>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Zenit ma awans z 1 miejsca, spada mocno na Fiołki, macie jakies info o skladach na ten mecz? Watpie aby Zenit gral najlepsza 11, troche popili po mistrzostwie

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Chore sa babki ze szwecji biatlon mozna przeciw zidek i jonson, chora jest rozgr muszyny wiec stambul chyba ok nie wiem nie kumam teraz siatki sadurek nie zagra

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Zenit bez Kierzakowa, Bystrow Semaka, Borodina, Fayzulina i Denisova na pewno

VFB bez delpierre degena celozziego boularouza audela tasciego gebharta cacau i marici

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Badibanga, Bernárdez, Chavarria, Cordier, De Sutter, Diandy, Gillet, Juhasz, Kanu, Kljestan, Kouyate, Kudimbana, Lecjaks, Legear, Lukaku, Marecek, Mazuch, Polak, Proto, Suarez
Kadra Fiołków. Bez: Boussouffy, Deschachta, Biglii i Rnicia. Spore braki jak na mecz z Zenitem, może być ciężko.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
ale zebys widziała jak ostatnie strzelanie wolno robiła, wiedziała ze ma przewagę i skupiła sie na strzelaniu ;)

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
lks 4-16 w 4 a stanelo na tym ze na duzo slabszy zespol bylo 1,40 nie ma to jak zrobic zamieszanie u buka oby czesciej tak i mozna sypac dwojki

simons 646

simons

Forum VIP
Bwin przesadza z kursami na Lazio w serie A (03.12) 2.00 na DNB i 1.50 na 1x. Wiadomo grają z Interem, ale oslabionym, a kurs na pewno zawyzony. Moim zdaniem jakoś 1.8 - 1.85 na DNB i 1.4 na 1x winno być.
Kursy juz pospadaly, obecnie 1.95 i 1.45 takze mysle do wieczora bedzie tak jak pisalem wyzej. Zapomnialem o 1 sprawie jak ktos wierzy w te teorie spiskowe ???? to Lazio rok temu oddali mecz Interowi zeby Roma nie mogla wygrac scudetto wiec jakis rewanz ?
EDIT:
I jak zapowiadano ???? DNB po 1.8 i 1x po 1.42 . Teraz tylko czekac az underowe 1x padnie ????

simons 646

simons

Forum VIP
Z hokeja takie coć na weekend
MG Prato 54 - Ingraph Seregno 2
CGC Viareggio-Hockey Breganze 1
Alitech Sarzana - Isello Valdagno 2
Roller Bassano - Alimac Forte dei Marmi 2

Kursy jeszcze nieznane, no i ogółem ciężka kolejka

ted 12,8K

ted

Forum VIP
&quot;Dzisiejszy start będzie dla mnie bardzo ciężką próba. Od trzech dni mam problemy z żołądkiem i objawy się nasilają. Dzisiejsza noc była bardzo krótka, zasnąłem ok czwartej nad ranem po walce z bólem. Mam nadzieję że dam radę i wszystko będzie ok.&quot;
grajcie przeciw Tomkowi z jakimiś dobrymi biegaczami, np z Bauerem dużo buków ma a kurs coś 2,2 ✅ ✅ weszlo
nie musicie dziękować ~~

simons 646

simons

Forum VIP
Dzis w hokeju rolkowym ciezka kolejka. Polecany jest tripelek z biednych kursow:
CGC Viareggio-Hockey Breganze 1 @ 1.30 ⛔ 3-4
Alitech Sarzana - Isello Valdagno 2 @ 1.20 ⛔ 8-7
Roller Bassano - Alimac Forte dei Marmi 2 @1.50 ✅ 1-6
AKO: 2.34 bwin
EDIT:
No ciezka kolejka i niespodzianki

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom