>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
były na konkretne typy, z D*** wziętych źródeł, pominę już, że zrzutka była obowiązkowa :]
ten pomysł wydaje mi się dużo lepszy ale jeśli nie macie ochoty to przecież nikt nikogo nie będzie zmuszał

olo 2,4K

olo

Użytkownik
A po co komu zrzutka na moje typy na przykład, skoro i tak wszyscy grają każdy typ z PLKK, który zapodam:?::-|

rumak57 271

rumak57

Coach
sluchajcie zrzutka moglaby byc miedzy innymi po to ze:
ja np nie gram wiekszosci typow z SZ poniewaz nie mam we wszystkich bukach konta a tak pieniadze lezalyby na mb i ktos kto podaje typ by bral kase i obstawial czyz nie jest tak

marnik 18

marnik

Forum VIP
sluchajcie zrzutka moglaby byc miedzy innymi po to ze:
ja np nie gram wiekszosci typow z SZ poniewaz nie mam we wszystkich bukach konta a tak pieniadze lezalyby na mb i ktos kto podaje typ by bral kase i obstawial czyz nie jest tak
Moim zdaniem bardzo głupi pomysł. Każdy ma własny rozum i każdy sobie sam decyduje za ile i czy w ogóle gra dany typ.
Co do zrzutek ogólnie na dostęp do płatnych serwisów - moim zdaniem szkoda kasy i sam na pewno sie nie zrzuce.

marnik 18

marnik

Forum VIP
Polecam typ na:
Japonie z Niemkami po 1.3
Polska z Tajwanem under 160,5 pkt (-2,5 seta na Polki)
USA - Włochy 1.2
Nie moje słowa, ale znajomego sam napisałbym coś podobnego ale jestem za bardzo zmęczony i ide spać zaraz:
Tajwan to najsłabsza drużyna, w poprzednim turnieju, który się odbył tydzień temu w każdym z setów nie ugrała nawet więcej niż 20 punktów, a że Polki grają całkiem dobrze i przeważają pod każdym względem swoje rywalki to ta zła passa przeciwniczek powinna zostać przedłużona.
Włoszki tydzień temu grały praktycznie drugim składem, a mimo to udało się im pokonać Brazylijki i to na ich ziemi, to zwycięstwo na pewno je uskrzydli, dodatkowo do składu wraca Lo Bianco, Giolli i Cardullo, więc będzie on już wyglądał bardzo mocno, a że Amerykanki nie grają nic specjalnego, to nie powinny się zbytnio przeciwstawić.
Japonia w tym roku gra bardzo dobrze, najpierw zwycięstwo w turnieju towarzyskim, później dobra postawa już podczas pierwszego turnieju GP, jej grę jak zawsze charakteryzuje szybki atak i bardzo dobra obrona, a że Niemki mają problem z atakiem, bo oprócz Kozuch reszta skrzydłowych zawodzi, to Japonką na pewno urodzi się sporo kontr, które powinny zapewnić im zwycięstwo, dodatkowo atutem Japonii jest to, że gra u siebie, a tam spisuje się znacznie lepiej niż w meczach wyjazdowych.

verti 3,4K

verti

Forum VIP
O Internacional projeta agora a partida que fará contra o Fluminense, no próximo domingo, às 16h, no Maracanã, pela 14ª rodada do Brasileirão. O técnico Celso Roth deve escalar uma equipe totalmente reserva, já que os titulares serão preservados para a grande final da Libertadores, na próxima quarta-feira (18/8), no Beira-Rio.
Apesar de não ter disputado a última rodada – já que o jogo contra o Santos foi adiado em função da decisão da Libertadores –, o Inter segue no G-4: é o quarto colocado, com 20 pontos. O Fluminense, por sua vez, é o líder isolado do Brasileirão, com 29. Nos últimos cinco jogos, a equipe colorada venceu quatro e empatou uma partida.
Roth deve comandar treinos na sexta e no sábado antes de viajar para a capital carioca.
W skrócie: Trener Internacionalu zdecydował się oszczędzać zawodników przed ważną potyczką w Copa Libertadores. Celso Roth ma desygnować na mecz z Flu rezerwowy skład. Mecz w niedzielę, kursy na Flu ok. 1,75.
✅ 3-0

lalo 36

lalo

Forum VIP
Nie wiem czy to cenna informacja i czy ktoś zagra, czy komuś pomoże i najważniejsze jak zachowa się bukmacher ale w Tobecie jest zakład na ekstraligę kobiet: Pogoń Women Szczecin - Unia Racibórz, mecz można obstawiać do godziny 17.00 z tym że odbył się on wczoraj i Pogoń wygrała 1:0, kurs na piłkarki z Szczecina wynosi 6.85, także jakby ktoś chciał się troche pobawić z Tobetem to zapraszam do zagrania ;)
Pozdrawiam.
EDIT: http://www.rtpunia.raciborz.com.pl/news.php

rumak57 271

rumak57

Coach
a to nie jest przypdkiem jakis drugi mecz albo cos? bo nie chce mi sie wierzyc zeby taki blad popelnili! chociaz i tak pewnie bedzie zwrot jak to pomylka ;D

ted 12,8K

ted

Forum VIP
nie narzekaj, tylko nie odstaw czegos glupiego (napisanie temu komus albo zagadanie do livechata/supportu) czekamy az rozlicza sami

ted 12,8K

ted

Forum VIP
właśnie mi anulowali
jebane ****e
a do tego mecze co miały sie odbyc o 11, sie kapneli i pozmieniali godziny

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Tobet to nie są debile...
Nawet jeśli mają błędy to i tak anulują. W &quot;nagrodę&quot; dają limity indywidualne a nawet zamykają konta.

rumak57 271

rumak57

Coach
no ja jak wplacalem kase do tobeta to juz anulowali i nie zdazylem obstawic sie zdenerwowalem bo mi jeszcze p24 siadlo ale widze ze anulowali? no to szkoda;/
a tez glupi nie jestem zeby do nich pisac i sie pucowac ze blad zrobili ;/ kurcze szkoda

ted 12,8K

ted

Forum VIP
mialem 1x za 200zł kurs 3 i &#39;1&#39; po 7,55 za 80zł bo takie limity dali, nie liczyłem na cud ,ale miałem nadzieje ze zagram mecze które odbeda sie dzis o 11 a oni mieli w ofercie do 17, miałem juz nawet telefony do prezesów tych druzyn by spytac o wyniki,
rano sie ucieszyłem z darmowej kasy, odrazu banan na ryju a potem wkurwienie co nie miara ????

ted 12,8K

ted

Forum VIP
na podbicie AKO: malmo po 1,37
grali dzis I połowe ale przerwali przez deszcz, wygrywali 1:0, przed meczem juz i tak byli wielkim faworytem , kurs 1,37 własnie był , teraz mamy +1 gola w dodatku

nie powinno byc zwrotów, gdyz juz mialem sytuacje po przerwanym meczu tenisa , dokanczali drugiego seta a ja zagrałem po kursie z przed meczu cos kolo 2,5

simons 646

simons

Forum VIP
Dopiero teraz przeczytalem ze Hayden ma problem z nadgarskiem lewy i ciezko mu sie skreca w te strone, takze typ nie taki pewny ...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom