>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
vader 2,8K

vader

Forum VIP
Dobra wyprzedzają się tyle samo co w żużlu, ze 3-4 razy na jeden wyścig, z tą małą różnicą, że w żużlu podczas jednego GP jest ponad 20 wyścigów :razz:
Tak dziś na YT patrzyłem czy są jakieś fajne filmiki z GP w Toruniu.
Przypomniała się tutaj dyskusja.
Przypomniał mi się bieg Golloba z Hampelem. Najpierw poszukałem, który to był bieg (10-ty http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/06/19/polski-wieczor-w-toruniu-trzech-polakow-na-podium/)
Na YT jest ????
http://www.youtube.com/watch?v=kiIkgHNvlMU
Start marnie mu wyszedł. Ale i tak zrobił swoje. To co robi Tomek po orbicie tego nikt na świecie nie potrafi. Przyciąć też ładnie potrafi.
Przykład
http://www.youtube.com/watch?v=qV74Fc2v5Xk
Pamiętam, że wtedy mało kto miał Wizje TV. Ale jeden znajomy miał i byłem u niego :p
Jeszcze jeden przykład.
http://www.youtube.com/watch?v=vpQS9er-i7U&amp;amp;feature=related
Ehh... ale czas leci...
Żużel bije na głowę F1... F1 to komercja i nic więcej.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Tak Tedziu :] Na bank ???? Bardziej mi na Overku zależy ???? St. Truidense +1.5 izi raczej będzie... Po over kurna :| ????
Karny nie wiem dla kogo, ale.....GOOOOOL over siedzi 8) 2:1 Fiołki, jednak nie dali się MSV ????

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Kurde no, że Gollob to mistrz to wiadomo.

Najlepszy sportowiec w Polsce będzie w tym roku, nie ma innej opcji, Majstra w końcu zdobędzie, DMŚ będzie, także będzie jeszcze zajebistszy sezon niż w ostatnio. Jak tym razem ludzie go nie wybiorą to naprawdę zwątpię w ten naród :-|

Już w zeszłym roku powinien wygrać wg mnie.

snajper 322

snajper

Forum VIP
- Nie interesujecie się F1 głębiej, to uważacie że nuda
- Ja się nie interesuję żużlem, więc nie oglądam, nie wypowiadam się jego temat.
Niektórym radzę zrobić to samo skoro się nie interesują, to niech się nie wypowiadają. Bo skoro nudne to po co oglądać? Tego nie rozumiem najbardziej. Proste.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Kurde no, że Gollob to mistrz to wiadomo.
Najlepszy sportowiec w Polsce będzie w tym roku, nie ma innej opcji, Majstra w końcu zdobędzie, DMŚ będzie, także będzie jeszcze zajebistszy sezon niż w ostatnio. Jak tym razem ludzie go nie wybiorą to naprawdę zwątpię w ten naród :-|
Już w zeszłym roku powinien wygrać wg mnie.
Peffka. Będę oglądał osobiście w Bydzi koronację.
Żak mi przypilnuje dobrego miejsca :cool:
I tak na 90% Kowalczyk będzie sportowcem roku, nawet jak Gollob w końcu zdobędzie mistrzostwo ale kursy już &#39;żenua&#39;
Kowalczyk jest pokazywana w TV otwartej, na ES.
SGP to tylko C+, liga TVP Sport. Nie ma siły przebicia...
Poza tym. Kto interesuje się żużlem? Ludzie z miast &quot;żużlowych&quot; lub okolic.
- Nie interesujecie się F1 głębiej, to uważacie że nuda
- Ja się nie interesuję żużlem, więc nie oglądam, nie wypowiadam się jego temat.
Niektórym radzę zrobić to samo skoro się nie interesują, to niech się nie wypowiadają. Bo skoro nudne to po co oglądać? Tego nie rozumiem najbardziej. Proste.
Szczelba... coś w 1998/99 nabyłem Cyfrę + (mogłem oglądać SGP). Tam były kanały (chyb coś koło 40-60) gdzie pokazywali GP F1. Można było wybierać sobie poszczególne kamery. Wtedy to było nawet ciekawe. Szumi jeździł. Ale teraz? Masz jedną kamerę. Wyścigi to nuda... przyznaję, że nie oglądam. Bo wolę porobić coś bardziej sensownego niż oglądanie kolesi co jadę ileś tam okrążeń i mało co się dzieje.
No i nie mówi mi, że nie interesuje się F1. Interesowałem się tym ok. 10 lat temu. I przez 1 pełny sezon Kubicy. Teraz to się przejadło. Już wolę Kowalczyk obejrzeć :p

snajper 322

snajper

Forum VIP
Szczelba... coś w 1998/99 nabyłem Cyfrę + (mogłem oglądać SGP). Tam były kanały (chyb coś koło 40-60) gdzie pokazywali GP F1. Można było wybierać sobie poszczególne kamery. Wtedy to było nawet ciekawe. Szumi jeździł. Ale teraz? Masz jedną kamerę. Wyścigi to nuda... przyznaję, że nie oglądam. Bo wolę porobić coś bardziej sensownego niż oglądanie kolesi co jadę ileś tam okrążeń i mało co się dzieje.

No i nie mówi mi, że nie interesuje się F1. Interesowałem się tym ok. 10 lat temu. I przez 1 pełny sezon Kubicy. Teraz to się przejadło. Już wolę Kowalczyk obejrzeć :p
Tak wiem, wszyscy narzekają że tego już nie ma.
A teraz? Szumi tez jeździ ????
A ja wole popisać coś o F1 lub zrobić coś innego byle nie oglądać żużla. Wyjątek Drużynowe Mistrzostwa Świata.
No spoko, szkoda że przestało. Skoro znudziło Cie jeżdżenie w kółko trzeba było zainteresować się głebiej strategią ;)

Ja tam nie zamierzam nikogo przekonywać nie to nie. &#39;Mam Was w dupie&quot; ;)

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Ooo to może wpadne bo mam niedaleko
No mnie już Żak ładnie tam ma przywitać- mam obiecane. Mówił, że spokojnie będzie można piwo wypić. Moja pani będzie kierowała z powrotem także ????
Robson_26 też pewnie będzie. Można mały zlot forumowy zrobić ;)

Komfortu takiego jak w Toruniu na GP nie będzie. Ale co tam :p

Zakupiłem właśnie bilety, żebym nie &quot;zamulił&quot;.
Tak wiem, wszyscy narzekają że tego już nie ma.
A teraz? Szumi tez jeździ ????
A ja wole popisać coś o F1 lub zrobić coś innego byle nie oglądać żużla. Wyjątek Drużynowe Mistrzostwa Świata.
No spoko, szkoda że przestało. Skoro znudziło Cie jeżdżenie w kółko trzeba było zainteresować się głebiej strategią ;)
Ja tam nie zamierzam nikogo przekonywać nie to nie. &#39;Mam Was w dupie&quot; ;)
????
Ktoś musi się też interesować F1. Żeby inni mogli interesować się lacrosse ;)

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Snajper, no przestań no ???? Ja tak jak pisałem wcześniej lubię f1, od późnych lat 90 jak jeszcze f1 była na c+ (to były czasy można sobie było wybrać kamerę czyt. kanał na dekoderze) regularnie oglądam ale emocji to zbyt wiele nie ma. Tyle co na zawodach żużlowych w Zielonej Górze, start 4 kółka i jak ktoś nie popełni błędu to kolejność się nie zmienia ???? I jeszcze ci beznadziejni komentatorzy, po angielsku (zresztą tak jak żużel) ogląda się znacznie lepiej :p
Kiedyś &quot;wspomagałem&quot; się tym, że byłem przeciwko Schumacherowi, wcześniej kibicowałem Williamsowi i pewnemu Panowi o imieniu jak mój nick którego wykosił Kubica :cool: zresztą w ogóle jakoś tamte giepe były ciekawsze. Teraz po prostu obstawiam bo inaczej można usnąć, co zresztą parę razy mi się zdarzyło podczas nocno/rannych GP ... Nie wiem czy to brak osobistości, kubicomania czy rozwój technologii czyt. brak wyprzedzania tudzież przejedzenie ale jakoś jest mniej ciekawie niż kiedyś. Niemniej tak jak mówisz kto nie chce niech nie ogląda i obserwuje motogp, żużel lub tak jak ja ogląda wszystko i czasem sobie ponarzeka ????
Na Grand Prix w Bydgoszczy zapraszam, postaram się skombinować miejsca dla wszystkich. U nas, zwłaszcza w obecnej sytuacji będzie małe mordobicie ale coś się skombinuje. Szwagier ma ziomka w ochronie i ostatnio na stadionie druga ławeczka od góry na prostej zawsze zajęta :p Tylko to jest zimowe GP więc kurtka, szalik, czapka i napoje rozgrzewające muszą być w ekwipunku. W ostatnich latach seryjnie było ledwie parę stopni powyżej zera ...
Sorry Beńiu za offtop ????

simons 646

simons

Forum VIP
Young Boys&#39;i graja jutro ze Stuttgartem towarzyski, a pojutrze maja ligowy, takze rezerwy. Na 2jke 1.80 w b365, pewnie spadnie jeszcze

rumak57 271

rumak57

Coach
nie wiem OLO czy PSGto dobry pomysl bo legia zrobila duze wzmocnienia i to nie kupili bylejakich pilkarzy tylko nawet nawet..... dlatego ja ten mecz napewno odpuszczam

olo 2,4K

olo

Użytkownik
nie wiem OLO czy PSGto dobry pomysl bo legia zrobila duze wzmocnienia i to nie kupili bylejakich pilkarzy tylko nawet nawet..... dlatego ja ten mecz napewno odpuszczam
PSG ładnie gra z sparingach, a Legia ma dziurawą obronę strasznie.

Bez Kiełbowicza i Astiza przede wszystkim, którzy wrócili już do Warszawy.

rumak57 271

rumak57

Coach
PSG ładnie gra z sparingach, a Legia ma dziurawą obronę strasznie.

Bez Kiełbowicza i Astiza przede wszystkim, którzy wrócili już do Warszawy.
no wlasnie czytalem

Trzy dni po porażce z Bordeaux zespół Legii zmierzy się z innym potentatem francuskiego futbolu. Tym razem rywalem podopiecznych Macieja Skorży będzie PSG. Początek spotkania w piątek o 19.

Paryżanie obecnie przygotowują się do meczu o Superpuchar Francji oraz udziału w IV rundzie eliminacji Ligi Europejskiej. W drużynie trenera Kombuare nie brakuje głośnych nazwisk. Najlepszymi zawodnikami są Ludovic Giuly, Claude Makelele, Gregory Coupet, Peguy Luyindula oraz Nene. Mecz z Legią będzie dla zdobywców Pucharu Francji kolejnym sparingiem podczas okresu przygotowawczego. W dotychczasowych potyczkach ekipa z Parc des Princes pokonała m.in. Sporting Lizbona 4:2, a ostatnio rozgromiła Malines 4:0.

W drużynie Legii po potyczce z Bordeaux sytuacja kadrowa nie wygląda najlepiej. Urazu doznał Inaki Astiz i w piątek hiszpański defensor wróci do Warszawy. Wspólnie z nim do samolotu wsiądzie Tomasz Kiełbowicz, który ciągle dochodzi do siebie po urazie kolana. Nie wiadomo, czy trener Maciej Skorża zdecyduje się wystawić Takesure&#39;a Chinyamę. Poza nimi nikt nie narzeka na poważniejsze problemy.

Potyczka z &quot;Żyrondystami&quot; uwidoczniła największe mankamenty w naszym zespole. Przed starciem z PSG w wyjściowym składzie Legii pojawiło się kilka znaków zapytania. Nie wiadomo, kto zastąpi Inakiego Astiza. W spotkaniu z Bordeaux na środku defensywy wystąpił Jakub Wawrzyniak, jednak Maciej Skorża może liczyć na Pance Kumbeva. Kilka razy na środku defensywy był również próbowany Marcin Komorowski. Nasz szkoleniowiec zapowiedział, że będzie poszukiwał optymalnej pozycji dla Alejandro Cabrala. Argentyńczyk w ostatnim meczu zagrał jako lewy pomocnik. Czy przeciwko PSG nasz szkoleniowiec znajdzie mu inne miejsce na boisku?

Cztery lata temu Legia w sparingu pokonała paryżan 1:0. Jak będzie teraz? Redakcja legia.com zaprasza do śledzenia relacji live oraz audio z tego wydarzenia. Początek o godzinie 19.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
@ rumak
I co z tego że Legia zrobiła dużo głośnych na nasze warunki transfery skoro poziom Ekstraklasy = poziom dolnej części Lique 2 (według mnie wcale nie przesadzam :p)
Jak dla mnie nawet handi -2 @ 3.80 do wzięcia. Paryżanie mają szeroki skład, stać ich na wystawienie dwóch jedenastek silniejszych niż Legia. W dodatku to próba generalna przed meczem z OM w przyszłym tygodniu.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom