>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
groven 2,2K

groven

Forum VIP
Benek ten Diegoray na pierwszy rzut oka całkiem niezly, bardzo duzo typuje (codziennie) jego typy z tego co sam pisze w statystykach wchodzą mniej więcej na poziomie 50% obstawia wiele dziedzin sportu, widac ze sie chlopak fajnie bawi typami i dosyć dobrze orientuje w tym temacie. Ciekawe czy ma dostep do źródeł fix/insiders... pewnie nie... ale moznaby na okres próbny go przyjąć ???? to moje skromne zdanie..

belchior89 269

belchior89

Użytkownik
Benek ten Diegoray na pierwszy rzut oka całkiem niezly, bardzo duzo typuje (codziennie) jego typy z tego co sam pisze w statystykach wchodzą mniej więcej na poziomie 50% obstawia wiele dziedzin sportu, widac ze sie chlopak fajnie bawi typami i dosyć dobrze orientuje w tym temacie. Ciekawe czy ma dostep do źródeł fix/insiders... pewnie nie... ale moznaby na okres próbny go przyjąć ???? to moje skromne zdanie..
Moim zdaniem ma. Patrze czasem na Jego typy to widzę, że czasami się powielają z tym co ja dostaję. Musiałby jednak pisać parę zdań do typu.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Znalazłem coś takiego w necie, sam chyba odpuszczę, ale jakby kogoś zainteresowało:
Białoruś Pierwsza Liga
Naftan - MTZ-RIPO 3.04 14:00
Typ: Naftan
Kurs: 1.70 @ Bwin
Stawka: 5/10
Krótko i zwięźle. Od drużyny gości odeszła cała podstawowa jedenastka z zeszłej rundy. Dziś grają juniorami. W pucharze przegrali 7-0. Gospodarze bez znaczących osłabien. Jest to poczatek ligi bialoruskiej niemniej jednak uwazam, ze gospodarze pewnie wygraja ten pojedynek.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Info nicolante potwierdzone:
Składy:
Genk: Köteles, Hubert, Carlos, Daeseleire, Tiago, Anele, Toth, Camus, Buffel, De Bruyne, Ogunjimi
Standard: Hout Van, Marcos, Sarr, Felipe, Pocognoli, Grozav, Carcel, Daerden, Goreux, Dufer, Traore
Rezerwowy bramkarz rozpoczyna mecz Standardu, Bolat na rezerwie. Brak Jovanovica, De Camargo na rerzerwie, Brak Mbokaniego.

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Co do Diegoray uważam, że powinien dostać dostęp, widać, że zna się na rzeczy i wie, że bukmacherka polega na kupowaniu kursów :]

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
maximus88, Prasa out z SZ -&gt; Ostatnia szansa do jutr.... Wiem, że jestem niekonsekwentny :] Jutro dojdą dwie osoby do SZ.
no luz, bez ciśnień benek :]
nie siedzę teraz na forum prawie w ogóle, zrobię wieczorem te staty...

michau 84

michau

Forum VIP
Z dość pewnego źródła wiem (kolega gra w AZS), że z Polonii będzie tylko Jarosław Mokros. Z pozostałych ważniejszych to Michał Jankowski, Marcin Kolowca i Łukasz Wilczek, którzy widnieją jako &#39;Zawodnicy AZS Politechnika Warszawa, posiadający również licencję na grę w PLK&#39;.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom