>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
jawek 313

jawek

Użytkownik
Artego Bydgoszcz - Super Pol Tęcza Leszno PLKK Expekt-Betsafe big surebet:
Artego w Expekt @ 1.75
Leszno w Betsafe @ 3.10
surebet 11,86%
dziękuję za uwagę ????

M 27,2K

madangelo

Forum VIP
nie mam pojęcia czemu anulowali ;p teoretycznie na - powinien być, sry za ten typ do tej pory fajnie szło.. no nic dało mi to do myślenia ;]

simons 646

simons

Forum VIP
Bardzo dobry typer poleca z włoskiego hokeja na rolkach:
breganze - sarzana 1
bassano54 - roller 1
forte - pordenone 1
molfetta - follonica 1
lodi - prato 1
Wiekszosc kuponow, nawet tasiemek mu spokojnie wchodzi, wiec jak ktos chce mozna dac ????

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Niestety bwin tez zablokowal tasiemki ... to zagralem Molfetta ML na Pinku, na poczatek delikatnie, zobaczymy co to zrobi
Thx Simons za przypomnienie o włoskich rolkach,jak overy na lodzie nie włażą, to tutaj na miękko.Twoja Goccia di Sole HC Molfetta narazie prowadzi.Ja HOCKEY BREGANZE zagrałem over 7,5.Plus idzie do Ciebie ,zasłużyłeś.

simons 646

simons

Forum VIP
Dzieki, tak sie sklada, ze zagralem Molfette w singlu wiec dla mnie +. Ogolem ciekawa dyscyplina i z tego co widzialem, idzie ladne kursy wylapac.
Z tego co podalem, na chwile obecna, pierwszy i ostatni typ to remisy reszta siedzi.

Otrzymane punkty reputacji: +11
simons 646

simons

Forum VIP
breganze - sarzana 1 ✅
bassano54 - roller 1 ✅
forte - pordenone 1 ✅
molfetta - follonica 1 ✅
lodi - prato 1 ✅
Kolejno kursy dla Tedzika. W singlu nic specjalnego, ale AKO ladne.
Breganze 1.40
Bassano 1.22
Forte Marmi 1.60
Molfetta 2.40
Lodi 1.07
AKO: 7.02

jawek 313

jawek

Użytkownik
Niestety porażka - Lotos wygrał 19 oczkami, ale nie to mnie boli a to, że INEA jest po prostu słaba, a do przerwy Lotos przegrywał... Byłem pewien, że gra idzie w dobrym kierunku po ostatnich występach.

simons 646

simons

Forum VIP
Bwin przesadza z kursami na Lazio w serie A (03.12) 2.00 na DNB i 1.50 na 1x. Wiadomo grają z Interem, ale oslabionym, a kurs na pewno zawyzony. Moim zdaniem jakoś 1.8 - 1.85 na DNB i 1.4 na 1x winno być.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom