarz do końca 2011. na TAK mamy kursik 1.65, a jak wiadomo Roger dostał powołanie i są bardzo duże szanse, że zagra. Tylko czy określenie czarnoskóry go dotyczy - bo jest mulatem? Chyba, że im chodziło o Arboledę ????
Takie zakłady to nic innego jak zabawa i marketingowy chwyt.
Po pierwsze &quot;zamrożenie&quot; kasy na cały rok. Ale co ważniejsze - opłaca się bawić w takie coś? Pewnie limit na to jest rzędu max. kilkudziesięciu złotych.

simons 646

simons

Forum VIP
Cartagines - Brujas 1 @ 1.57 b365 LIVE
Kostaryka. Goście maja problemy i z tego co skumalem na szybko pare zawodnikow opuscilo druzyne : Heiner Mora, Paolo Jiménez, Andrés Núñez, Luis Diego Sequeira y Keylor Soto.
Info na szybko bo graja

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Zna ktoś wynik tej ręcznej. W 45 minucie live padł na asobal.es było 20:15, w pliku pdf konczącym mecz jest 21:15 - ale to niemożliwe by tak mało bramek padło w kwadrans -.-&#39;

nivet 277

nivet

Użytkownik
Dziś Panowie prawdopodobnie fix w PLH, Stocznia - Jastrzębie 1. Kursy juz poleciały ale jak ktoś chce sobie dołożyć do dubla czy coś to w sam raz.

Otrzymane punkty reputacji: +6
nivet 277

nivet

Użytkownik
Dziś Panowie prawdopodobnie fix w PLH, Stocznia - Jastrzębie 1. Kursy juz poleciały ale jak ktoś chce sobie dołożyć do dubla czy coś to w sam raz.
Stocznia 7-2, ale to nie był fix, po prostu JKH pojechało juniorami do Gdańska:grin:

Otrzymane punkty reputacji: +10
nivet 277

nivet

Użytkownik
Zgadza się to co napisał Vader po 1.65 w CB było najwyżej w tamtym momencie....Play Off zaczyna sie w srode w PLH, mam nadzieje ze bede mogl Was poczęstować równie dobrymi &quot;ciasteczkami&quot; :cool:

nivet 277

nivet

Użytkownik
Panowie nie wiecie czemu nie mogę edytować postów w swoim temacie ???? ? chciałem podsumowanko jakieś zrobić.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Panowie nie wiecie czemu nie mogę edytować postów w swoim temacie ???? ? chciałem podsumowanko jakieś zrobić.

Bo po jakimś czasie, bodajże 3 dniach blokuje się możliwość edycji ;)

myyk 31,6K

myyk

Użytkownik
Cedevita - Zadar (+13,5) 1 @ 1.85 bwin 3/5j
Zadar bez graczy zagranicznych. Tylko zawodnicy under 20 ???? Powinno być szybko łatwo i przyjemnie 20+
Z tego co wyczytałem Zadar przyjechał na mecz 5 graczami z 1 składu a reszta to młodzieżowcy.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom