>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
ted 12,8K

ted

Forum VIP
przypominam że do podawania typów służą tematy, oraz raczej nie zamieszczajcie o NBA bo nawet nie wiecie jak buki to mają rozpracowane ;)

ted 12,8K

ted

Forum VIP
nie podniecajcie się tak tą Kolonią bo większość to rezerwowi prócz Mahomada i Brecko
Widze ze dzis Vertiemu dwa dobre typy weszły :]

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Boreham Wood - Chelmsford City ----&gt; 2 @@ 1,65 Bet365 3/10
Możesz powiedzieć skąd wziąłeś kurs @1.65 w bet365? To proste pytanie i fajnie jakbyś odpowiedział prosto.
Od momentu pojawienia się w ofercie bet365 mają kurs @1.50. Nie było żadnych ruchów kursowych w górę ani w dół.
Co ciekawe żaden buk (z tego co widzę) nie dał wyżej niż @1.62.
Proste pytanie. Liczę na prostą aczkolwiek konkretną odpowiedź.
Dzięki.

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
typ z mojego tematu można zagrać jeszcze w mybet po 2,9 na chwile obecną - niestety nie znam tego bukmachera ale widzę że w ofercie to spotkanie posiadają

simons 646

simons

Forum VIP
Kurs na Hospitalet (typ Vertiego) leci. Jest na bah albo betsafe (2.00) ... tylko bah w triplu mozna jedynie zagrac, pisze bo sie nadzialem na to ????

verti 3,4K

verti

Forum VIP
W razie czego można się wstrzymać od typowania i poczekać aż kurs wzrośnie, bo będzie możliwość złapania tego na live w bet365.

simons 646

simons

Forum VIP
O ile przy 0-0 nie wyłapałem dobrego kursu - pare minut przed 1 bramka 1.83 (wczensiej 1.9 max) to od razu przy 1-1 2.60 dostałem, ale widziałem, że szło lepiej. Szkoda, że mi strona b365 mega zamulila bo chcialem dac sporo na dnb po 1.5 przy 1-1 a sie &quot;odmuliła&quot; przy 2-1 ...
I tak zysk jest spoko, więc dzięki

verti 3,4K

verti

Forum VIP
In the Cup match manager of Grimsby mixed squad and put some youngsters, so more important players was rested and now should play again as their manager hadn&#39;t any problems earlier with suspended or injured players.
Kettering now is in small crisis because few key players was sold: midfielder James Dance to Crawley Town, goalkeeper Kelvin Jack to Darlington, defender John Dempster to Crawley Town, defender Nick Green to Solihull Moors and midfielder Andre Bocaud to York City. And because of that the last result are showing that without them, for club now is very hard. Also their manager said that it will be for them 3rd match in a weekend, so players should be exhausted.
Do jutra pewnie kursy polecą, więc jak ktoś ma ochotę, to niech łapie już teraz.
FT 2-1

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Nie przepadam za graniem latynoskiej piłki, bo chociażby dwa dni wcześniej Boca grając rezerwowym składem sprostała Inpendiente 2-0. Mimo wszystko podam info i zostawię je Waszej ocenie.
Dzisiaj podobna sytuacja w meczu Racing - River. Racing zagra najmocniejszą jedenastką z kolei, goście najlepszych zawodników zostawiają w domu i będą oni trenować przed niezwykle ważnymi i prestiżowymi derbami z Boca. Delikatnie można próbować 1, po całkiem atrakcyjnym kursie 2.35. Kursy naturalnie już pomału spadają.

FT 3:1

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom