>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
BORNOVA Belediyespor probably facing the hardest days ever in the league. The issue is not only losing four games in a row, Izmir team also fighting against injuries and leavings due to mack of performance. The nightmare of Bornova started with injury of tems star forward Tyler Smith (201-F-86, college: Tennessee) at Galatasaray Cafe Crown game. Smith, who is averaging 18.2 points, 8.8 rebounds, 3.8 assists so far, had an injury which would keep him out of action for 4 weeks. Efes Pilsen, Mersin BSB and Turk Telekom defeats followed this as Bornova looked like a plane without wings with the loss of Tyler Smith. Club decided to part ways with American center Torin Francis (210-F-83, college: Notre Dame) who has been playing below his capacity, and the second shocking news came from rookie guard Michael Roll (196-G-87, college: UCLA) . Roll had a cyst very close to his throat which has been growing up and immediately flied back to USA to see his doctor. So without Smith, Francis and Roll, Bornova who has Tomas Nagys (209-F/C-80, college: Clemson) as their only foreigner in the roster will face top-flight Banvit on the away game this sunday. If Izmir team would not take an action in transfer market, last years big success of Play-Off will fly away so the relegation danger will come closer.

simons 646

simons

Forum VIP
Nasz włoski kolega Nicolante, podzielił się z nami takimi informacjami: Prezes podał się do dymisji (link), ale jakoś z treści dymisji nie wygląda jakby mocno coś tam &quot;cuchnęło&quot;. Kasy nie ma to na pewno, zawodnicy odchodzą też, ale również przychodzą. Jest wśród nas specjalista od calcio, więc Simmons jeśli coś wiesz, proszę zabierz głos. Czy warto się fatygować i grać wcześniej?
Fix jak Fix 4-2 jakby ktoś nie śledził ???? czyli jednym słowem nie weszło :p

Otrzymane punkty reputacji: +6
nivet 277

nivet

Użytkownik
HOT INFO z PLH:
http://www.unia.aksam.pl/index.php?option=com_content&amp;view=article&amp;id=224%3Aszpital-przed-meczem-z-podhalem&amp;catid=34%3Aaktualnoci&amp;Itemid=80&amp;lang=pl
Wygląda na to że szpital w Uni, Podhale nie przekonuje w ostatnich meczach ale można spróbowac pograć co się da na gości.
Podaję tylko info bez stawki, niech każdy sobie zadecyduje za ile zagra.
Pozdro
Info dojebane, ładnie się sprawdziło tylko że nic z tego skoro Goście zawiedli na całej lini.
Pasuje napisać: Sorry jeśli ktoś zagrał.
P.S Kursy na ten mecz nieźle dziś szalały ????

jawek 313

jawek

Użytkownik
z EL kobiet warto pograć:
Gorzów - Valencia (-10,5) 2 @ 1.90 unibet
Gorzów bez Leuchanki, Greene (rozwiązane kontrakty) i Richards (nie wróciła niby z Australii - info z wywiadu z Maciejewskim). W składzie zostaje tak naprawdę 7 zawodniczek + młode, a to za mało na Ros Casares.

Otrzymane punkty reputacji: +4
c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
jawek, Olo_13: jak zapatrujecie się na spotkanie Energi z Grand Canaria?
wczoraj na forum koszykarskim późnym wieczorem wskoczyło takie info:
&quot;Informacje za TVP Bydgoszcz:
- Jelena Maksimovic ma grypę i nie uczestniczyła w treningach
- Vera Perostiyska uskarża się po raz kolejny na ból w kolanie
- Hajdana Radunović miała uczestniczyć dzisiaj w treningu, jednak ze względu na złe warunki atmosferyczne nie doleciała
Tak więc nasza sytuacja środkowych wygląda bardzo źle, jak damy rozszaleć się Włoszce w zespole Hiszpańskim może być szybko pozamiatane...&quot;
Jeżeli to info jest &#39;prawdziwe&#39; to rzeczywiście pod koszem (zbiórki) Toruń może mieć ciężko a wtedy handicap +8,5pkt wygląda całkiem dobrze.

Otrzymane punkty reputacji: +6
olo 2,4K

olo

Użytkownik
Ja tam nie wiem, Gran Canaria jest słabsza niż Zaragoza, a z Zaragozą cisnęły 8 punktami u siebie. Kadrowo Canaria wcale nie jest wg mnie taka mocna.
Maksimovic i tak pewnie zagra chociaż trochę, dadzą jej jakieś leki i tyle.
Zbiórek niby będzie mniej, ale popatrz, że zostają Krawiec, Mazic, Gladden czy Murphy, które będą miały więcej okazji na zbiórki przy braku pozostałych. Więc aż takiego osłabienia nie ma wg mnie.
Przy czym przyjmuję, że trochę minut Jelena zagra.

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Z ostatniej chwili / Mecz o 15.
KS Istra 1961 - Carl Zeiss Jena
Istra rozpoczęła treningi dopiero wczoraj. Niemcy trenują natomiast już od początku roku. Chorwacki zespół opuściło dwóch kluczowych graczy, ponadto kontuzjowany jest pierwszy golkiper. Istra ma fatalną sytuację finansową, stąd też &quot;porządki&quot; w składzie. Dzisiaj ma być testowanych sporo nowych twarzy, z niższych lig, którzy mają zastąpić &quot;starą gwardię&quot;. Sytuacja w chorwackiej drużynie na pewno nie sprzyja. Wiedzą o tym też bukmacherzy, który solidarnie zrobili zrzutki z kursów ok. 5 na marne 3. Mecz będzie do pogrania na lajfie, myślę, że warto poobserwować jak się będzie toczył.

jawek 313

jawek

Użytkownik
Też zastanawiałem się nad Gran Canaria +8,5, ale skoro Leszno zostało zmiecione z powierzchni ziemi w bądź co bądź Energa nie była dodatkowo w optymalnym składzie to taka Gran Canaria (która dostała baty od wszystkich solidnych drużyn w Hiszpanii) może też nie ugrać... mecz no bet ???? z minimalnym + w stronę gości ;]

nivet 277

nivet

Użytkownik
Panowie nie rzuciło Wam się w oczy zakłady na Remes Cup Extra jutrzejszy w ofercie jakiś buków. Narazie widzę że tylko Tobet ma a ciekaw jestem czy ktoś oprócz nich to da. Pograłbym

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Ja niestety z polskiej piłki jestem zielony ???? ale z komentarzy na 90m wynika, że warto spróbować przeciwko Lechowi pograć.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Sam chciałem się wybrać na ten turniej bo co roku fajna obsada jednak w tym roku odstraszają ceny 60 zł to sporo jak za taki &#39;&#39;turniej&#39;&#39; w dodatku jak widać brakuje kluczowych postaci choćby w Lechu. W tym turnieju wysoko oceniam szansę Jagi

nivet 277

nivet

Użytkownik
Ja niestety z polskiej piłki jestem zielony ???? ale z komentarzy na 90m wynika, że warto spróbować przeciwko Lechowi pograć.
Raczej taki, ****owo to wygląda, z zawodników ofensywnych to można sie spodziewac ze poradzą sobie niezle: Kiełb, Zapotoka, Mikołajczak, w defensywie: Gancarczyk + kto ? w bramce ok, ale kadra nie wygląda ciekawie.
Trzeba grac przeciwko Lechowi
Sam chciałem się wybrać na ten turniej bo co roku fajna obsada jednak w tym roku odstraszają ceny 60 zł to sporo jak za taki &#39;&#39;turniej&#39;&#39; w dodatku jak widać brakuje kluczowych postaci choćby w Lechu. W tym turnieju wysoko oceniam szansę Jagi
No Jaga mimo że bez Frania i Groszka powinna byc i w tym roku wysoko. Co roku są w gronie faworytów i raczej nie zawodzą.:cool:

simons 646

simons

Forum VIP
jawek, Olo_13: jak zapatrujecie się na spotkanie Energi z Grand Canaria?
wczoraj na forum koszykarskim późnym wieczorem wskoczyło takie info:
&quot;Informacje za TVP Bydgoszcz:
- Jelena Maksimovic ma grypę i nie uczestniczyła w treningach
- Vera Perostiyska uskarża się po raz kolejny na ból w kolanie
- Hajdana Radunović miała uczestniczyć dzisiaj w treningu, jednak ze względu na złe warunki atmosferyczne nie doleciała
Tak więc nasza sytuacja środkowych wygląda bardzo źle, jak damy rozszaleć się Włoszce w zespole Hiszpańskim może być szybko pozamiatane...&quot;
Jeżeli to info jest &#39;prawdziwe&#39; to rzeczywiście pod koszem (zbiórki) Toruń może mieć ciężko a wtedy handicap +8,5pkt wygląda całkiem dobrze.
Ja mimo wszystko zagrałem, 68-63 także siadło. Podziękował

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom