>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
myyk 31,6K

myyk

Użytkownik
Tyle razy powtarzałem - jak grać ligę francuską to tylko z DNB - i proszę dwa 0:0 i -7j z tej ligi.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Alkar vs Split 85:88 FT Gorąco było pod koniec, ale siedzi i to gładko. Jednak mogłem się nie bać grać nawet czystej 2 :] Ale najważniejsze, że siedzi.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
taaa hehe ???? sledziłem ta relacje, w trakcie meczu dowiedzialem sie paru rzeczy czemu Widzew musi wygrac

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
EHV Schönheide 09 - ERV 07 Chemnitz hokej na lodzie Oberliga Ost Niemcy typ 2 kurs 1,80

Ten typek podałem na ogólnym ,teraz info z ostatniej chwili , mecz zaczął sie 3 minuty temu ,Wilki tylko 13 graczy w polu...

nivet 277

nivet

Użytkownik
Okej Panowie KTH - Janów 0-1, wystarczyło żebym poczekał 15-30 minut i bym tego nie zagrał, bo było info prosto z autokaru Janowa, że zagrają dziś ful, potem myślałem czy może nie odstawić bo 5j które dałem na handi (-1) po takim kursie to było za dużo, koniec końców nie odstawiłem na (+1) a do tego nie zrobiłem tego również na (+1.5), rynek poszedł jakby w moją stronę i raczej widziałem ten mecz pozytywnie. Dodać trzeba, że mogłem miec (-1) i (+1.5) czyli przy wygranej KTH jedną bramką miałem zwrot za (-1) i wygrane (+1.5), także taki middle mógł być mój, niestety nie tym razem ;)
Widziałem te posty Vadera które już zostały skasowane [ MOJEGO PROSZĘ NIE KASOWAĆ] i tak jak on tam napisał staram się podawać z ograniczonego obszaru typy, na tą chwilę jest to PLH, ruszą Polskie ligi to będą to one, jednak Olo musisz wiedzieć, że nie jest tak że podaję tutaj typy na siłę, czy wg schematu jeden mecz jeden typ, czy jeszcze coś innego.
Wszystko co tu daję, jest z value p*k&gt;1 i to nie jest na zasadzie że sobię wymyślę, że w tym czy w tamtym meczu poprawna jest taka linia, a jak spojrzysz na kursy na rynku to jest kosmiczna różnica.
Biorąc pod lupę to co napisałem przy typie na under 7.5 w Krynicy dziś, że dla mnie taki kurs w pinnie na linie 7.5 to jest to fair odd na linie 6.5 to jak mam tego nie zagrać i nie podać tutaj ?
Co do typu KTH -1 mam nadzieję, że niewielu skorzystało i nie zagrało tego po prostu, nic więcej dodać nie mogę, jak tylko tego że szkoda mi moich 5j wcześniej już wypracowanego zysku, no ale nic to, żyjemy dalej jutro kolejne mecze w PLH ????

nivet 277

nivet

Użytkownik
@ Darter, bardzo fajne limity w Pinnaclu na tą chwilę na te darty, to są limity otwarcia czy były jeszcze jakieś mniejsze niż te które są obecnie ?
Fajne dlatego, że może pare osób po tym samym kursie zagrać a on nie ulegnie zmianie, chyba że ktoś ma jednostkę = 500-600 zł
Dzięki za beta, zagrałem już teraz.

jawek 313

jawek

Użytkownik
Jakby ktoś chciał grać spotkanie Galatasaray-Caserta w EuroCup - to mecz będzie rozgrywany w innej hali niż zwykle ????

darter 134

darter

Użytkownik
@ Darter, bardzo fajne limity w Pinnaclu na tą chwilę na te darty, to są limity otwarcia czy były jeszcze jakieś mniejsze niż te które są obecnie ?
Fajne dlatego, że może pare osób po tym samym kursie zagrać a on nie ulegnie zmianie, chyba że ktoś ma jednostkę = 500-600 zł
Dzięki za beta, zagrałem już teraz.
Od razu po wystawieniu kursów limit wynosił 492 czy coś takiego... w każdym razie lekko poniżej 500. Wczoraj chyba uległy zmianie.
Dodam jeszcze że kumpel podobno widział kurs ponad 2 na Whitlocka 2 dni temu więc śpieszcie się bo ciągle spada (oczywiście rada dla tych którzy chcą zagrać).
Grałem wczoraj w nocy a dziś już o 0.01 mniejszy.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Dodam jeszcze że kumpel podobno widział kurs ponad 2 na Whitlocka 2 dni temu więc śpieszcie się bo ciągle spada (oczywiście rada dla tych którzy chcą zagrać).
Expekt, sportingbet, i jeszcze kilka innych ma teraz @2.30 ale przy 1x2.

darter 134

darter

Użytkownik
Expekt, sportingbet, i jeszcze kilka innych ma teraz @2.30 ale przy 1x2.
Takie kursy są optymalne dla 1x2 ;) Ja jednak preferuje DNB bo 14 legów to ogólnie nie jest wiele i 7-7 może paść w każdym z meczów.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom