Ale w Mybet musisz zagrać to przynajmniej w tryplu.mYYk mybet ma lepszy kurs
http://www.oddsportal.com/soccer/austria/regionalliga-west-2010-2011/neumarkt-seekirchen-375424/
wyplacalni jak co, bynajmniej ten rok temu jak u nich gralem.
Fajne info, chociaz bylo nawet na livesports'ie widac, ale i tak betsafe zaliczyl mi zdarzenia - kto strzeli 1 bramke i zwyciezca do polowy, takze dzieki.j...
Nie wiem jak będą bukmacherzy to rozliczać, część wycofała, ale info bardzo przydatne. Mecz tureckiej 1. ligi pomiędzy Samsunspor, a Mersin. Mecz przerwano 3 tygodnie temu przy stanie 0-1 i dzisiaj będzie wznowiony od bodajże 43 minuty. Kursy na wynik do przerwy:
Mersin @ 4.0
Mersin 1-0 @ 5.0
w Bet365
Powtarzam, że nie wiem jak będzie to rozliczone (może zwrot), ale takiej okazji raczej nie wolno zmarnować.
Z tego co widze, typerzy ktorzy podaja jakas argumentacje daja no bet, a paru piszę, bez wytłumaczenia, że x2 10/10 ... także nie wiem.20/ Melfi - Campobasso 1 @1.80 Bet365 4/10
Typ od włoskiego typera, który ma świetne informacje z włoskiej piłki nie raz dał zarobić.
Info jest takie, że podobno przekupiono 3 graczy Campobasso w tym bramkarza także zwycięstwo gospodarzy powinno być formalnością.
STAWKOWANIE 1/5 PO TYM TYPIE DAM