>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
simons 646

simons

Forum VIP
Yoshikawa oczywiscie ostatni ok. +25.00 nad Akiyoshim ????
Pozostale typy co podalem tez siadly, Lorenzo spokojnie wygral, a Pedrosa drugie miejsce takze 2.60 mozna bylo wylapac ;)

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Ted ,Kozły przegrały.Gratki ,za typa ,ale nie puściłem,coś mi zminusowali stan konta w Tobecie... Stan konta brzmi -185.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Olo Polacy z tego co wiem mają już awans.
Hiszpanie to mistrzowie U16 z przed roku i nie zmieniony skład z tego co wiem.
Lepiej odpuścić

olo 2,4K

olo

Użytkownik
***** że też Grochowski dziś musiał 7 strat mieć, no ja nie moge.

**** 2 punktów zbrakło.

michau 84

michau

Forum VIP
Ciesz się że w ogóle wygrali. Dopiero w 4 kwarcie ich doszli i w dogrywce odskoczyli. Oni mają po 16-17 lat przypominam.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Ciesz się że w ogóle wygrali. Dopiero w 4 kwarcie ich doszli i w dogrywce odskoczyli. Oni mają po 16-17 lat przypominam.
Z wygranej się cieszę, z każdej wygranej tych chłopaków, ale nie podobają mi się jej rozmiary tym razem.

Zwłaszcza, że strat mieli ponadprzeciętnie dużo, nasz podstawowy rozgrywający sam miał ich 7, z czego kilka to były kroki, więc nie wynikało to czasem nawet pewnie z presji rywala.

simons 646

simons

Forum VIP
Bohemia ma dzis zagrac od pcozatku mlodzikami/rezerwami a Wolves conajmniej 1 polowe podstawowym ... problemow nie powinni miec z wygrana

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Bohemia ma dzis zagrac od pcozatku mlodzikami/rezerwami a Wolves ponad conajmniej 1 polowe podstawowym ... problemow nie powinni miec z wygrana

Ponoć Wolves do ok 60-70 minuty ma grać podstawą.

simons 646

simons

Forum VIP
Kurs na Stonera na bwin urosl, ale pewnie dla tego ze Rossi mial 3ci czas dzis w FP2, ale Stoner mial 2gi, takze jest ok. W wyscigu Rossi powinien stracic troche pozycji ale zobaczymy jak kwale

simons 646

simons

Forum VIP
Kwale Stoner 2 , Rossi 5 ... jak nie odpierdzieli nic glupiego, co mu sie niestety czasem zdarza, to izzi ;)
EDIT:
Stoner w parze z Rossim spadl na 1.35 , ale jeszcze jest nie najgorszy zaklad Rossi w top 3 ? NIE @ 1.50 bwin

rumak57 271

rumak57

Coach
o ktorej wogole jest wyscig i jak tam kwalifikacje byly juz jakies treningi albo cos jak to sie ksztaltuje jak pedrosa stoner rossi divizisio czy jak mu tam

simons 646

simons

Forum VIP
byly 2 treningi, kwale i warm up.
Po kwalach jada Lorenzo, Stoner, Pedro, Dovizioso, Rossi.
Rossi w Warm Upie mial masakryczny czas takze kursy poszly w dol, ale pewnie nie chcial forsować przed wyscigiem, ktory jest o 14 , takze te wyniki nie sa specjalnie miarodajne.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom