tzw. Maxi Dubel :razz: Może być w granicach 1.80poczekaj do niedzieli wtedy TzG bedzie ????
ps; kurs 2 do dubla ???? ? to przeciez na singla sie nadaje
Przecież to żaden srix ani insajder, gadalem z Benkiem powiedział że mam podawać. Jak mi sie spodoba to i do TD dam ???? Wisi mi to ????Ja nie mam żadnych pretensji do Snajpera.
Tylko dziwię się, że jeszcze nikt go nie opieprzył.
Ciekawe gdzie, zadna wiadomosć nie doszła pakerze :jezora:wiem że o to Ci chodziło
ps. nawrzucałem mu na gg
Mi też to wisi, dlatego ja podaję niektóre w działach. Ale był tu taki jeden bojownik, co tu mi zarzucał, że podaję typy na otwartym forum. Ale jak widać to moje zajebiste typy go bolały, a nie to, że je podaję na forum.Przecież to żaden srix ani insajder, gadalem z Benkiem powiedział że mam podawać. Jak mi sie spodoba to i do TD dam ???? Wisi mi to ????
spoko, nie ma problemu - nastepnym razem tak zrobięsylaaa jak wrzucasz jakiś mecz, to może nie wrzucaj linka do jakichś stron po niemiecku, tylko napisz parę słów, nie każdy szpreha po niemiecku, a z translatora czasem gó wno można zrozumieć.
Ja też mogę wrzucić linka do strony jakiejś kolumbijskiej tylko co z tego, skoro nikt tego nie zrozumie, a translator oszaleje, bo to nie jest klasyczny kastylijski.
nie podniecać się :razz: 1-1es fehlen --> kontuzje
narazie 1:0 w dupe macie :*(
peFFka ???? Jak to mówi Vader udało się nieźle zarobić.Telford - Corby 2 / 2,50 6/10
Hamilton TOP3 To mam tu dalej podawać? ????Chyba ktoś powinien snajperowi nawrzucać, śmiał podać typ, który podał tutaj w dziale :-|
Hamilton TOP3 To mam tu dalej podawać? ????
:jezora: