>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
simons 646

simons

Forum VIP
Rowne druzyny tyle ze 8 z podstawowego skladu w druzynie gosci nie bylo ????

Mieli dobry dzien co zrobic ... albo sypneli kaska ;)

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Macie coś już na wekkendową Ligę Polską pewnie nie długo zaczną kursy spadać więc lepiej obstawić w Czwartek/Piątek ;)
Ja poważnie myślę o Polonia Słubice - GKS Tychy 2 @@ 2,95... Tychy mocno wzmocnione ale muszę rozeznać temat

ted 12,8K

ted

Forum VIP
grajcie na live Maroussi,
zapomnialem w swoim temacie wpisac tego typu.
PAO bez szans na awans goscie odwrotnie, kosz w Grecji to swieto, na pewno jakis prezydent Aten kazał przegrac ten mecz PAO ;p

edit: jednak nie wyweszyłem spisku ????

lalo 36

lalo

Forum VIP
Nie no, miałem nic nie pisać w tym dziale ale dziś nie wytrzymałem ;]
Groven powiedz mi co Ty za typ podajesz w strefie zamkniętej ?! Mecz z kursem 1.32 ?! Podajesz typ na Widzew ? Jak wszyscy wiedzą że są pretendentem do awansu i aktualnie grają najlepszy football w I polskiej lidze ... Ma to sens ?:|
Olo tak samo, powiedz mi po co tutaj wpisujesz mecz który i tak 5 min. później wpiszesz w swoim temacie ... :|
Zresztą 90 % typów można podawać na public forum i nie rozumiem po co je tutaj wpisujecie, tutaj mają być na prawde perełki z dobrymi informacjami ewentualnie &quot;fixami&quot;, bo to chyba jest celem SZ co nie ? Więc prosze Was zastanówcie co tutaj podajecie ;]
pozdro ????

ted 12,8K

ted

Forum VIP
wpierw sam coś zapodaj a potem oceniaj :p
jak już krytykujesz (zapomniałeś o Prasie , trzeba go karcić na każdej peffce) to i pochwal (wiesz kogo ???? )

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
trzeba mnie karcic, ale Kasaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii wszedł izi:| A i USA z wielkim kursem było close. Ja nie daje nieprzemyślanych głupot:| Won.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Nie no, miałem nic nie pisać w tym dziale ale dziś nie wytrzymałem ;]

Groven powiedz mi co Ty za typ podajesz w strefie zamkniętej ?! Mecz z kursem 1.32 ?! Podajesz typ na Widzew ? Jak wszyscy wiedzą że są pretendentem do awansu i aktualnie grają najlepszy football w I polskiej lidze ... Ma to sens ?:|

Olo tak samo, powiedz mi po co tutaj wpisujesz mecz który i tak 5 min. później wpiszesz w swoim temacie ... :|

Zresztą 90 % typów można podawać na public forum i nie rozumiem po co je tutaj wpisujecie, tutaj mają być na prawde perełki z dobrymi informacjami ewentualnie &quot;fixami&quot;, bo to chyba jest celem SZ co nie ? Więc prosze Was zastanówcie co tutaj podajecie ;]

pozdro ????
Tutaj podaje typy najpewniejsze tylko wg mnie, jak już jest jakiś taki konkret typ.

Nie wiem co ma to czy je podaję na forum czy nie, wtopią się w tłum, niemało typów tam jest. Jakbym podał tylko tam, to byś nawet nie zwrócił uwagi. Dlatego część podaję tutaj. Bo są wg mnie na tyle dobre, że warto. No przepraszam jeżeli Cię to boli. Coś czuję, że się szykuje to samo co w MC było jak podałem kilka typów z rzędu z NBA, już coś nie pasuje komuś.

groven 2,2K

groven

Forum VIP
Lalo drogi przyjacielu nie mogę tego pozostawić bez komentarza ^^ Masz jakiś problem to nie czytaj moich typów. Są tacy co skorzystają i będą zadowoleni. Znajdź choć jeden typ który napisałem w tym dziale poza Strefą Zamkniętą... życzę powodzenia... nie wiem czemu tak piszesz. Poza tym czytałeś punkt nr. 3. regulaminu? &gt;&gt; Każdy zakłada temat ze swoim nickiem np. Benek_18. Kto chce prowadzi statystyki, kto nie nie musi. Jakoś nie widzę twojego tematu.. wolisz pisać na public z tego co zauważyłem. W takim razie jaki jest Twój wkład w Strefe Zamkniętą w tym momencie ? ZEROWY !! Dla mnie na chwilę obecną jesteś darmozjadem który korzysta sobie ze strefy zamkniętej nie dając nic w zamian. Sorki za ostre słowa, ale spróbuj temu zaprzeczyć...Właśnie TAKIMI OSOBAMI powinni się zająć ???? hehe Uważasz że nie zastanawiam się co pisze, śmiać mi się chce. Akurat w moim przypadku zastanawiam się co piszę, poczytaj sobie te analizy. Każdy tutaj podaje jakiś typ a gdzie jakakolwiek analiza czy uzasadnienie. Aż strach grać. &quot;Kumpel mi podał typ - podobno ma wejść&quot; ---- zajebista analiza, życzę powodzenia ???? Na palcach jednej ręki można wymienić osoby które potrafią napisać konkretną wypowiedź na temat meczu. W zasadzie to na trzech palcach ???? Dlatego nie wiem czemu kolego LALO masz pretensje do mnie! Liczy się skuteczność typów. Widzę że preferujesz duże kursy i 1.32 to za mało dla Ciebie. Znajdź jeszcze ze dwa takie pewne typy i masz juz 3 ! zagraj je na kuponie i wyciągasz kase. Chyba że wolisz jeden mecz o kursie 5 zł. Nie znajdziesz tutaj takich... sorki za uniesienie , ale ludzie nie potrafią docenić wysiłku i starania innych, taki już naród polski

lalo 36

lalo

Forum VIP
Tutaj podaje typy najpewniejsze tylko wg mnie, jak już jest jakiś taki konkret typ.
Nie wiem co ma to czy je podaję na forum czy nie, wtopią się w tłum, niemało typów tam jest. Jakbym podał tylko tam, to byś nawet nie zwrócił uwagi. Dlatego część podaję tutaj. Bo są wg mnie na tyle dobre, że warto. No przepraszam jeżeli Cię to boli. Coś czuję, że się szykuje to samo co w MC było jak podałem kilka typów z rzędu z NBA, już coś nie pasuje komuś.
No dobrze, ale strefa zamknięta powinna zawierać dobre źródła informacji a nie typy które wg. Ciebie są najpewniejsze i je tutaj wpisujesz ... ;] Bo to jakie tutaj piszesz analizy to możesz śmiało można wstawić na otwartym forum i każdy użytkownik z nich skorzysta a ja Ci gwarantuje że kurs u bukmachera nie spadnie jeżeli o to się boisz ;] A co do MC to też mnie to śmieszyło bo podawałeś prawie codziennie jakiś typ a uwierz mi że jak ktoś chce coś zagrać to wejdzie chociażby do działu NBA i sobie przeczyta no ale to inna bajka ; )

Lalo drogi przyjacielu nie mogę tego pozostawić bez komentarza ^^ Masz jakiś problem to nie czytaj moich typów. Są tacy co skorzystają i będą zadowoleni. Znajdź choć jeden typ który napisałem w tym dziale poza Strefą Zamkniętą... życzę powodzenia... nie wiem czemu tak piszesz. Poza tym czytałeś punkt nr. 3. regulaminu? &gt;&gt; Każdy zakłada temat ze swoim nickiem np. Benek_18. Kto chce prowadzi statystyki, kto nie nie musi. Jakoś nie widzę twojego tematu.. wolisz pisać na public z tego co zauważyłem. W takim razie jaki jest Twój wkład w Strefe Zamkniętą w tym momencie ? ZEROWY !! Dla mnie na chwilę obecną jesteś darmozjadem który korzysta sobie ze strefy zamkniętej nie dając nic w zamian. Sorki za ostre słowa, ale spróbuj temu zaprzeczyć...Właśnie TAKIMI OSOBAMI powinni się zająć ???? hehe Uważasz że nie zastanawiam się co pisze, śmiać mi się chce. Akurat w moim przypadku zastanawiam się co piszę, poczytaj sobie te analizy. Każdy tutaj podaje jakiś typ a gdzie jakakolwiek analiza czy uzasadnienie. Aż strach grać. &quot;Kumpel mi podał typ - podobno ma wejść&quot; ---- zajebista analiza, życzę powodzenia ???? Na palcach jednej ręki można wymienić osoby które potrafią napisać konkretną wypowiedź na temat meczu. W zasadzie to na trzech palcach ???? Dlatego nie wiem czemu kolego LALO masz pretensje do mnie! Liczy się skuteczność typów. Widzę że preferujesz duże kursy i 1.32 to za mało dla Ciebie. Znajdź jeszcze ze dwa takie pewne typy i masz juz 3 ! zagraj je na kuponie i wyciągasz kase. Chyba że wolisz jeden mecz o kursie 5 zł. Nie znajdziesz tutaj takich... sorki za uniesienie , ale ludzie nie potrafią docenić wysiłku i starania innych, taki już naród polski
Po pierwsze nie pisałem do Ciebie że podajesz typy na public forum i tutaj tylko to pisałem do Ola choć uważam że Twoje tylko i wyłącznie tam powinny być ;] Po drugie nie skorzystałem jeszcze ani razu z żadnego typu z SZ więc nie możesz mnie nazwać darmozjadem ; ) Po trzecie jak już kiedyś słyszałem tutaj nie muszą być zajebiste analizy, tutaj mają być dobre typy z dobrymi ale mogą być krótkimi uzasadnieniami i co najważniejsze skuteczne ( i oczywiście z dobrymi kursami ). Słuchaj jak ja będe chciał znaleźć trzy takie kursy to włącze sobie strone fortuny zobaczę TOP 5 danego dnia i już mam bo prawdopodobność że mi nie wejdzie mam taką samą jak ta że Twój typ nie wejdzie ; ) Skoro Ty tą wypowiedzią się uniosłeś to widocznie moim postem także a to nie o to chodziło, jeżeli Cie uraziłem to przepraszam, ale chciałbym jeszcze wrócić do sedna sprawy; taki typ jaki Ty podałeś w SZ to ja dostanę od 9/10 gimnazjalistów w najbliższym punkcie fortuny/STS ;] i o to mi chodziło ;)
pozdrawiam i nie unoś się ;]

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Dobra Panowie, coś wytłumaczę.
Aktualnie SZ jest po to by podawać nam wszystkim typy dość pewne według Was. Olo się zna na Am. Południowej i podaje najpewniejszy typ, ja np. na Beneluksie i podaje etc. Nie ma co się kłócić. Groven może przegiął z kursem, ale no może ma taką taktykę. Jeśli nie będzie wchodziło to au-revoir, wszystko będzie rozliczane. Póki co bez spięć, podawajcie co macie podawać.
Pozdrawiam.

olo 2,4K

olo

Użytkownik

No dobrze, ale strefa zamknięta powinna zawierać dobre źródła informacji a nie typy które wg. Ciebie są najpewniejsze i je tutaj wpisujesz ... ;] Bo to jakie tutaj piszesz analizy to możesz śmiało można wstawić na otwartym forum i każdy użytkownik z nich skorzysta a ja Ci gwarantuje że kurs u bukmachera nie spadnie jeżeli o to się boisz ;] A co do MC to też mnie to śmieszyło bo podawałeś prawie codziennie jakiś typ a uwierz mi że jak ktoś chce coś zagrać to wejdzie chociażby do działu NBA i sobie przeczyta no ale to inna bajka ; )

To jakie mam tu typy podawać jak nie najpewniejsze:?:
I jakie niby analizy mam tutaj wrzucać:?:
Przykro mi, ale nie mam dostępu do ustawek w lidze kolumbijskiej, jak Cię zawiodłem to sory. Nie podaję tu wszystkiego co jest wg mnie dobre do zagrania z Ameryki, tylko to co jest wg mnie najlepsze, nie wiem gdzie widzisz problem. Jeżeli szukasz tu jakichś fixów, srixów itd, to chyba będę Cię musiał zasmucić, ale tu ich nie ma.

A co do MC, to już pisałem tam, na 84 spotkania, czyli grubo ponad tysiąc zakładów, 5 (słownie: pięć) razy, kurs albo linie były na tyle zawyżone, że warto było zagrać. To jakoś grubo poniżej pół procenta zakładów. Więc faktycznie mega dużo podawałem, bez kitu. Jakbyś nie wiedział, to NBA jest codziennie, drużyny czasem grają 3-4 mecze w tygodniu, przez tydzień jest z 60 spotkań, więc nie jest trudno znaleźć kilka, które warto polecić. Ja wiem, że kolejki w piłkę nożną są co tydzień, a skoki nawet rzadziej i to ciężko się przyzwyczaić do myśli, że coś może być częściej, ale czasem trzeba.

belchior89 269

belchior89

Użytkownik
Gallipoli1 - 2Brescia
Dziwny mecz. Jeszcze 30 min przed pierwszym gwizdkiem kurs na HT/FT spadł do 11.00.
Ascoli 1 - 1 Albinoleffe
A remis na lajcie :p
Gorica vs. Rudar
Ma ktoś może osłabienia tych drużyn :?:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom