Snajper, no przestań no ???? Ja tak jak pisałem wcześniej lubię
f1, od późnych lat 90 jak jeszcze
f1 była na c+ (to były czasy można sobie było wybrać kamerę czyt. kanał na dekoderze) regularnie oglądam ale emocji to zbyt wiele nie ma. Tyle co na zawodach żużlowych w Zielonej Górze, start 4 kółka i jak ktoś nie popełni błędu to kolejność się nie zmienia ???? I jeszcze ci beznadziejni komentatorzy, po angielsku (zresztą tak jak
żużel) ogląda się znacznie lepiej
Kiedyś "wspomagałem" się tym, że byłem przeciwko Schumacherowi, wcześniej kibicowałem Williamsowi i pewnemu Panowi o imieniu jak mój nick którego wykosił
Kubica zresztą w ogóle jakoś tamte giepe były ciekawsze. Teraz po prostu obstawiam bo inaczej można usnąć, co zresztą parę razy mi się zdarzyło podczas nocno/rannych
GP ... Nie wiem czy to brak osobistości, kubicomania czy rozwój technologii czyt. brak wyprzedzania tudzież przejedzenie ale jakoś jest mniej ciekawie niż kiedyś. Niemniej tak jak mówisz kto nie chce niech nie ogląda i obserwuje motogp,
żużel lub tak jak ja ogląda wszystko i czasem sobie ponarzeka ????
Na
Grand Prix w Bydgoszczy zapraszam, postaram się skombinować miejsca dla wszystkich. U nas, zwłaszcza w obecnej sytuacji będzie małe mordobicie ale coś się skombinuje. Szwagier ma ziomka w ochronie i ostatnio na stadionie druga ławeczka od góry na prostej zawsze zajęta
Tylko to jest zimowe
GP więc kurtka, szalik, czapka i napoje rozgrzewające muszą być w ekwipunku. W ostatnich latach seryjnie było ledwie parę stopni powyżej zera ...
Sorry Beńiu za offtop ????