Ogolem to tzw ciasteczka sa popularne we wloszech nei wiem jak w innych ligach bo sie nie interere
nawet w wiadomosciach mowili ze bedzie 1-1 i bylo 1-1. rzeczywiscie mogla to byc ustawka bo po bramce w 2 polowie na 1-1 totalnie nic sie nie dzialo.
Co do Interu to zaden fix 2 samobojcze, ale przypadkowe. To ze ejdna po drugiej to daje bardziej do myslenia, ale zadnego fixu. Mecz Chievo gralo do konca, widac to bylo chociaz przy 4-2 jak pokazal sie wynik Roma - Cagliari 0-1, gdzie nie pamietam kto, ale chyba Zanetti pewnie z wrazenia pomylil podanie, supporterzy interu sie ciesza z wyniku, a nagle bodajze Pellisiert strzela na 4-3. Bylo dosc prawdopodobne ze padnie sporo bramek.
A co do tych wszystkich ciasteczek to we wlsozech to norma, duza sile przebicia maja tez kibice. Pogadaja troche w
tv o tym i na tym sie skonczy jak zwykle. Nie peirwszy to przypadek, jak np przy Lazio - Inter , gdzie Lazio specjalnie nie gralo nic zeby nei dac scudetto Romie ... ale tego nikt nie udowodni, powiedza ze Inter lepszy to wygral. Tak samo tu 1-1 powiedza ze wyrownane druzyny, kazdy mial swoja szanse to 1-1 i koniec.
Ale mysle autor typow moze nieco wiecej powiedziec na temat fixow we wloszech bo ja wiem tyle co psiza na portalach ogolnodostepnych i w
tv ????