>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Znowu poruszenie w chorwackim baskecie. Na dzisiejsze spotkanie kursy na Brod lecą (np. z 2,05 na 1,6), warto poszukać info na temat tego spotkania.

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
ale co tu szukac przeciez tam sa sami juniorzy 2 grajkow na poziomie sprawa jest jasna
heh, to Ci wytłumaczenie ????

Właśnie sprawdziłem, że ostatnie trzy spotkania Dubrovnik grał na wyjeździe a ostatnie spotkanie u siebie grał 27.11.2010. Podejmował Alkar (który aktualnie jest liderem) i kursy na Gospodarzy były w okolicach 1,25-1,3 i skończyło się porażką 83:86.

Od tego czasu jakoś nie widzę zmian w składzie w porównaniu do spotkania z przed tygodnia.

Musi być jakiś konkretny powód dla którego kursy tak poleciały i bukmacherzy zaczęli wywalać ten mecz.

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
lol
Zwracam tylko uwagę na to, że takie Twoje pisanie może spowodować, że ktoś się zasugeruje i zagra mocniej tutaj tylko dlatego, że napisałeś, że oni grają juniorami. Wychodzi na to, że to jednak nie jest powodem spadków, chyba że wiesz o jakiś dodatkowych kontuzjach, rozwiązaniu umów z zawodnikami itd. - jeżeli tak to podziel się dokładnie taką informacją.
ps. jeżeli to było takie pewne to szkoda, że nie napisałeś zaraz po godzinie 10 jak kurs na Gości wisiał w okolicach 2,45.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
warto warto ale bez szalenstw ale przezemnie zagra ktos mocniej. spoko rozumiemy sie.

tam sa sami juniorzy po za 2 graczami, problemy finansowe i b.mocne spadki a podaje to ten sam gosc co dal darde i trogir, myslisz ze ktos Ci bedzie na sile cos udowodniac?

moze wejsc moze nie wejsc to tylko sport dlatego napisalam bez szalenstw, wydajesz sie bardziej kumaty wiec po co udajesz tumana

ps. jeżeli to było takie pewne to szkoda, że nie napisałeś zaraz po godzinie 10 jak kurs na Gości wisiał w okolicach 2,45.

gdzie napisalam ze to PEWNE? ogarnij sie bo demagogia bije od ciebie az zal czytac

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
No tak, nie napisałeś że jest PEWNE ale napisałeś takie coś:
sprawa jest jasna
---
Zagrałem, następnie napisałem na forum, a że nie znałem powodu spadków to napisałem, że może warto poszukać infa o tym spotkaniu (może jakieś kontuzje, brak kasy, a może jakieś układy w tabeli już).
Twoja pierwsza odpowiedź na ten temat (ta do mnie) nie wnosiła kompletnie nic do tego spotkania poza wprowadzeniem w błąd.
aha, i daruj sobie personalne wycieczki ;) powodzenia

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
I kolejne co się potwierdziło (jak zwykle) - Chorwacka fortuna wycofała owy mecz ;) Coś jest na rzeczy, choć aktualnie kursy nieopłacalne, jedynie STS po 1.60 :!:
PS Nie kłóćcie się.
EDIT: STS wycofał typ.

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Spoko, no stress Benny :spokodfhgfh:

Teraz już ten typ wygląda całkiem przyjemnie niezależnie od powodów i mam nadzieję że wejdzie ????

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Sundsvall Dragons - Norrköping Dolphins
1 (-10,5) w bet12
jeszcze spia, bo w pinnku urosl juz do -29 , goscie drugim skladem bo jutro meczu w pucharach

jawek 313

jawek

Użytkownik
Podaję tutaj, bo mam wątpliwości co do &quot;koloru&quot; ????
W Betsafe mamy zakład - czy w kadrze Polski zagra czarnoskóry piłkarz do końca 2011. na TAK mamy kursik 1.65, a jak wiadomo Roger dostał powołanie i są bardzo duże szanse, że zagra. Tylko czy określenie czarnoskóry go dotyczy - bo jest mulatem? Chyba, że im chodziło o Arboledę ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom