>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
jawek 313

jawek

Użytkownik
Ostatecznie znalazłem ostatnie 15zł na MB i wpłaciłem do betclicka :p Dostałem 15zł jako bonus i pograłem w ostatnich minutach 2 zakłady po 15 zł - UMMC przedział 16-20 i 21-26 ???? Wchodzę teraz na konto, a tam pozytywne rozliczenie. W sumie niewiele na +, bo stawka mała, ale na przyszłość wiadomo, że rozliczają pozytywnie ????

simons 646

simons

Forum VIP
Co do 1 typu Vertiego - Lepri i Tedesco moga, zagrac, ale do konca nie wiadomo czy wylecza kontuzje, ale na pewno nie beda w top formie.
Ogólnie to nie zagrają Fusco, Triarico, Cumo - nie wszyscy z podstawowego. Nie wiadomo co z Lepri, Tedesco i Casisa wlasnie.
Sudtirol 2 ostatnie mecze jak przegral to chyba 2 polowa gral bez 1 zawodnika.
FC Suedtirol (4-3-2-1): Zomer; Traorè, Kiem, Nazari, Martin; Furlan, Mariano Romano, Alfredo Romano; Campo, El Kaddouri; Marchi.
Paganese (3-4-2-1): Ginestra; Esposito, Martinelli, Ingrosso; Panini, Casisa, Vicedomini, Sciannamè; Lepri, Tortori; Magliocco.
Nie mniej typ wyglada na dobry, powodzenia

verti 3,4K

verti

Forum VIP
Dzisiaj zabieram Was do Albanii. Gramy przeciwko Elbasani, które wyjeżdża na mecz do Kruje, by podejmować tam miejscowe Kastrioti. Liga albańska wznawia rozgrywki po blisko dwutygodniowej przerwie ze względu na warunki atmosferyczne. W międzyczasie (trzy dni temu) rozegrano spotkania pucharowe. Obie drużyny niczym się na pozór nie wyróżniają. W ligowej tabeli plasują się pod koniec stawki. Gospodarze okupują 9 miejsce, natomiast goście wyprzedzają tylko Bese Kavaje. Postawa podopiecznych trener Alimehmetiego nie może dziwić absolutnie nikogo. Wszystko ze względu na przeogromne problemy organizacyjne tego zespołu. Piłkarze od kilku miesięcy nie otrzymają swoich wynagrodzeń. Co prawda pod koniec listopada dostali jakąś śmieszną kwotę pieniężną do podziału, jednak to kropla w morzu potrzeb i bynajmniej pieniądze te nie pochodziły od prezesa - Arbena Laze, który uciekł z drużyny niczym szczur z tonącego okrętu. Wystawił akcje drużyny na sprzedaż i zostawił klub tonący w długach. Piłkarze od kilku tygodni zapowiadali, że zorganizują protest. Słowa dotrzymali, bowiem od blisko dwóch tygodni nie stawiają się na treningi. Sytuacja jest tak beznadziejna, że WSZYSCY podstawowi (jak i rezerwowi) zawodnicy postanowili się rozstać z drużyną w czasie najbliższego okienka transferowego (czyli w styczniu). Jedyną osobą, która mimo wszystko chce zostać jest .. trener! Ów jegomość staje jednak pod ścianą, bowiem na najbliższy mecz ma do dyspozycji tylko zawodników z kadry U-19. To jednak nie pierwszy taki przypadek, bowiem już podczas środowej batalii w Pucharze Albanii z Vlaznia Skhoder (przegranym 4:0) mógł korzystać wyłącznie z młodzieżowców. Nie sądzę, by dzisiaj Ci młodzieżowcy podjęli jakąkolwiek walkę z Kastrioti. Elbasani jest w totalnej rozsypce, sukcesem będzie fakt, jeżeli klub będzie nadal funkcjonował. Totalny chaos panujący tam, na pewno nie sprzyja osiąganiu korzystnych wyników i uważam, że dzisiaj zespół z Kruje nie będzie miał najmniejszych skrupułów i bez problemu wypunktuje młodzieżowców z Elbasani!

Podałem dla szerszej publiczności, więc tutaj tylko wspomnę. Może kogoś zainteresuje. Mecz o 13.

verti 3,4K

verti

Forum VIP
W Albanii bez niespodzianki : )
Kastrioti FT 3:1. Niestety kursy już pospadały, zanim wrzuciłem :/

Otrzymane punkty reputacji: +11
verti 3,4K

verti

Forum VIP
Oprócz dubelka z Włoch, mam jeszcze takie info na niedziele.
Real Jaen - Puertollano -&gt; KLIK.
PS. Jakby ktoś mógł jutro mi podesłać wynik tego meczu to byłbym wdzięczny. / 783 223 180

simons 646

simons

Forum VIP
Moim zdaniem, jak ktos tradinguje, mozna zagrac Catania - Brescia 2 DNB na betfair. Kurs obecny 3.76 . Catania poki co 2 czerwone kartki, Brescia wygrywa, kurs spadnie. Poza tym Betsson i Titanbet daja 3.30 i 3.26 i we wszystkich 3ch bukach leci kurs. Jak dla mnie spadnie lekko poniżej 3.5 .
Mecz 19ego
EDIT:
Na 2jke też za duży kurs 5.20 , do 4.8 -4.9 bym to widział. Się nie znam specjalnei na tradingu, ale powinno tak być

simons 646

simons

Forum VIP
Nie, &quot;normalny&quot; mecz odbedzie sie 19ego. Myślałem o tradingu, ale widać tym razem sie grubo pomyliłem bo kursy na te zdarzenia juz poszly w gore zamiast w dol. Ostatnio jak sledzilem zdarzenia serie A gdzie druzyny dostaly conajmniej 2 czerwo to kursy szly w dol (np Bari, nie pamietam jak idokladny mecz), myslalem tym razem bedzie tak samo, ale najwidoczniej ludzie kieruja sie bardziej statystykami...
EDIT:
A lol jednak dobrze, bo spojrzalem na kursy LAY.
Brescia win jak mówiłem było 5.20 spadło na 4.80 czyli tyle ile myślałem, mamy roznice 0.40
DNB jak pisałem 3.76 teraz 3.5 tyle co mowilem ???? roznica +0.26
czyli jednak rynki ni zachowaly sie dziwnie.
NIe wiem czy to duzo, ale zawsze jakis pewny zarobek

michau 84

michau

Forum VIP
Co myślicie o overze kartkowym w meczu Manchester - Arsenal ? Mecz na szczycie plus chyba największy argument w postaci sędziego, czyli Howarda Webba. Linia 5.5.

michau 84

michau

Forum VIP
Właśnie patrzyłem na live, myślałem że będzie linia koło 4,5 a tu b365 daje 5,5 i to @1.66. Więc pewnie dość ostro grają. Ale chyba jednak się powstrzymam przed graniem tego.

M 27,2K

madangelo

Forum VIP
Nie, &quot;normalny&quot; mecz odbedzie sie 19ego. Myślałem o tradingu, ale widać tym razem sie grubo pomyliłem bo kursy na te zdarzenia juz poszly w gore zamiast w dol. Ostatnio jak sledzilem zdarzenia serie A gdzie druzyny dostaly conajmniej 2 czerwo to kursy szly w dol (np Bari, nie pamietam jak idokladny mecz), myslalem tym razem bedzie tak samo, ale najwidoczniej ludzie kieruja sie bardziej statystykami...
EDIT:
A lol jednak dobrze, bo spojrzalem na kursy LAY.
Brescia win jak mówiłem było 5.20 spadło na 4.80 czyli tyle ile myślałem, mamy roznice 0.40
DNB jak pisałem 3.76 teraz 3.5 tyle co mowilem ???? roznica +0.26
czyli jednak rynki ni zachowaly sie dziwnie.
NIe wiem czy to duzo, ale zawsze jakis pewny zarobek
W czasie meczów pisaliśmy sobie o tym na gg ???? Catania złapała 2 czerwone oraz przegrała 0-3, Brescia sie przełamała po 11 spotkaniach, w związku z tym rynek musiał zareagować i sie zmieniać. W takich przypadkach zawsze warto kupować kursy poczekać aż spadną i sprzedawać (można też i w drugą stronę) kto jest zorientowany w tradingu wie ocb ????

Za wiele nie mogłem bo rynek był jeszcze &#39;pusty&#39; już odsprzedałem nie będe pazerny, czekam jeszcze na zakład dnb az ktos odkupi, kasa za free niezależnie od wyniku ????
Tak w ramach wyjaśnienia ocb i materiału do przemyśleń na przyszłość

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom