>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
snajper 322

snajper

Forum VIP
Ja nie mam żadnych pretensji do Snajpera.
Tylko dziwię się, że jeszcze nikt go nie opieprzył.
Przecież to żaden srix ani insajder, gadalem z Benkiem powiedział że mam podawać. Jak mi sie spodoba to i do TD dam ???? Wisi mi to ????
wiem że o to Ci chodziło :p
ps. nawrzucałem mu na gg
Ciekawe gdzie, zadna wiadomosć nie doszła pakerze :jezora:

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Przecież to żaden srix ani insajder, gadalem z Benkiem powiedział że mam podawać. Jak mi sie spodoba to i do TD dam ???? Wisi mi to ????
Mi też to wisi, dlatego ja podaję niektóre w działach. Ale był tu taki jeden bojownik, co tu mi zarzucał, że podaję typy na otwartym forum. Ale jak widać to moje zajebiste typy go bolały, a nie to, że je podaję na forum.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
sylaaa jak wrzucasz jakiś mecz, to może nie wrzucaj linka do jakichś stron po niemiecku, tylko napisz parę słów, nie każdy szpreha po niemiecku, a z translatora czasem gó wno można zrozumieć.
Ja też mogę wrzucić linka do strony jakiejś kolumbijskiej tylko co z tego, skoro nikt tego nie zrozumie, a translator oszaleje, bo to nie jest klasyczny kastylijski.

sylaaa 5

sylaaa

Użytkownik
sylaaa jak wrzucasz jakiś mecz, to może nie wrzucaj linka do jakichś stron po niemiecku, tylko napisz parę słów, nie każdy szpreha po niemiecku, a z translatora czasem gó wno można zrozumieć.
Ja też mogę wrzucić linka do strony jakiejś kolumbijskiej tylko co z tego, skoro nikt tego nie zrozumie, a translator oszaleje, bo to nie jest klasyczny kastylijski.
spoko, nie ma problemu - nastepnym razem tak zrobię ;)

belchior89 269

belchior89

Użytkownik
Jak ktoś może to niech poda tu osłabienia, bo szukam na tej stronie i nie mogę znaleźć ???? Ja z niemieckiego to tylko achtung, auf widersejen (jeszcze z Euro 2008 ????) i guten morgen. Najlepiej to po angielsku podawajce info, ewentualnie po francusku lub po hiszpańsku ( Olo przetłumaczy ???? )

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Hamilton TOP3 ✅ To mam tu dalej podawać? ????

:jezora:

Nie no dobrze, że Ci wchodzą, gratuluję, ale Twoje zachowanie jest naganne, jak tak możesz podawać ten typ na otwartym forum, no snajper.

Lalo, wiem, że jestem zajebisty, nie musisz mi tego na gg pisać.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom