>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
ted 12,8K

ted

Forum VIP
Nareszcie coś siadło, bo wstyd i hańba
nie ma co się załamywać, tylko przy nie powodzeniach jeszcze więcej mieć w sobie zaparcia do głębszego wyszukiwania konkretnych informacji (np 1 info w kilku źródłach sprawdzić czy na pewno prawdziwe jest) itp
????

simons 646

simons

Forum VIP
jutro w Interze 5 zawodników z primavery, grają na wyjeździe, po 2.30 ( Expekt , betway ) do wziecia lekko IMO
EDIT:
Primavera - mlodziki
A kurs hcodzilo mi o DNB, bo na czysta 1 bym nie ryzykowal :p

myyk 31,6K

myyk

Użytkownik
Na weekend wyczaiłem świetny typ na weekend ale nie zdążyłem wrzucić tutaj - (była sobota) cytuje :
FC Nova Katowice vs TPH Polkowice 2 @2.76 10Bet 10/10
MECZ SIE ODBYL W PIATEK WYNIK 2:7 DLA POLKOWIC!

10Bet normalnie rozliczył zakłady więc można było zarobić ????
W weekend kolejna kolejka futsalu więc możliwy podobny typ bo taki okres jest w tym sporcie, że sporo przekładania (dojazd w zimę itp.) więc kto chce może w 10bet trzymać jakąś kasę na okazyjny typ.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Zgadza się, ciężko ocenic do jakiej lini mógłby to być value bet. Widziałem że przy -2.5 +2.5 limity były już otwarte....
Ja w momencie jak chciałem zagrać +3.5 to wywaliło mnie bo zmieniali linię. Pograłem &quot;świeży&quot; kurs na +3 ????
Toruń tak jak rozmawialiśmy. Miazga fest ;)
Jastrzębie prowadzi ????

nivet 277

nivet

Użytkownik
nie przez takie detale się przegrywało, uwierz ;)
:grin::grin::grin:
Wierzę, ale...
...cóż mniejszego jest niż pół bramki w hokeju?
pół punktu w kosza &lt; pół punktu w siatce &lt; pół bramki w ręczną &lt; pół bramki w hokeju &lt; pół bramki w piłce nożnej
A a gdzie byśmy umieścili gemy w tenisie ???? ?

ted 12,8K

ted

Forum VIP
miałem na myśli jakieś rzuty za 3pkt w ostatniej sekundzie gdzie drużyna i tak przegrywała 20pkt i niweczyła moje handicapy, czy nie strzelone 2 karne w meczu i remis zamiast wygranej na 7tysięcy albo ostatnio gol w ostatnich sekundach Ukrainy w meczu z Polską i 4,5tys mogłem powąchać ;|
dużo tego było i na pewno jeszcze będzie ????

jawek 313

jawek

Użytkownik
Niestety nie znam się na siatkówce :p W Tobet 1.85... dodałem drugi mecz w moim dziale, bo dostałem kolejną informację, tym razem z kosza Ukraina.

jawek 313

jawek

Użytkownik
w Betclick wisi mecz UMMC - Lotos... nie mam kasy, ale możecie spróbować zagrać nie wiem jak Betclick to rozlicza... aktualnie po 3. kwartach jest 120 punktów, więc over 142,5 wydaje się być formalnością :p jak wypłacicie to liczę na 10% :p joke ???? jak ktoś poczeka do końca choć może zamkną szybciej to przedziały są w świetnych cenach :p

ted 12,8K

ted

Forum VIP
na mecz Lotosu czekałem do ostatniej sekundy no i się spóźniłem o 5sec a bym złapał kurs 5,75
gdzie do kurwy nędzy oni mają zegar na stronie?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom