>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
simons 646

simons

Forum VIP
To w takim badz razie mozemy sie umowic :p zeby to przedyskutowac oczywiscie :p
A tak na pwoaznie chyba zagram, na rosyjskiej jeszcze duzo kasy nie zarobilem :p

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Jutro o godzinie 17 na Łazienkowskiej zagra Młoda Legia. Drugi zespół Legii czekają dwa mecze w... dwa dni. Już w środę legioniści zagrają w PP z Orłem Wierzbica, a naszemu klubowi nie udało się przełożyć spotkania.
27.04 g.17:00 Młoda Legia - Młoda Korona
28.04 g.16:30 Orzeł Wierzbica - Młoda Legia (PP)
Warto chyba zagrać jutro Koronę MESA, bo Puchar dla Młodej Legii wydaje się ważniejszy.

belchior89 269

belchior89

Użytkownik
Mecz: Moss - Tromsdalen
Typ: Moss @ 1.70 expekt
Stawka: 4j
Typ (2): Moss (-1.5) @ 2.66 bet365
Stawka: 2j

Godzina 19.00. Melløs Stadion - Moss. Spotkanie 4 kolejki norweskiej Adeccoligaen. Początek sezonu, i tylko 3 mecze rozegrane. W każdym razie pozycje w tabeli obu drużyn wyglądają następująco:
7 Moss 6 pkt
10 Tromsdalen 4 pkt
Nieznacznie lepiej zaczęli gospodarze. Porażka z Bryne to wypadek przy pracy. W pozostałych spotkaniach wszystko już wyglądało jak należy. Piłkarze Moss są bardzo mocni na własnym stadionie o czym świadczy bilans z zeszłego sezonu: 9-3-3. Wyjazdy gości natomiast to jedna wielka porażka: 1-3-11. W tym sezonie nie jest inaczej. Moss już wygrało swój mecz na Melløs Stadion, a Tromsdalen cudem uniknęło porażki. Dziś goście wystąpią bez:
Morten Bredal-Thorsen
Eirik Sørensen
Preben Yttergård Hansen
Fredrik Allertsen
Bjorn Strom
Reidar Waage

Myślę, ze gospodarze będą chcieli podgonić to czołówki która rozegrała 1 mecz więcej.

simons 646

simons

Forum VIP
Jak ktos zobaczy gdzies zaklady na moto gp to niech da znac, bo dobre typki moga byc.
Rossiego trzyma kontuzja barku nie bedzie jezdzil na 100% swoich mozliwosci, a Lorenzo i Pedrosa na tym torze daja 200% z siebie, takze albo sie wywalaja xD albo maja b. dobra pozycje ;)

snajper 322

snajper

Forum VIP
Jak ktos zobaczy gdzies zaklady na moto gp to niech da znac, bo dobre typki moga byc.
Rossiego trzyma kontuzja barku nie bedzie jezdzil na 100% swoich mozliwosci, a Lorenzo i Pedrosa na tym torze daja 200% z siebie, takze albo sie wywalaja xD albo maja b. dobra pozycje ;)
co to za sport... jeżdżą cały czas w kółko ????
????

belchior89 269

belchior89

Użytkownik
Wreszcie PLKK :p Gramy...
Olo, napisz do mnie na GG. Sprawa dość ważna. Tylko możesz skorzystać. (Nie mam niestety listy :-|)

simons 646

simons

Forum VIP
Pierwsze proby:
1. Lorenzo
2. Pedrosa
....
5. Rossi
Widac cos w tym jest... ale ja wciaz moto GP nie widze w ofercie nigdzie -_-

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom