>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
ted 12,8K

ted

Forum VIP
google translate...
Degerfors - Falkenberg [email protected] 8 / 10
08.01.2010 - 18:00

Jest kilka zmian w ostatnim meczu przeciwko reprezentacji Örgryte. Wydrukować Skład reprezentacji Fredrik Ahlman wczoraj, Johan Kristiansson i Tobias Solberg i zamiast idzie do Erik Nilsson, Eric Jernberg, Christophe Lallet i Mikael Nilsson. Pierwszy z powrotem po kontuzji żebra, drugi nowy nabytek, a dwa ostatnie z powrotem po wyłączeń.
Falkenberg przychodzi do gry prosto z dwoma zwycięstwami, Uniwersytet i Väsby i przed dwie taśmy z Hammarby. Nie straciła w ostatnich czterech meczach i jest pozytywny trend. Gdy zespoły spotkały się w Falkenberg martwi DIFS człowieka na osi czasu i znowu grać piłki za plecami line, możliwość będzie jeszcze większe, gdy dziś DIF przyniesie grę więcej niż my na dole. Patrick DIF trener Werner, jednak jest gotowa.
- W przypadku, że jesteśmy w prawej pozycji. Nie żyją poniżej granicy z powrotem, gdy chcemy kompaktowy zespół, ale do tego jesteśmy przygotowani do woli piłkę, kiedy tracimy piłkę.
Degerfors ma dość słaby trend i od razu stracił trzy gry, ale jeszcze bardziej w domu w Dike. Nie tylko spadła punktów w meczu przeciwko niedawno Syryjski. Ale Patrick nie myśli zespołu w kryzys formy.
- Nie mieliśmy tyle punktów jak poprzednio, ale został od gry trudne i często dużo mniejsze marże. Ogółem jesteśmy szczęśliwi i tak, i dziś mecz będzie trudne &quot;, podsumowuje.
Wojsko
Karlsson Sebastian, Bohlin Jonas, Mikael Nilsson, Niklas Klingberg, Andreas Gunnarsson, Eric Jernberg, Christophe Lallet, Andreas Holmberg, Sebastian Henriksson, Samuelsson Peter, Marcus de Bruin, Erik Nilsson, Andreas Ljunggren-Eriksson, Broberg Martin, Stellan Carlsson, Wiktorsson Christopher , Wennberg Jan Karlsson Jesper.

rumak57 271

rumak57

Coach
no walsnie tylko ten translate tak tlumaczy ze ja jeszcze wiecej teraz nie rozumiem niz wczesniej;/

pisza cos dlaczego niby mialby byc remis bo ja nie wiedze nic takiego

rumak57 271

rumak57

Coach
no walsnie na moje tez ale widze ich ostatnie mecze i po pierwsze na 9 meczy miedzy tymi druzynami bylo 5 remisow po drugie nigdy nie wygrali pilkarze falkenbers a po trzecie Degerfors nigdy nie wygralo 2 meczy w sezonie a ze juz wygrali raz w tym sezonie to teraz powinien byc remis i to na dodatek 1-1 bo 4 z tych pieciu remisow konczylo sie wlasnie takim wynikiem czyzbysmy mieli tutaj jakiegos rodzaju &quot;3za3&quot; moze zespoly sie tak ustawiaja zeby zarabiac na bukach?

rumak57 271

rumak57

Coach
witam
znalazlem cos takiego w sieci moglby ktos to przetlumaczyc bo ciekawie wyglada :

Degerfors - Falkenbergs X@ 3,10 8/10 ✅ a jednak 2-2
01.08.2010 - 18:00

Det blir flera förändringar i truppen mot förra matchen mot Örgryte. Ut ut truppen går Fredrik Ahlman, Johan Kristiansson och Tobias Solberg och in istället går Erik Nilsson, Eric Jernberg, Christophe Lallet och Mikael Nilsson. Den första tillbaka efter revbensskada, den andra är nyförvärvet och de två sista tillbaka efter avstängningar.

Falkenberg kommer till spel med två raka segrar, mot Jönköping och Väsby och innan det två oavgjorda mot Hammarby. Man har alltså inte förlorat på de fyra senaste matcherna och är inne i en positiv trend. När lagen möttes i Falkenberg oroade man DIFs backlinje gång på gång med att spela bollar bakom backlinjen, den möjligheten kommer bli ännu större idag då DIF kommer föra matchen mer än vad man gjorde där nere. DIF-tränaren Patrik Werner är dock förberedd.
- Det gäller att vi ligger rätt i positionerna. Vi kommer inte ligga lägre med backlinjen då vi vill ha ett kompakt lag, utan det gäller att vi är beredda på att den bollen kommer när vi tappar boll.

Degerfors har en ganska svag trend och har förlorat tre raka bortamatcher, men är desto starkare hemma på Valla. Där har man bara tappat poäng i en match, nyligen mot Syrianska. Men Patrik tycker inte att laget är i någon formsvacka.
- Vi har inte tagit lika mycket poäng som innan, men samtidigt har det varit tuffa bortamatcher och det är ofta små marginaler som avgjort. Totalt sett är vi nöjda ändå och dagens match kommer bli tuff, avslutar han.
TRUPPEN

Sebastian Karlsson, Jonas Bohlin, Mikael Nilsson, Niklas Klingberg, Andreas Gunnarsson, Eric Jernberg, Christophe Lallet, Andreas Holmberg, Sebastian Henriksson, Peter Samuelsson, Marcus de Bruin, Erik Nilsson, Andreas Ljunggren-Eriksson, Martin Broberg, Stellan Carlsson, Christoffer Wiktorsson, Johan Wennberg, Jesper Karlsson.

chodiz mi tylko o takie poweirzchowne tlumaczenie

mam pytanko czy moge sobie ten typ zaliczyc do statystylk czy nie bardzo???????????????????

bo mimo wszystko go podalem ale jak nikt nie skorzystal to nie ma sensu

mimo wszysto licze ze ktos zagral

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Dziś warto pocisnąć na Ukrainę z Macedonią w kosza. Macedonia dzisiaj bez V.Stefanov &amp; Blazevski (both retired), Massey, Washington, D.Tasovski, Ilievski. A są to ważni gracze. Póki kursy w miarę równe to cisnąć.

simons 646

simons

Forum VIP
Jak ktos nie zagral a chce, to na 10bet spadlo do 1.55 , bwin wycofal, ale na bahu sie pojawilo po 1.6
EDIT:
Na bahu bylo z 4 minuty po 1.7 i wycofali

rumak57 271

rumak57

Coach
Panowie co tutaj sie dzieje moze mi ktos wytlumaczyc jestesy najwiekszym forum bukmacherskim w polsce a w SZ nic sie nie dzieje jest poprostu strasznie mizernie dlaczego nikt nic z tym nie robi przeciez tak byc nie moze bo nikt nikomu nie daje motywacji zeby podawac typy dobrze mowie?
kiedys widzialem pojawialy sie tutaj typy 10/10a teraz? nic takiego nie ma ! potraciliscie kontakty czy co ?
mi sie wydaje ze twrzymy cos fajnego i szkoda ze nic sie tu nie odbywa! moze zrobimy jakas modernizacje ? nie wiem moze skladki na typy moze jakas akcje utworzymy no sprobujmy podniesc ta SZ !

a teraz mam druga sprawe:
WIe ktos czy moglbym otworzyc firme zajmujaca sie gra na zakladach bukmacherskich juz tlumacze o co by chodzilo:
mianowicie chodzi o to zeby utworzyc takie cos w stylu biura maklerskiego prawda czyli jak oni graja na gieldzie to ja bym gral na zakladach przy okazji jakies platne typki wrzucic tam? wiem ze spytacje po co jak mozna grac na necie i nie odprowadzac zadnych podatkow ani nic?! ale wlasnie o to mi chodzi zeby zarejestrowac taka firme i odprowadzac skladki itp i lata pracy by lecialy a robil bym cos co zajebiscie lubie ??
co sadzicie ?!
czekam na odpowiedzi

simons 646

simons

Forum VIP
Podobna sytuacja byla o ile sie nie myle z Lucarellim w Napoli. W &quot;ukrytej&quot; czesci strony Napoli (nie prowadzil do tej strony zaden link) pojawily sie wszystkie dane Lucarelliego, jakby juz byl pilkarzem Napoli. Po tym jak rozne serwisy to opublikowaly, druzyna przeprosila za pomylke, a pilkarz nie wzmocnil i nie wzmocni juz Napoli :p
Takze nie sugerowalbym sie tym tak bardzo, chociaz bardzo lekko zagram za 3.5 ;)
EDIT:
change the very last number of the address and you get Benzema if you type 7, balotelli if you type 8, sneijder is 6 and fabiano if you type 4. somehow i dont think they are signing them all!
Jednak nie zagram :p

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
odnośnie tego co napisał rumak, mogę zaproponować jeśli wszyscy wyrażą chęć zrzutkę na wspólny kapitał i po prostu granie wszystkich typów ze strefy za 5/10 % kapitału. Jeśli uda się do czegoś dojść podzielimy się sprawiedliwie ????
Myślę, że mogłoby to trochę ożywić strefę i byłoby fajnym wyznacznikiem czy przynosi ona tak naprawdę zysk.
Co o tym myślicie ?

rumak57 271

rumak57

Coach
mysle ze pomysl rewelacja !! mozna zrobic dzial fundusz zakladowy i wpiszemy tam wszystkie osoby ktore sie zlozyly na ten fundusz nastepnei po miesiacu zrobimy podsumowanie i sie podzielimy cala kwota ktora sie uzbiera z zakladow

simons 646

simons

Forum VIP
Nie wiem ale moim zdaniem pomysl nie za ciekawy. Ja bynajmniej wole sam grac typy :] Bo co to zmienia czy by grac ze wspolego &quot;konta&quot; czy ze swojego ?

ted 12,8K

ted

Forum VIP
lepiej grać samemu i stawkować wg upodobania, pomysł nie przemyślany i nie przejdzie , nie ma szans, wątpię by ktoś pieniądze powierzył

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
ja myślę o zrzutce na poziomie max 50 zł, i to przecież nie wyklucza grania indywidualnego ???? bardziej kwestia dla zabawy, żeby rozkręcić trochę SZ i sprawdzić czy takie granie może przynieść profit.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom