>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
B 2

batik

Użytkownik
super tylko szkoda że nikt nie skorzystał ???? simons zapraszam na gg 5800575 myśle ze ta grupa ludzi może posiadać moje gg l;)

myyk 31,6K

myyk

Użytkownik
Mam pytanie, działam w wielu Strefach ale tutaj jestem nowy - dlaczego nie którzy podają zwykłe typy, po to są chyba SZ by podawać dobre info ?

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Zwykłe typy :?: W naszym rozumowaniu dobre info to takie, które dana osoba poleca z tego na czym się dobrze zna. Wychwytuje valuebety, perełki etc. Oczekiwałeś, że będziemy podawać pseudofixy :?:

olo 2,4K

olo

Użytkownik
No wiesz, ale jeżeli ja znam się na PLKK na przykład i wg mnie linia na under/over jest wystawiona krzywo o 10 czy 15 punktów to wg mnie to jest dobre info, albo jak jest na sumę punktów drużyny powiedzmy 72 pkt, a ja jestem przekonany, że jak dobiją do 60 to będzie dobrze. No niby zwykłe typy, ale jednak wg mnie nie takie zwykłe.

A co do ostatniego na Australię, to po prostu kurs jest niewspółmiernie wysoki w porównaniu z szansą na wejście typu i tyle.

marnik 18

marnik

Forum VIP
Dobra analiza jest lepsza od pseudo insiderów, które zazwyczaj są podawane na formach zamkniętych. Insider to informacja pochodząca z wewnątrz klubu, istotna dla typu, która NIE JEST już wliczona w kurs u bukmachera. Takie informacje nie pojawiają się często i nie jest łatwo je zdobyć.
To że ktoś napisze analizę w stylu gramy na gospodarza bo zawsze u siebie wygrywa, a dodatkowo nie zagra X, Y, Z z powodu kontuzji (z tym, że tak naprawde X i Y nie graja już od miesiąca, a Z nabawił sie kontuzji w ostatnim meczu), a P, R i S pauzują za kartki to żaden insider, a zwykła analiza. Bukmacherzy wiedzą juz o tych informacjach od dawna i znajdują one odbicie w kursach.
Cenne sa prawdziwe insidery i dobre analizy ekspertów z danych dziedzin, a Olo z pewnością zalicza się do ich grona.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Jak ktoś się chce w to bawić to PLKK na dziś:

Lider - Lotos

Betsafe ma na Lidera 2.55
Ladbrokes na Lotos 2.10 (z tym że tutaj z remisem opcja)

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
paranoja Bułgaria 2 skłądem, Brazylia bez rozgrywajacego. Nie mam pojecia kto bezczelniej sie podłozy i wygra.

Sorry za typ nie spodziewałem sie tego po Brazyli. Jeszcze przed meczem czytalem ze zagrają o zwyciestwo ponieważ Hiszpania wygrała mecz.

http://globoesporte.globo.com/volei/noticia/2010/10/giba-garante-que-brasil-vai-atras-da-vitoria-vamos-honrar-o-esporte.html

Marnik ,***** mać ten mecz to farsa ,ja bym dożywotnio ich zdyskwalifikował.Żenada co oni robią.

simons 646

simons

Forum VIP
Nie wiem jak to jest ze zwrotami w wyscigach bo jeszcze nie mialem takiej sytuacji. Miedzy innym bwin i b365 maja h2h na Capirossiego, ktory , jak przeczytalem nie wystartuje. Pewnie dadza zwroty, ale jak ktos chce mozna sprobowac.

nivet 277

nivet

Użytkownik
Siema Panowie.
Jutro Grand Prix w Futsalu w Brazylii, kursy z pinna:

Ma ktoś jakiekolwiek informacje, wiedze, insidery na jakikolwiek mecz?
Wydaje mi się że na pewno można w takim turnieju znaleźć dobre bety tylko trzeba rozczaić odpowiednio. Ja jeśli chodzi o futsal to raczej skromne info i na pewno bardziej nasza liga niż poziom międzynarodowy.
Czekam na odzew

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom