daj znać jak będzie wynik końcowy...do przerwy przegrywali 39:40
niedługo powinien byc koncowy
dzięki tedŻubry Białystok - AZS Tempcold Politechnika Warszawska 82:93 (17:18,23:21,26:24,16:30)
dziekuje dobranoc
Oj niektóre bym chciał, np tą z mojego podpisu :grin:Olo chyba "obracasz" jakies zawodniczki z PLKK co? Bo cos za dobrze idzie
I przy okazji grats Ted, bo smialem watpic w Twoj typ
EDIT:
Co do roznych Bayernu na expie jest +3 za 2.10
No dzieki bo puscilem to w dubelku i siadlo ladnie ???? Ale chyba bardziej sie opalcalo +3 po 2.10 niz +2 po 2.25Dzięki Simons, za zwrócenie uwagi, że wyższe handi jest w Expekcie. Ale po co handi :?: ???? Piękny mecz. co ważne, typ gładko wszedł.
No i świetnie.:-|Można było atakować nawet czystą 2 za solidną stawkę po kursie 3.00 a tak zapomniałem o tym zakładzie i już spadło do 1.55. Tego się bałem i przed tym mnie ostrzegano... :-|Modrica - Zvijezda Gradacac X2 @ 2,30 - 100 %. W Bośni mają na ten zakład kurs 2.30. Podobno można ostro cisnąć. Niestety buki internetowe nie wystawiły jeszcze tego spotkania. Jak ktoś gdzieś znajdzie może to proszę dać znać. Kurs do soboty ma drastycznie spaść
Sorry, że tu piszę ale wiadomo dlaczego nie w HP
Rozstrzelali się w 2 tercji...Fox dzięki za peFFke 2 tercja właśnie się skończyła i 5:1 dla gospodarzy ????