>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Post pod postem, ale w Chorwacji już wycofano ten mecz ;) Więc jeśli ktoś jeszcze ma okazje gdzieś złapać opłacalny kurs to brać.

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
hehe, Benek miałeś nosa co do tego typu ???? o 13 mały ruch z tym spotkaniem a teraz wszyscy wywalają ???? oby wygrali

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
no to benek wymiata cos ostatnio

ted // nie zapominajmy ze to c1amak naprowadził na ten trop tydzien temu, jednak liczy sie dobry grupy $$

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Fakt to c1amak zaraził mnie obserwacją tej ligi i jest dobrze ???? Darda dała zarobić, więcej stresu z teoretycznie pewniejszym Alkarem miałem ???? Ale siedzi.
Jak ktoś będzie miał wynik ręcznej hiszpańskiej to niech tutaj napisze, bo mnie szlag trafi ????

simons 646

simons

Forum VIP
W podobnej sytuacji co Brindisi (u mnie w temacie) jest Catanzaro. Graja z Latina, ale nie widzialem zeby jakis buk mial w ofercie, jak co dajcie znac.

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Ja ze swojej strony chciałbym przeprosić za wczorajsze błędne info co do tego basketu. Widać puścili zasłonę dymną, bo Paunić grał (13 punktów), Milosević (2 punty), Aleksić (0). Typ był na plus, ale info raczej dyskwalifikujące mnie. Przepraszam, na drugi raz nie będę już wierzył temu źródełku ...

M 27,2K

madangelo

Forum VIP
Jak ktoś chce może skoczyć do STSu i zobaczyć, źle wystawili kursy
Bahrajn - Australia 1 @5,75 (MŚ w ręke)
Na Australie powinno być 5,75 na Bahrajn z 1,15 :p Nie mam pojecia jak to rozliczają rzadko tam gram i nie miałem takiej sytuacji

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Co do meczu Rox to w Pinnku jest -2.5 po 1.741, a właściwie w 164 punktach się 4 sety raczej nie zmieszczą, więc wychodzi na to samo.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Teoretycznie tak, ciezko ocenic baby w siatke bo nie zdziwia mnie sety do 13 14 15 w takim skladzie a scenariusz 4 krotkie sety bo jeden odjazd rywalek i odpuszczenie to powiedzmy szansa 1% wtedy wlazi under nie wlazi -2,5 ale ja mysle ze bedzie 3-0 mimo wszystko, ja spacem nie jestem od volleya rozmawialam z osoba ktora sie na tym zna, fajnie jakby ktos mogl potwierdzic moje myslenie mamy w SZ kogos z siatki? Redwitz?

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Jest w jakimś buku internetowym II liga czeska w hokeja? Widziałem, że wcześniej bwin miał, ale niestety nie dzisiaj. A jest ciekawe info.
Drużynę Spartak Pelhřimov zdziesiątkowała grypa, chcieli przełożyć mecz, jednak nie udało im się to. Jedynie zdążyłem zauważyć, że w fortunie ten mecz jest po kursie 1.7 - na necie gdzieś jest? Bo póki co szukam na próżno ;/
Pelhřimov will be without Plachý, Hrbatý, Suk, Tecl suspended,Havel, Dostál, Fibikar and Votápek is out flu and very doubtfull is Rašner and Roháčik play yesterday for Tabor
W związku z tym będą grać 15-16 letni juniorzy. Macie to gdzieś?
FT 5-2

simons 646

simons

Forum VIP
W podobnej sytuacji co Brindisi (u mnie w temacie) jest Catanzaro. Graja z Latina, ale nie widzialem zeby jakis buk mial w ofercie, jak co dajcie znac.
Latina win 2-0 , ale nie widzialem zeby szlo u jakiegos buka to dorwac niestety. Brindisi tez win, niestety Cavese nie siadlo ... Nie moze byc za dobrze ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom