>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Fortuna bonus

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
simons 646

simons

Forum VIP
Teraz z transferow mozna zalapac ze Diego zostanie w Juve po 1.85 Unibet. Oddadza go tylko za ladna kase - okolo 20 mln , albo za Dzeko - co sie nie zapowiada. A Shalke sie juz wycofalo.
Znow, jezeli wierzyc mediom to zostaje.

simons 646

simons

Forum VIP
No grats Ted, ladnie siadlo i handi tez.
Ponad 0.2 roznicy na kursie w porownaniu z tym co Ty podales, to myslalem ze warto podac, dla tych ktorym sie nie chce szukac ;)

lalo 36

lalo

Forum VIP
Nie założyłem jeszcze tematu ale polecam typki z niższych lig:
Przyszłość Rogów - Unia Racibórz @ 1.40 betsafe ( IV Śląska II ) 7/10
MKS Myszków - Energetyk ROW Rybnik @ 2.50 betsafe ( III Opolsko-Śląska ) 5/10
LKS Kamienica Polska - Skra Częstochowa @ 1.55 Tobet ( IV Śląska I ) 9/10

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Podobno duze oslabienia w Werderze i jaa praktycznie bez lawki na mecz, 14 zdrowych info trzeba jeszcze sprawdzic gdzies ja raczej nie gram to mam to gdzies ale 2,2 na Sampe chyba niezle, bedzie spadac zapewne.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
no to atak a oni jada bronic nie ma sensu

chyba tego naszego na B tez ma nie byc, pasanena w 1 mecuz ogrywali jak dzieciaka na lawke juz nikogo nie ma moga jednak miec male klopoty ale sampa sie musi otworzyc i beda kontry, raczej nie ma co ruszac

simons 646

simons

Forum VIP
14stu w zupelnosci wystarczy na remis ????
Ja osobiscie troche zainwestowalem w Sampdorie DNB 1.53 do wziecia IMO (moze gdzies 1.57 jeszcze jest), ale tez mam bet z zeszlego tygodnia na awans Werderu.
Ogolnie to Sampdoria rok temu, w sezonie, nie przegrala ani 1 spotkania w serie A na wlasnym boisku, a w skladzie zmienil sie tylko (albo az, dzis sie okaze) bramkarz. Patrzac po tym jak Werder zagral 1 wyjazdowy mecz Sampa do wziecia.
Sampdoria w 1 meczu mialo dobrych akcji pare i ich zwyciestwo dla mnie jest wielce prawdopodobne. No Werder moze przyjechac sie bronic takze i remis moze pasc, ale opcja czysta dwojka dla mnie slabo prawdopodobna.
W zasadzie to samo napisalem w dziale :p Ale to dla tych co nie czytaja :p
EDIT:
A no Roxi pisala ze tzreba sprawdzic info, to tu http://www.werder.de/aktuelles/news/meldung.php/18661/Nur-14-Feldspieler-fuer-extreme-sportliche-Herausforderung

ted 12,8K

ted

Forum VIP
tylko zważcie na to że Werder się nie umie bronić ???? Sampy nie widziałem ale widząc grę Bremeńczyków grałbym na Włochów✅

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom