>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
simons 646

simons

Forum VIP
A ja jak zwykle z moim szczescie wplacilem kase w momencie jak zmienili linie z 13.5 na 15 ...
Jakis pechowy dzien dzis, ale jak juz wplacilem to pogram ...

myyk 31,6K

myyk

Użytkownik
Auto-Mark Boruta Zgierz - Clearex Chorzów 1 (-1,5) @1.50 Tobet 5/10 (3/5)
Futsal Ekstraklasa.Mecz o 19:30 dziś
Młoda drużyna Clearexu po dobrym początku ostatnio gra przeciętnie.Co prawda zremisowali w ostatniej kolejce z Polkowicami u siebie ale forma daleka jest od ideału, tym bardziej w grach wyjazdowych.Boruta to zdecydowanie lepsza ekipa.Są podbudowani tym, że lider Akademia przegrała w ostatniej kolejce co zbliżyło Borutę na punkt do lidera.Stawiam na pewne zwycięstwo gospodarzy - wspieranych przez fanów.

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Ma ktoś jakieś info na temat siatki? chodzi o spotkanie z niemieckiej: A!B!C TITANS vs. EVIVO DÜREN
Duże spadki na kursie na Gospodarzy, w niektórych firmach kurs w granicach 7-10 a u innych spadło już do około 4-4,5. Bah to już usunął z oferty...

jawek 313

jawek

Użytkownik
Podałem na otwartym kanale, więc tutaj tylko dla chcących pograć. Wisła Can Pack Kraków dzisiaj najprawdopodobniej bez Powell i Leuchanki. Kursy lecą z 3.80 na 2.70 w Tobet, a w bah nadal mamy 3.40 / w expekt linia +7 @ 1.85.

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
jawek wytłumacz mi co to ten &#39;otwarty kanał&#39; bo ja taki biegły tutaj na forum nie jestem a już drugi raz piszesz że tam podałeś info - gdzie tego szukać bo dałem sobie na Twoje statystyki i szukam tego we wszystkich Twoich postach ale nie widzę - hehe sierota ze mnie i pewnie to jakaś pierdoła, ale nie jarzę ????

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
jak to gdzie wrzuca, na konkurencyjna typosfere tylko ciezko to nazwac konkurencja, tam idzie public a tu potem w SZ - lol

ted 12,8K

ted

Forum VIP
trochę było zamieszania od wczoraj widzę.
Więc dwie sprawy:
-Podajemy typy u siebie w temacie , nie w shoutboxie
-Podajemy typ w strefie = nie podajemy nigdzie indziej (chyba że jakiś konkurs,temat w KzS bez analizy to przymknę oko).
Koniec dyskusji myślę.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Ma ktoś informacje o składach na dzisiejszy mecz: KK Alkar vs KK Split. Bo mam coś fajnego, ale potrzebuje składy pilnie. Niestety nie mogę znaleźć nic.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
haha zajebiście że się teraz dopiero dowiaduję że Super Pol wystarczyło nie przegrać 23punktami

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom