>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
verti 3,4K

verti

Forum VIP
Universidad Las Palmas - Badajoz
Universidad Las Palmas is fourth in his group of Segunda B (the first), but second as home performances with 7-1-1 16/5 (second best home attack).
Today they receive Badajoz, 12th in table (of 20 teams), medium team away (2-3-4 6/11), but with last four matches lost and great problems of absences for this match.
Infact they have only 11 players available, two of them keepers and three young players of &quot;cantera&quot;.
The most important missings for them are Toni Vela (midf. 2atts.), Cardoso (def. 7atts.), Viyuela (midf. 13atts+2 3goals) and Álex Herrera (Midf. 5atts+9), all injuried; Sandro (midf. 11atts+5), banned; Etamané (striker 10atts+6 2goals) and Martín Díaz (def. 3 as sub) already on Christmas holydays respectively in Cameroon and Uruguay.
So, team in downtrend and with a delepted rooster that will play away against second best home team in group: this should be another great loss fro Badajoz
Myślę, że dość ciekawe, tyle tylko, że podałem już na otwartym forum, więc do Prywatnych nie będę wrzucał.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
5,0 cholet chyba ciut przesadzone, wygrana daje awans ale nie zagra rozgrywajacy, w fener nie ma ukica ale maja szeroki mocny sklad, nie wiadomo co z greerem, nie ma jeszcze vidmara. taktyka francji to granie pod kosz wiec zawsze to jakis ubytek na centrze 0,1/10

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Pamiętacie może, czy któryś z buków wystawiał może ofertę na Puchar Algierii? Jeżeli tak, to czy może orientujecie się, który z nich robi to zwykle najwcześniej?

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Pytanie do znawców kosza, czyli szczególnie Roxanne.
Besiktas players protested the management for not getting paid for 3.5 months and they didnt train both yesterday and today...
The thing is there is no problem with Iverson&#39;s payment... I dont know for sure but this may have an negative effect on Turkish players...
Kurs na Tofas w Pinni nawet koło 3.10 - czyli dość ciekawy kurs. Jednak próbując się czegoś doszukać, natknąłem się na informacje, że to nie pierwsze takie protesty w Besiktasie. Orientujecie się może jak wtedy drużyna sobie radziła? Ostatnio dość &quot;efektownie&quot; wygrali z Karsiyaka, ale Ci wystawili młodzieżowców z rocznika 94-95, jako znak protestu przeciw federacji. Co myślicie warto atakować zwycięstwo &quot;Toficzków&quot;?

jawek 313

jawek

Użytkownik
Jako, że mam wtyki w Turcji.... takie rzeczy w Stambule dzieją się co roku, kursy wg Turków wystawione prawidłowo - co do Pinar Karsiyaka - w najbliższym meczu zagrają tylko bez Furkana Aldemira

simons 646

simons

Forum VIP
Warto dzis z futsalu zagrac Pescare (1.5) , Asti ( 1.75) i niby oplaca sie Lazio 1x (1.42) gdyż Montesilvano nie miało udanych treningów w czasie świeta-nowy rok.
Ja osobiscie mysle singiel Pescara, albo dubel z Asti.
EDIT:
Asti sie dala z 2-0 na 2-2. Reszta spokojnie.

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Karachi Electric - WAPDA
WAPDA will rest some regular players because they have got first place for sure.
Last games without these players they played very weak.
Karachi very solid and will say goodbye with a victory.
Prices from 3.30 down to 2.5.
I think we can try this here.
Karachi Electric
2,50
Bwin
4/10
Liga pakistańska, mecz dzisiaj o 10:30.
2-1 dla Karachi.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
No i wjebali majac plus 17-18 ale info totalnie niesprawdzone, nie ma Harrisa a jest Miller i kurs jeszcze idzie w dol na Poznan z tego powodu.

Piszmy info sprawdzone a nie jakies wymysly bo to tak naprawde bylo info dobre ale w druga strone czyli warto bylo grac Poznan. Takie cos nie powinno byc nawet na forum otwartym a co dopiero w SZ.

jawek 313

jawek

Użytkownik
Przeczytaj to co napisałem podając typ, a potem przeproś, bo widzę, że czytać ze zrozumieniem nie nauczyli.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
kogo to obchodzi czy masz dane z radia maryja czy z tv poznan masz to sprawdzic zanim wrzucisz a jeszcze zamiast przepraszma piszesz pierdoly

tak dziala SZ takie gowna to sobie wrzucaj na typosfere

1. gral miller mialo nie byc

2. wisnia kontuzjowany juz dawno wiec to zadne nowe info

3. hawkins w pelni zdrowy gra normalnie

4. nie ma gracza w kotwie ktory ma 1 eval w lidze

a Ty proponujesz Kotwe robiac przy tym blad za bledem, uwazasz ze to sie nadaje na zamknieta? Przyznaj szczerze bo moze ja tu czegos nie rozumiem...

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
tak ja mam jeszcze przepraszac to Ty wez przeczytaj reg SZ.

mam nadzieje ze ktos z dwojki Ted Benek zareaguje bo juz takich cwaniukow tu mielismy i wylatywali za info z dupy

bez odbioru

jawek 313

jawek

Użytkownik
Słowa - jeżeli to info jest 100% pewne to value... rozumiesz czy nie? żalisz się jakby stawka była 5/5 i ogólnie fix itp itd... nie każdy ma WTK Poznań i nie każdy mógł widzieć taką informacją - która nigdzie więcej się nie znalazła. Nie jestem nie wiem kim, żeby mieć info od trenera kto będzie, a kto nie - większość osób tutaj posiłkuje się stronami nie zawsze w 100% pokrywającymi się z późniejszą &quot;rzeczywistością&quot;. Na czymś trzeba się opierać. Ciekawe co byś pisał jakby jednak wygrali mimo swojego debilstwa i porażki mimo wysokiego prowadzenia? Sam to zagrałem i nie jest mi wesoło skoro widzę przed meczem, że Miller jest w składzie. ***** to może być ....

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Skończcie te dyskusje. Jawek kolejnymr azem pisz, że prawdopodobnie etc. Bo to faktycznie wprowadzanie w błąd jest. A media to media ich się nie słuchaj. To samo jest na stronach typu anglia.goal.pl etc. Tam zazwyczja podają góna nie informacje.
Koniec tematu.

nivet 277

nivet

Użytkownik
Panowie dzis z PLH polecam ujemne handi na Sanok w meczu z Krynicą, nie daje do tematu bo ciężko mi stwierdzić jak buki będą reagować na bety ( sam zbiłem linie w Pinny z -3.5 po 1.83 do -4 po 1.60)
obecnie najlepiej -4.50 z value po 1.88 w pinnym i 1.83 w b365 można próbować 2.5/5
Takie kursy to mi pasuje ale do lini 5.25 ew można podciągnąć pod -5.5.
Krynica rozbita w Jastrzębiu 12-2, a Sanok opromieniony sukcesem w PP będzie chciał na pewno pokazać przed swoją publicznością dobry ofensywny hokej.
Także Vozdecky to score @ 1.45 w Tobecie można rozważyć, taka peffka można powiedzieć

nivet 277

nivet

Użytkownik
Widze ***** ze albo Sanok olał mecz albo Krynica jakas przemiana bo oczom nie wierze jak patrze na wynik, no nic wyglada na to że *****.????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom