>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
rumak57 271

rumak57

Coach
a powiedz mi taka rzecz tutaj wyscig jest na takiej samej zasadzie jak w F1 startuja z poszczegolnych pol i ten co startuje pierwszy ma najlepiej tak nie ma tak ze sie liczy czas tylko miejsce po skonczeniu wszystkich okrazen?

simons 646

simons

Forum VIP
No normalnie jest ???? 1 pozycja startu najbardziej wysunieta, 3 motory w &quot;linii&quot; i kto dojedzie pierwszy po okreslonej liczbie okrazen wygrywa ????

simons 646

simons

Forum VIP
No i niech ktos powie ze resoraki lepsze od Moto ????
Ostatnie 10 okrazen ciagle walka Stoner - Rossi ... jeszcze Rossi mial koncowke opony ze 2 razy stracil przyczepnosc, ale i tak z kontuzja dal rade. Ta przerwa po 9 okrazeniu popsula troche wyscig, ale i tak sie udalo. W kazdym badz razie Rossi lepiej czuje sie na motorze niz na wlasnych nogach :p

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Jeżeli już coś z silnikiem to żużel, a nie resoraki albo te motorki.
Jeżdżą tylko w kółko cały czas po paredziesiąt okrążeń.

A w resorakach to już nawet nie mogą tankować, to wgl masakra.

simons 646

simons

Forum VIP
Juve &quot;dziwnym&quot; skladem wyskoczy na towarzyski z Hamburgerami:
Storari- Motta, Legrottaglie, Alcibiade, De Ceglie - Martinez, Marrone, Ekdal, Lanzafame - Diego, Trezeguet.
Zapowiada sie zwyciestwo gospodarzy i jakis overek

michau 84

michau

Forum VIP
Jeżeli już coś z silnikiem to żużel, a nie resoraki albo te motorki.
Jeżdżą tylko w kółko cały czas po paredziesiąt okrążeń.

A w resorakach to już nawet nie mogą tankować, to wgl masakra.
Za to w żużlu jeżdżą na offroad z GPSem ????

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Hibernian 1:0 po bardzo ładnym i głupim kursie u buków ???? Skąd oni wzięli 1.80- na NEC, nie wiem :?: Przecież ta drużyna znowu nic nie pokaże w Eredivisie :] Mam nadzieję, że ktoś skorzystał.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Dobra wyprzedzają się tyle samo co w żużlu, ze 3-4 razy na jeden wyścig, z tą małą różnicą, że w żużlu podczas jednego GP jest ponad 20 wyścigów :razz:

snajper 322

snajper

Forum VIP
No ale widzisz sam szukałeś w 2007 ????
Kubica &quot;Gdybym miał oglądać Formułę 1 w telewizji, to chyba bym zasnął&quot;
Ale ja i tak lubię f1.
Szukałem w 2007 bo chciałem pokazać najpiękniejszą walkę jaką mi się podobała w ostatnich lata i to z udziałem Kubicy.
Kubica taki ma charakter i wywiady dla polskich mediów zawsze są zabawne
Masz szczęście ????

Olo zacznij oglądać kolarstwo, tam to dopiero się wyprzedzają

rumak57 271

rumak57

Coach
Hibernian 1:0 po bardzo ładnym i głupim kursie u buków ???? Skąd oni wzięli 1.80- na NEC, nie wiem :?: Przecież ta drużyna znowu nic nie pokaże w Eredivisie :] Mam nadzieję, że ktoś skorzystał.
tak benek ja skporzystalem zagralem na live w 70 min po 4,75 dzieki wielkie oby tak dalej

simons 646

simons

Forum VIP
Jakby ktos nie wiedział to Pana bez Govou , Cisse, Tzorvas , Karagounis , Katsouranis , Spuropoulos , Vyntra , Ninis , Seitaridis. Takze Wolfy POWINNI dac rade ... tylko cos kurs slaby -_-

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom