>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
simons 646

simons

Forum VIP
Tylko skoro jest dwudrogowy +10% Slow i -10% Ang , to w Twoim przypadku jeden bet rowny jest drugiemy ???? Bo przy 1 wyborze dodajemy 10 i odejmujemy tyle samo, a w drugim odejmujemy 10 tej samej druzynie co w opcji nr 1 i tylez samo dodajemu drugiej ???? Pomacilem ... ale chyba wiadomo o co chodzi ????
EDIT:
Zaklad sie sprowadza do tego - Anglia under/over 55% posiadania. Gramy bet Fox&#39;a to under 55 , gramy przeciwny to over 55 , a przy dokladnym 55 chyba zwrot, bo na poziomie 45-55 dodajac 10 do pierwszego mamy 55-55 a bet jest dwudrogowy.
Tak bynajmniej ja to rozumiem, a jestem zbyt leniwy zeby szukac regulaminu ????

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
No to mi odpisali ze wdlug raportu fify jest 45-55 ...

http://www.fifa.com/mm/document/tournament/competition/01/25/60/48/37_0623_svn-eng_fulltime.pdf

Masakra, to ciekawe jak oni to zaokraglaja, skoro na stornie glownej jest inaczej niz w raporcie
Ja sobie z nimi dalej piszę heheheh.

Witam serdecznie.

Dziekuje za kontakt,

Szanowny Panie, oficjalny raport z meczu podany jest na stronie fifa w formacie pdf, i jest to wiazacy dokument. Prosze tazke zamiescic sprostowanie na forum.

[URL='http://www.fifa.com/mm/document/tournament/competition/01/25/60/48/37_0623_svn-eng_fulltime.pdf']http://www.fifa.com/mm/document/tournament/competition/01/25/60/48/37_0623_svn-eng_fulltime.pdf[/URL]

Na oficjalnej stronce wynik jest 46% [URL='http://www.fifa.com/worldcup/statistics/matches/round=249722/match=300061462/index.html']http://www.fifa.com/worldcup/statistics/matches/round=249722/match=300061462/index.html[/URL]

pliki pdf mozna zmanipulować oficjalnej strony NIE.Od kiedy sie podpieracie plikami pdf,zawsze rozliczaliscie ,według oficjalnych stron FIFA,klubowych lub federacji.Taka duza Firma ,a nagina prawo na swoja strone.Pozdrawiam.

simons 646

simons

Forum VIP
Ciekaw jestem jak rozliczyli ludziom co zagrali na Anglie ... bo jak rozliczyli wedlug storny fifa to mozna sie klucic, inaczej to chyba nie ma sensu.
Ale daj znac co Ci odpisza ???? to moze tez powalcze

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Ciekaw jestem jak rozliczyli ludziom co zagrali na Anglie ... bo jak rozliczyli wedlug storny fifa to mozna sie klucic, inaczej to chyba nie ma sensu.

Ale daj znac co Ci odpisza ???? to moze tez powalcze

Chyba już skończyli ze mną gadać...

Witam serdecznie.
Dziekuje za kontakt,
Szanowny Kliencie, czy wystepuja jeszcze jakiekolwiek pytania z Pana strony?
W razie jakichkolwiek pytan badz niejasnosci prosimy o ponowny kontakt - sluzymy pomoca.
Przepraszam za czas oczekiwania na odpowiedz.

simons 646

simons

Forum VIP
No to chyba zwrot, dobrze ze nie poszla kasa w piach, ale szkoda ze nie uznali, trudno sie mowi.
No to trzeba ich na zlocik zaprosic ???? ???? Ted dobrze gada ????

simons 646

simons

Forum VIP
Przy stanie 2-0 dla Djoko na live bah jest 2.50 na Djoko kurs ... wyzszy niz przed spotkaniem. NIe wiem ile to potrwa, ale warto sie zainteresowac jak ktos ma czas

simons 646

simons

Forum VIP
wszędzie taki jest, tylko włącz sobie transmisje i zobacz jak Djoko wygląda i co robi ????
Nie jest wszedzie bo sprawdzalem b365 oferowal ~1.60 na Djoko i ~2.10 na Hewitta takze siur bet&#39;a lajtowego szlo wylapac
Djoko mial jakastam kontuzje, byl opatrywany, a buki roznie zinterpretowaly

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Znalazłem w necie coś ciekawego na jutro na eliminacje LE:

Reykjavik - Glentoran1.83

Glentoran could have many problems when they face the trip to play against KR. They are still without many players like Colin Nixon, Ciaran Martyn and James Taylor who are all on holiday, Paul Leeman who is still recovering from injury and Matty Burrows who is suspended. Others players back to train only in the latest days. They lost a friendly match on saturday against New Saints for 2-0 still showing enough sharpness.
KR have already played 9 matches in their league and so they naturally have a condition advantage that added to Glentoran absences make me to pick an home win.

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Znalazłem w necie coś ciekawego na jutro na eliminacje LE:

Reykjavik - Glentoran1.83

Glentoran could have many problems when they face the trip to play against KR. They are still without many players like Colin Nixon, Ciaran Martyn and James Taylor who are all on holiday, Paul Leeman who is still recovering from injury and Matty Burrows who is suspended. Others players back to train only in the latest days. They lost a friendly match on saturday against New Saints for 2-0 still showing enough sharpness.

KR have already played 9 matches in their league and so they naturally have a condition advantage that added to Glentoran absences make me to pick an home win.

Dałeś cynka i buki z kursów pospadali,że ho.ho!!!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom