>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
simons 646

simons

Forum VIP
Jak dla mnie mogles jeszcze poczekac, ale Twoj wybor ???? Powinno do 4.0-4.1 nawet dojsc na win Bresci patrzac na obecne rynki. Wazne ze pewna kasa jest ????

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Info od Loods&#39;a na noc.
Panama ( starting: 03.00)
San Francisco - Tauro
Tip-1
odds: 2.70
stake: 2/10
Final game, who will take crown, experts in Panama newspapers say that is
50% /50% chance for both teams. But for me 2.70 on home win is to high. This season this two teams was play 2 times, and both times San Francisco was won, last time before 20 days.
For this game San Francisco will miss Carlos Rivera, Juan Ramón Solís,Eduardo Jiménez and Boris Alfaro. But Rivera and Solis are long injured players, while big miss will be Alfaro who is best scorrer and important midfielder Jimenez.
For Tauro will miss only Bernal.
For Gary Stempel coach of san Francisco this will be 10 time to be on bench in final game, while for Cubilla coach of Tauro first time.
Gary Stempel playing more offensive, while Cubilla is very known for defensive style.
This will be for shure very hard game, but last two times was celebrate san Francisco and they was also pass Arabe Unido in semifinal.
Co o tym sądzicie?
Podobają mi się jego typy, zawsze poparte rzeczowymi informacjami z egzotycznych lig. Do obstawienia w bwin.

Do tego dorzuciłbym typ na Newcastle Jets z australijskiej i mamy prawdziwego nocno-porannego killera na sobotę ;) -&gt; Klik.

M 27,2K

madangelo

Forum VIP
Dzisiaj znalazłem 2 ciekawe typy na kartki:
Bari - Palermo under4,5 @1,83 sędziować będzie Rizolli i jak go obserwuje to daje on mało kartek, dodatkowo Palermo w ostatnim meczu nic nie dostało a Bari dwie.
Genua - Sampdoria linia ustawiona na 8,5 wiadomo że derby ale moim zdaniem 9 kartek to sporo dlatego również under @1,90
edit/ wszystkie zakłady z bet365

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Hardkorowy typ z Maroka na dzisiaj dostałem, od dobrze znanego mi ziomka. Długo się nie mogłem z nim skontaktować, ale udało mi się go &quot;odzyskać&quot; ;)
Kiedyś miał naprawdę porządne info -&gt; Klik, albo klik2.
Dzisiaj coś takiego:
Marocco, 1st League, Time 15:45 CET
MAT Tetouan - HUSA Agadir
Pick: X
Odd = 2.90 at Sportingbet
Stake 10/10
Ponadto sugeruje zagranie dokładnego wyniku 0-0, a co za tym idzie remisu X/X ht/ft. Kurs na dokładny wynik 6.5, ja spróbuję zagrać z nim delikatnie.

nivet 277

nivet

Użytkownik
Dzisiaj znalazłem 2 ciekawe typy na kartki:
Bari - Palermo under4,5 @1,83 sędziować będzie Rizolli i jak go obserwuje to daje on mało kartek, dodatkowo Palermo w ostatnim meczu nic nie dostało a Bari dwie.
Genua - Sampdoria linia ustawiona na 8,5 wiadomo że derby ale moim zdaniem 9 kartek to sporo dlatego również under @1,90
W jakim buku grasz kartki w derbach Genui ?
Edit: derby odwołane, nie było pytania.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom