>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
simons 646

simons

Forum VIP
Aha no ok ???? ja tam sie nie insteresuje tym i nie stawiam w takich bukach stąd tez moje powyzsze posty. Jak to gracie to looz :p

rumak57 271

rumak57

Coach
siemka fox mam taka jedna stronke www.oddsportal.com/ bardzo fajna masz wszystko jak na tacy podane napisalem do administratorow forum w propozycjach aby utworzyc dzial osobny z surebetami ktorym z mila checia bym sie zajal jesli uwazasz to za dobry pomysl prosilbym o poparcie
pozdro

olo 2,4K

olo

Użytkownik
siemka fox mam taka jedna stronke www.oddsportal.com/ bardzo fajna masz wszystko jak na tacy podane napisalem do administratorow forum w propozycjach aby utworzyc dzial osobny z surebetami ktorym z mila checia bym sie zajal jesli uwazasz to za dobry pomysl prosilbym o poparcie

pozdro

http://forum.bukmacherskie.com/f18/sure-bets-58-8.html

Zapraszam pierw tutaj, spróbuj coś rozkręcić, jak zauważymy większe zainteresowanie, to możliwe, że zostaną podjęte jakieś działania. Ale póki co to musimy widzieć, że jest parcie na to.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
http://forum.bukmacherskie.com/f18/sure-bets-58-8.html

Zapraszam pierw tutaj, spróbuj coś rozkręcić, jak zauważymy większe zainteresowanie, to możliwe, że zostaną podjęte jakieś działania. Ale póki co to musimy widzieć, że jest parcie na to.
http://forum.bukmacherskie.com/f16/propozycje-i-pomysly-rozwoju-forum-68-48.html#post1685983

------------
Tutaj mogę więcej napisać...
Sorki, że tak bezpośrednio.
Ale na moje to albo zaczynasz dopiero z siurbetami albo nie bardzo wiesz o co chodzi...
Tak jak pisałem tam.
Bawiąc się w siurebety liczy się czas. Oddsportal ma spore opóźnienia. Ludzie, którzy kupują abonamenty do wyszukiwarek już Ciebie wyprzedzą. Gdy Ty masz SB powiedzmy 7% to oni zagrali 15%.
Gra SB to wybitnie indywidualna sprawa wymagająca sporo czasu na śledzenie/wyłapywanie jak najlepszych SB.
Poza tym skoro Ty tutaj pokazujesz SB u takich buków to mam wątpliwość czy Ty wiesz o czym piszesz. Takie śmiechowe buki to śmieszne limity na rynek, spore ryzyko anulowania zakładu itp.
Generalnie granie SB to nie jest takie proste. A już dział specjalny dla tego to na prawdę mija się z celem...

ted 12,8K

ted

Forum VIP
weszło łatwo, częsciej bede miec typy z PLFA jesli tobet nadal bedzie wystawiał oferte, ale nie zawsze bede mogl podac wszystko

rumak57 271

rumak57

Coach
Ja bym proponowal na RPA typ z Francuzami to co sie dzieje w ekipie francuskiej to jest poprostu cyrk najpierw afera z riberym nastepnie Anleka mowi do trenera Spie********* skur****** podczas przerwy w meczu nastepnie Ribery skacze z lapami do gourcuffa a ten z kolei kabluje na kolegow Domenechowi dodatkowo RPa to reprezentacja ktora ma jezszcze matematyczne szanse na awans graja u Siebie i bede mieli za soba caly stadion i wuwuzele ;p a nawet jak bedzie remis w drugim spotkaniu i RPA nie bedzie miala szansy awansowac to napewno beda chcieli sie godnie pozegnac z mundialem i kibicami a kurs jaki mozna jeszcze wychaczyc to 4,15 w digibet i 4,0 stan james uwazam ze kurs wart kursy ja polecam ten typ i mysle ze za jakies 200 zl mozna zagrac

olo 2,4K

olo

Użytkownik
To ja od siebie podpowiem over 35.5 free kicks w meczu Włochów. Będą nacierać, a Nowa Zelandia już pokazała ostatnio, że nie dadzą sobie łatwo wchodzić w strefę obronną. Ostatnio kosili Słowaków. Włosi to Włosi, będą też udawać, sędzia się czasem nabierze, będą spalone bo Gilardino nie wytrzyma pewnie bez spalonego meczu. A i sędzia lubi sobie pogwizdać. W bwinie coś takiego można grać.

To taka podpowiedź tylko ode mnie.

M 27,2K

madangelo

Forum VIP
posiadanie piłki +10% to sie liczy jak np Słowenia 44% - 56% Anglia i doda te 10% czyli 54%-56% tak? :&gt; bo nigdy tego nie stawiałem
Ciekawie wygląda też w expekcie na posiadanie USA +4% @1,55

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom