>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
nivet
fajnie, że wróciłeś do podawania typów ale...
prosimy o jakieś info dlaczego taki typ, a nie inny, to SZ a nie kupony ...
do tego rozliczenia zakładów
pozdro

vader 2,8K

vader

Forum VIP
simons 646

simons

Forum VIP
j...

Nie wiem jak będą bukmacherzy to rozliczać, część wycofała, ale info bardzo przydatne. Mecz tureckiej 1. ligi pomiędzy Samsunspor, a Mersin. Mecz przerwano 3 tygodnie temu przy stanie 0-1 i dzisiaj będzie wznowiony od bodajże 43 minuty. Kursy na wynik do przerwy:

Mersin @ 4.0
Mersin 1-0 @ 5.0
w Bet365

Powtarzam, że nie wiem jak będzie to rozliczone (może zwrot), ale takiej okazji raczej nie wolno zmarnować.
Fajne info, chociaz bylo nawet na livesports&#39;ie widac, ale i tak betsafe zaliczyl mi zdarzenia - kto strzeli 1 bramke i zwyciezca do polowy, takze dzieki.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
fonbet tez zaliczyl ????

mozna bylo jeszcze kombinowac z 2/x i 2/1

ps. niedługo kolejne czystki będą , więc niech się każdy zastanowi czy jego pobyt tutaj ma jakiś sens

ted 12,8K

ted

Forum VIP
wiem że ma , tak samo jak na czysty win 7 a nie 5, ale przy 12 masz zwrot a ja tutaj wygrywam sałatę $$ ????
a po2 tam mnie wkurzyli jak zamiast kiedyś zagrać -4,5 to zwiech serwa na 10min -5,5 musiałem, potem spadek do -9 a oczywiscie skonczylo sie 75-70 złodziejaszki ????

ps. dodam że w duńskim buku jest hc +10,5

simons 646

simons

Forum VIP
20/ Melfi - Campobasso 1 @1.80 Bet365 4/10

Typ od włoskiego typera, który ma świetne informacje z włoskiej piłki nie raz dał zarobić.

Info jest takie, że podobno przekupiono 3 graczy Campobasso w tym bramkarza także zwycięstwo gospodarzy powinno być formalnością.

STAWKOWANIE 1/5 PO TYM TYPIE DAM
Z tego co widze, typerzy ktorzy podaja jakas argumentacje daja no bet, a paru piszę, bez wytłumaczenia, że x2 10/10 ... także nie wiem.

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Znawcą makaronów nie jestem ,ja po statsach zagrałbym tu over 2,5.Nuovo Campobasso ostatnie 5 meczy underowych...kurs 2,30 w Bwin i Betsson ,jak przekupili bramkarza to może postrzelają.:gool:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom