Okej Panowie KTH - Janów 0-1, wystarczyło żebym poczekał 15-30 minut i bym tego nie zagrał, bo było info prosto z autokaru Janowa, że zagrają dziś
ful, potem myślałem czy może nie odstawić bo 5j które dałem na handi (-1) po takim kursie to było za dużo, koniec końców nie odstawiłem na (+1) a do tego nie zrobiłem tego również na (+1.5), rynek poszedł jakby w moją stronę i raczej widziałem ten mecz pozytywnie. Dodać trzeba, że mogłem miec (-1) i (+1.5) czyli przy wygranej KTH jedną bramką miałem zwrot za (-1) i wygrane (+1.5), także taki middle mógł być mój, niestety nie tym razem
Widziałem te posty Vadera które już zostały skasowane [ MOJEGO PROSZĘ NIE KASOWAĆ] i tak jak on tam napisał staram się podawać z ograniczonego obszaru typy, na tą chwilę jest to PLH, ruszą Polskie ligi to będą to one, jednak
Olo musisz wiedzieć, że nie jest tak że podaję tutaj typy na siłę, czy wg schematu jeden mecz jeden typ, czy jeszcze coś innego.
Wszystko co tu daję, jest z value p*k>1 i to nie jest na zasadzie że sobię wymyślę, że w tym czy w tamtym meczu poprawna jest taka linia, a jak spojrzysz na kursy na rynku to jest kosmiczna różnica.
Biorąc pod lupę to co napisałem przy typie na under 7.5 w Krynicy dziś, że dla mnie taki kurs w pinnie na linie 7.5 to jest to fair odd na linie 6.5 to jak mam tego nie zagrać i nie podać tutaj ?
Co do typu
KTH -1 mam nadzieję, że niewielu skorzystało i nie zagrało tego po prostu, nic więcej dodać nie mogę, jak tylko tego że szkoda mi moich 5j wcześniej już wypracowanego zysku, no ale nic to, żyjemy dalej jutro kolejne mecze w PLH ????