>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
michau 84

michau

Forum VIP
W tym meczu co wygrali 30-stoma grał niejaki Piotr Pamuła... rzucił 22 punkty (najwięcej w zespole),a grał tylko 20 minut. Nawet go pamiętam z jednego obozu za małolata... radzi sobie chłopak. A dziś nie pojechał z AZSem. Więc ja raczej odpuszczam ten mecz.

belchior89 269

belchior89

Użytkownik
Rzuty rożne:
Bayern Monachium (+2) @ 2.25 :!:
Jak dla mnie można grać. Zamieszanie na skrzydłach będzie. W statystykach wychodzi, że to Niemcy częściej mają ten stały fragment gry.

Modrica - Zvijezda Gradacac X2 @ 2,30 - 100 %. W Bośni mają na ten zakład kurs 2.30. Podobno można ostro cisnąć. Niestety buki internetowe nie wystawiły jeszcze tego spotkania. Jak ktoś gdzieś znajdzie może to proszę dać znać. Kurs do soboty ma drastycznie spaść :p

Sorry, że tu piszę ale wiadomo dlaczego nie w HP :p

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Żubry Białystok - AZS Tempcold Politechnika Warszawska 82:93 (17:18,23:21,26:24,16:30)
dziekuje dobranoc

simons 646

simons

Forum VIP
Olo chyba &quot;obracasz&quot; jakies zawodniczki z PLKK co? Bo cos za dobrze idzie :p
I przy okazji grats Ted, bo smialem watpic w Twoj typ ;)
EDIT:
Co do roznych Bayernu na expie jest +3 za 2.10

belchior89 269

belchior89

Użytkownik
Dzięki Simons, za zwrócenie uwagi, że wyższe handi jest w Expekcie. Ale po co handi :?: ???? Piękny mecz. co ważne, typ gładko wszedł.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Olo chyba &quot;obracasz&quot; jakies zawodniczki z PLKK co? Bo cos za dobrze idzie :p

I przy okazji grats Ted, bo smialem watpic w Twoj typ ;)

EDIT:
Co do roznych Bayernu na expie jest +3 za 2.10
Oj niektóre bym chciał, np tą z mojego podpisu :grin:

simons 646

simons

Forum VIP
Dzięki Simons, za zwrócenie uwagi, że wyższe handi jest w Expekcie. Ale po co handi :?: ???? Piękny mecz. co ważne, typ gładko wszedł.
No dzieki bo puscilem to w dubelku i siadlo ladnie ???? Ale chyba bardziej sie opalcalo +3 po 2.10 niz +2 po 2.25 ;)

belchior89 269

belchior89

Użytkownik
Modrica - Zvijezda Gradacac X2 @ 2,30 - 100 %. W Bośni mają na ten zakład kurs 2.30. Podobno można ostro cisnąć. Niestety buki internetowe nie wystawiły jeszcze tego spotkania. Jak ktoś gdzieś znajdzie może to proszę dać znać. Kurs do soboty ma drastycznie spaść :p

Sorry, że tu piszę ale wiadomo dlaczego nie w HP :p
No i świetnie.:-|Można było atakować nawet czystą 2 za solidną stawkę po kursie 3.00 a tak zapomniałem o tym zakładzie i już spadło do 1.55. Tego się bałem i przed tym mnie ostrzegano... :-|

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Mój typ na Ros z handi do przerwy 57-35 dla Ros, więc handi będzie takie izzi, że to się w bani, ani nigdzie indziej nie mieści, kolejny dzień z damską koszykówką na duży plus

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Jakby ktoś nie wiedział jeszcze to Wisełka poległa 29 punktami, także moje handi 12.5 na Ros spokojniutko

simons 646

simons

Forum VIP
W pierwszej sesji moto Gp w Qatarze Bautista 7 czas, Ayoma 17 (ostatni) sekunda roznicy miedzy nimi. Jak team Ayomy nie dostanie oswiecenia to powinno byc easy ????
EDIT:
21:45 jutro wyscig jak co

olo 2,4K

olo

Użytkownik
W peirwszej sosji moto Gp w Qatarze Bautista 7 czas, Ayoma 17 (ostatni) sekunda roznicy miedzy nimi. Jak team Ayomy nie dostanie oswiecenia to powinno byc easy ????
Dobry typ, dobry, czekam, aż wejdzie i mi zamknie dubelka ze Spartakiem.

Moje tyy nie grają dziś, PLKK przełożone.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom